blackhill66 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 αν ξερει κανεις η εχει προσωπικη εμπειρια για σερβις πλυστικου καρχερ στην περιοχη πειραια ,ευχαριστω
george kesoglu Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν νομιζω να συμφερει ιδίος στα φθηνα μοντελα η επισκευη πλυστικων,,, τα ανταλλακτικα ειναι πανακριβα (οπως σχεδον σε ολες τις ηλεκτρικες συσκευες πλέον) Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από george kesoglu 1
papoys1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως είπε και ο george kesoglu , κάρχερ μόνο μεγάλα επαγγελματικά που έχουν καλό σέρβις.Αν είναι μικρό μέχρι Κ-3 καλίτερα για καινούργιο. Σε μικρά καλίτερα άλλες μάρκες.Έχω κακή εμπειρία με μικρό δικό μου από το σέρβις.Πήγα για ένα μικρό ανταλακτικό για κάνη σε 2-3 στη Βορειοανατολική Αττική και δυστυχώς δεν υπάρχει.Μου είπαν να πάρω την κάνη ολόκληρη με 37 ευρώ όταν ανάλογα ολόκληρα μηχανήματα κάνουν 100 ευρώ.Πήγα σε μηχανουργείο και μου έφτιαξαν το ανταλακτικό που ήθελα με ένα καφέ που κέρασα το μάστορα. Πάω για σωλήνα καθαρισμού αποχέτευσης 10 μέτρων και ήθελαν 70 ευρώ.Πήρα ανάλογα από leroy με 20.Τότε είχε και αντάπτορα με 1 ευρώ και ταίριαξε στο κάρχερ.Τώρα δεν ξέρω αν έχει. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από papoys1
papoys1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Για μεγάλα επαγγελματικά είναι μονόδρομος.Για μικρά τη φίρμα πληρώνεις.Και την πληρώνεις χοντρά απλά να λες ότι έχεις κάρχερ. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις με το δικό σου;;;
blackhill66 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, papoys1 είπε Για μεγάλα επαγγελματικά είναι μονόδρομος.Για μικρά τη φίρμα πληρώνεις.Και την πληρώνεις χοντρά απλά να λες ότι έχεις κάρχερ. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις με το δικό σου;;; Συνδεω κανονικα πιστολι και παροχη νερου το ανοιγω και ενω δουλευει το μοτερ του δεν εχει πιεση το νερο
AristidisZ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλοτεράκης, στην πλατεία Ιπποδαμείας (είναι αντιπρόσωπος) Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από AristidisZ
papoys1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, blackhill66 είπε Συνδεω κανονικα πιστολι και παροχη νερου το ανοιγω και ενω δουλευει το μοτερ του δεν εχει πιεση το νερο Πήγαινε μπορεί να είναι κάτι απλό με ελάχιστο κόστος οπότε αξίζει η επισκευή.Απλά σε ανταλακτικά και εξαρτήματα είναι φαρμακείο.Εγώ είχα πάρει παλιά δύο αντάπτορες από leroy από κάρχερ σε στέργουινς που φέρνει το leroy και παίρνω από εκεί,όπως είπα κάνη πήρα στα 7 ευρώ όταν η κάρχερ ζητάει 35 και λάστιχο 10 μέτρων για καθαρισμό αποχέτευσης 20 ευρώ όταν η κάρχερ ζητάει 70.Τώρα νομίζω όμως ότι δεν έχει τέτοιους αντάπτορες. Μάλλον δάκτυλος κάρχερ. Γερμανοί και οι δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα