funbreaker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Είμαι χρήστης του ff εδώ και αιώνες και ποτέ δεν τόλμησα κάποια αλλαγή γιατί έχω συνηθίσει και βαρίεμαι να αλλάζω περιβάλλον. Τον τελευταίο καιρό όμως ο ff με απογοητεύει συνέχεια: updates και μετά τα addons δεν δουλεύουν (πχ τις τελευταίες βδομάδες δεν λειτουργούν 2 πρόσθετα που με βόλευαν πολύ και καταπιέζομαι) Δεν κάνει sync τα passwords με το κινητό παρόλο που λέει πως είναι updated Εσείς τι χρησιμοποιείτε και ποιον θεωρείτε καλύτερο; Τί μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα έχει ο καθένας; Από addons ο chrome πώς τα πάει;
KilliK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 βαλε Chrome να ξεμπερδευεις. ο Firefox ειναι τελειωμενη ιστορια.
micos000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε βαλε Chrome να ξεμπερδευεις. ο Firefox ειναι τελειωμενη ιστορια. Σύμφωνα με ποιόν; Και πριν προδικάσεις δεν θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις τον funbreaker ποια πρόσθετα δούλευε και χρειάζεται να δούμε αν υπάρχουν στον chrome; Όσο για τα πρόσθετα που δεν δουλεύουν, ο ff έκανε μεγάλη αλλαγή στη μηχανή του και ήταν φυσικό κάποια κακογραμμένα ή για καιρό μη ενημερωμένα πρόσθετα να έχουν προβλήματα και να πρέπει να ξαναγραφτούν. Για τα passwords εγώ δουλεύω το lastpass.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Σε μένα ο συγχρονισμός λειτουργει μια χαρά, όσο για τα πρόσθετα για μιά διό λειτουργίες που είχα πρόβλημα το έλυσαν απο το about config
eliasjuve Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Εγώ από FIrefox πήγα σε Opera και μ'αρέσει. Έχει κάποια κοινά addons με τους άλλους, μπορείς όμως να βάλεις και τα addons του Chrome.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα