Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Θα ήθελα να μου προτείνετε, αν ξέρετε,  ξένα sites (κατά προτίμηση στην αγγλική γλώσσα) για να προσελκύσω ενδιαφερόμενους αγοραστές για το σπίτι μου που είναι προς πώληση στα Νότια Προάστια Αττικής.Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν χρήματα και όσοι έχουν θέλουν να αγοράσουν πολύ χαμηλά.Μεσιτικά που έχουν άκρες με εξωτερικό (πχ Remax) ζήτησαν κατά την άποψη μου υπερβολική προμήθεια (περί το 20%) ..όποια πληροφορία θα είναι πολύτιμη για εμένα και ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Υ.Γ. Προς το παρόν ανέβασα αγγελίες στην χρυσή ευκαιρία και στον σπιτόγατο και έβαλα και πωλητήρια στο σπίτι με πολύ μικρή ανταπόκριση.

Επεξ/σία από costaspk
Δημοσ.

https://www.efestio.com/?gclid=EAIaIQobChMI4cjTnNH_2AIV1RXTCh2tbgDuEAAYASAAEgICEfD_BwE

http://european-property.com

Και άλλες με ένα search στο Google 

Πάντως καλύτερα ξεκινά με τη μετάφραση της αγγελίας σου ώστε να εμφανίζεται κ στα αγγλικά στη XE.gr. 

Σκέψου πως όσοι ψάχνουν στην Ελλάδα μπαίνουν στη xe οπότε με μια μεταφρασμένη στα αγγλικά αγγελία έχεις περισσότερες πιθανότητες. 

Δημοσ.

Καλά και οι ξένοι μην νομίζεις ότι είναι τίποτα κορόιδα που μοιράζουν λεφτά αβέρτα.

Ερχονται να αγοράσουν γιατί πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν ευκαιρίες,όποτε αν έχεις στο μυαλό σου ότι μπορείς να πουλήσεις σε τιμές προ κρίσης καλύτερα να το ξεχάσεις.

Το ότι έχεις πολύ μικρή ανταπόκριση στις προσπάθειες που ήδη έχεις κάνει δείχνει ότι τα χρήματα που ζητάς είναι πολλά.

Καλα το 20% που σου ζήτησαν είναι πραγματικά για γέλια,μην δεχθείς με τίποτα κάτι τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προφανως απο τα γραφομενα σου θες να πουλησεις την καλυβα για παλατι...

το "οι ελληνες δεν εχουν λεφτα" δε το δέχομαι, γιατι εγω θελω να αγορασω σπιτι σε λογικη τιμή με μετρητα και δε βρίσκω οποτε και εγω μπορω να πω οτι "πουλας την καλυβα για παλατι"...

οι ξένοι μονο χαζοί δεν ειναι, αλλα σε καθε περιπτωση οι ξενοι αγοράζουν με μεσιτείες απο συγκεκριμένα γραφεια (ψαξε λιγο νότια προάστια εχει 2 πολύ καλα που ειχα ακουσει οτι παιζουν με κινεζους+τουρκους εφόσον θεωρεις οτι οι ελληνες δεν εχουν λεφτα και θα βρεις πιο ευκολα ξένους......)

υ.γ.: βλεπω ωρες ωρες κατι αγγελιες για τρωγλες που τα γράφουν και στα αγγλικα, θαρρεις και θα το αγοράσει και θα μπει πολιτισμένος ανθρωπος να μεινει εκει μεσα...δε πιστευω να εισαι σε καμια απο αυτες τις περιπτωσεις...;

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
7 ώρες πριν, bill999r είπε

https://www.efestio.com/?gclid=EAIaIQobChMI4cjTnNH_2AIV1RXTCh2tbgDuEAAYASAAEgICEfD_BwE

http://european-property.com

Και άλλες με ένα search στο Google 

Πάντως καλύτερα ξεκινά με τη μετάφραση της αγγελίας σου ώστε να εμφανίζεται κ στα αγγλικά στη XE.gr. 

Σκέψου πως όσοι ψάχνουν στην Ελλάδα μπαίνουν στη xe οπότε με μια μεταφρασμένη στα αγγλικά αγγελία έχεις περισσότερες πιθανότητες. 

Ευχαριστώ πολύ.ενδιαφέροντα και τα 2 sites και η πρόταση για μετάφραση της αγγελίας μου στα Αγγλικά πολύ καλή ιδέα.

6 ώρες πριν, moure είπε

Καλά και οι ξένοι μην νομίζεις ότι είναι τίποτα κορόιδα που μοιράζουν λεφτά αβέρτα.

Ερχονται να αγοράσουν γιατί πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν ευκαιρίες,όποτε αν έχεις στο μυαλό σου ότι μπορείς να πουλήσεις σε τιμές προ κρίσης καλύτερα να το ξεχάσεις.

Το ότι έχεις πολύ μικρή ανταπόκριση στις προσπάθειες που ήδη έχεις κάνει δείχνει ότι τα χρήματα που ζητάς είναι πολλά.

Καλα το 20% που σου ζήτησαν είναι πραγματικά για γέλια,μην δεχθείς με τίποτα κάτι τέτοιο.

Δεν ψάχνω για κορόιδα , ψάχνω να πουλήσω ( και να μη ξεπουλήσω)σε λογική τιμή δλδ 1400 ευρώ το τετραγωνικό σε μια περιοχή με αντικειμενική 1650..πολλοί ξένοι (κυρίως Ρώσοι, Κινέζοι , Τούρκοι κ.α.) αγοράζουν για την βίζα που ειναι στα 250.000 Ευρώ. Η προσπάθεια ξεκίνησε εδώ και 2 βδομάδες  οπότε είναι ακόμα νωρίς..εννοείται ότι η τιμή είναι συζητήσιμη. 

5 ώρες πριν, paylidis είπε

προφανως απο τα γραφομενα σου θες να πουλησεις την καλυβα για παλατι...

το "οι ελληνες δεν εχουν λεφτα" δε το δέχομαι, γιατι εγω θελω να αγορασω σπιτι σε λογικη τιμή με μετρητα και δε βρίσκω οποτε και εγω μπορω να πω οτι "πουλας την καλυβα για παλατι"...

οι ξένοι μονο χαζοί δεν ειναι, αλλα σε καθε περιπτωση οι ξενοι αγοράζουν με μεσιτείες απο συγκεκριμένα γραφεια (ψαξε λιγο νότια προάστια εχει 2 πολύ καλα που ειχα ακουσει οτι παιζουν με κινεζους+τουρκους εφόσον θεωρεις οτι οι ελληνες δεν εχουν λεφτα και θα βρεις πιο ευκολα ξένους......)

υ.γ.: βλεπω ωρες ωρες κατι αγγελιες για τρωγλες που τα γράφουν και στα αγγλικα, θαρρεις και θα το αγοράσει και θα μπει πολιτισμένος ανθρωπος να μεινει εκει μεσα...δε πιστευω να εισαι σε καμια απο αυτες τις περιπτωσεις...;

Δεν θέλω να πουλήσω καμία καλύβα για παλάτι και δεν ξέρω από που βγαίνει αυτό...να πουλήσω σε λογική τιμή και να μη σκοτώσω θέλω.Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω και αν το έκανα ζητάω συγνώμη.Αντικειμενικά όμως με το τραπεζικό σύστημα να μη δανείζει χρήματα  και μετά από κοντά μια δεκαετία σε ύφεση ,είναι λογικό οι περισσότεροι Έλληνες να μην έχουν χρήματα για αγορά ακινήτου..όσοι έχουν αφού η προσφορά είναι μεγάλη , κοιτάν το συμφέρον τους , δλδ να αγοράσουν φθηνά..Προσωπικά έχω δει και εγώ ακίνητα σε πολύ υψηλότερες τιμές από όσο αξίζουν ,   όπως και  μου έχει γίνει και πρόταση αγοράς σε εξευτελιστική τιμή.

Δημοσ.

Αυτά που ακούω να ζητάς φαινονται λογικά αν δεν ειναι κανένα πολύ παλιό σπίτι.

Πολλες φορές οι ιδιοκτήτες έχουν εντελώς λανθασμένη εικόνα για την αξία πώλησης του ακινήτου τους και προσγειώνονται απότομα όταν αντιλαμβάνονται την πραγματική του αξία.

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα παρεξήγησης αλλά γενικεύσες εσυ και γενίκευσα κ εγώ επίτηδες για να δεις ότι η αλήθεια είναι καπου στη μέση. 

Με την τιμή μέτρου που λες πρέπει ή να είναι πρώτο δεύτερο τετράγωνο από θάλασσα το σπίτι ή δεκαετίας ειδάλλως δε πρόκειται να τα πιάσεις ποτέ. 

Μην κοιτάς ποσό πουλάνε οι άλλοι, και εγώ αν θέλω μπαίνω και πουλάω με 3000 το μετρο - το θέμα είναι ποσό αγοράζεται το εκάστοτε ακίνητο. 

Αρκεί να σου πω ότι εργολάβος πούλαγε πριν 3 χρόνια νεόκτιστο με 1000 το μετρο (οκ όχι Γλυφάδα αλλά Γέρακα αλλά είναι καινούργιο)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει κάποιες περιοχές δεν πέφτουν, ανεξάρτητα από την ηλικία του ακινήτου. Για παράδειγμα Παπάγου, Χολαργός, Φιλοθέη, Ψυχικό πάντα τα ακίνητα κρατάνε (αδικαιολόγητα για μένα) υψηλές τιμές. Το θέμα είναι αν θες να πουλήσεις άμεσα ή όχι.  Αφού άρχισε σε τώρα τη διαδικασία ο φίλος, γνώμη μου είναι να περιμένει λίγο καιρό ώστε να δει τι παίζει στην αγορά. 

Αν η περιοχή είναι περιζητητη τότε κάποιον αγοραστή θα βρει κοντά στην τιμή του. Χρήμα υπάρχει ακόμα αρκετό και αγοραπωλησιες γίνονται, ειδικά σε 'καλές' περιοχές. 

Μία συμβουλή στο φίλο. 

Μην εμπιστευτείς και μην προσλάβεις μεσίτη. Ότι κ να σου τάξει (συνήθως σε παίρνουν τηλ κ σου λένε ότι έχουν αγοραστή) απέφυγε τον. Πιο εύκολα θα συννενοηθεις εσύ, ενώ η προμήθεια τους είναι αποτρεπτικός λόγος για έναν αγοραστή 

Επεξ/σία από bill999r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αληθεια ειναι οτι αυτο με τα 250χιλ στους κινεζους ισχυει και παιζει οντως κοροιδια προς αυτους...καποια γραφεια εχουν στησει πλοκαμια κινα με μεσιτικα και τους φερνουν free για visa+spiti...αν θυμαμαι καλα η visa περιλαμβανει και γονεις του ζευγαριου..

Το σπιτι ειχε αγγελια π.χ. 150χιλ και λενε στους ιδιοκτητες θα τα μοιραστουμε τα υπολοιπα 100 :P 

Οι κινεζοι ειχαν θεμα οτι καθε ζευγαρι μπορουσε να χε μολις ενα παιδι.αυτο εγινε σε 2 προσφατα.. οι ρωσσοι και οι τουρκοι δεν νομιζω οτι θα ασχοληθουν για την βιζα αλλα για διακοπες..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kage είπε

οι ρωσσοι και οι τουρκοι δεν νομιζω οτι θα ασχοληθουν για την βιζα αλλα για διακοπες..

Οι τουρκοι παρακαλανε για βιζα μετα το πραξικοπημα επειδη πεφτει πολύ "δημοκρατική" βιτσα εντος της χωρας τους, μεσα σε ενα χρόνο εχουν ερθει χιλιαδες αιτήματα συνοδευόμενα απο "επενδυσεις"

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 30/1/2018 στις 11:57 ΠΜ, costaspk είπε

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Θα ήθελα να μου προτείνετε, αν ξέρετε,  ξένα sites (κατά προτίμηση στην αγγλική γλώσσα) για να προσελκύσω ενδιαφερόμενους αγοραστές για το σπίτι μου που είναι προς πώληση στα Νότια Προάστια Αττικής.Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν χρήματα και όσοι έχουν θέλουν να αγοράσουν πολύ χαμηλά.Μεσιτικά που έχουν άκρες με εξωτερικό (πχ Remax) ζήτησαν κατά την άποψη μου υπερβολική προμήθεια (περί το 20%) ..όποια πληροφορία θα είναι πολύτιμη για εμένα και ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Υ.Γ. Προς το παρόν ανέβασα αγγελίες στην χρυσή ευκαιρία και στον σπιτόγατο και έβαλα και πωλητήρια στο σπίτι με πολύ μικρή ανταπόκριση.

καλησπέρα Κώστα, τελικά τι έκανες με το παραπάνω; ενδιαφέρομαι για το ίδιο και εγώ, ευχαριστώ 

• Haha 1
Δημοσ.
On 16/04/2025 at 10:58, willpa said:

καλησπέρα Κώστα, τελικά τι έκανες με το παραπάνω; ενδιαφέρομαι για το ίδιο και εγώ, ευχαριστώ 

εχει να κανει login 5 χρονια

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

εχει να κανει login 5 χρονια

Λογικα θα πουλησε ακριβα, ισως και παραπανω απο οσο ηλπιζε... και εξαφανιστηκε!!

Δημοσ.
Just now, dbrillis said:

Λογικα θα πουλησε ακριβα, ισως και παραπανω απο οσο ηλπιζε... και εξαφανιστηκε!!

πουλησε ακριβα και τον δολοφονησαν 😛

ξεκαθάρισμα ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ. :P

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...