Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

πρώτη φορά στο forum, μόλις έκανα εγγραφή. Έχω ξαναδεί θέματα που με βοήθησαν με τις απαντήσεις σας, αλλά αποφάσισα να εγγραφώ στην ομάδα-παρέα για να ενταχθώ κι εγώ σε αυτή και όχι μόνο να αντλώ πληροφορίες. Σήμερα βέβαια θα κάνω ένα ερώτημα γιατί "έχασα" ένα αρχείο word.

Με λίγα λόγια για να μη κουράζω εξηγώ:

1. Είχα αρχείο word 2010 το οποίο μετέτρεψα σε 2003 για να μπορώ να το δουλέψω στο laptop

2. Έκανα την εργασία που ήθελα στο αρχείο word 2003, αλλά βάζοντας μετά το φλασάκι στο pc από βλακεία μου και από κεκτημένη ταχύτητα έσβησα το αρχείο γιατί ξέχασα πως το δούλεψα. :huh:

3. Κάνοντας την έρευνα μου κατέβασα το recuva και βρήκα το αρχείο μέσα στο usb το οποίο και ανέκτησα κατευθείαν

Και τώρα το πρόβλημα... δεν ανοίξει σωστά το αρχείο και μου βγάζει αυτά...

#¤%gc‚"ΓK†,²¤Π?wLx>,ΥF‚Ή@β=°T™‑™ο!2ρΞνΜΛmΧϊρGV­<•ΔyfzΛΐ—Ο0/|O¬Ζ­,‰ΕΞh…ϋuφR—[1]σ¦SγC )ωΧς?‹Rs#9ξfΘ¤JF“Ώέ

Έ‚&Y€ΨΪj1ΤΛόΛρ)Δη²c(―tryϋ0™jeb;„ΒTϋ[UυUz}χ­ιg;α—ψ
ΐΦ^

Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό ή να αφήσω την προσπάθεια;;;

Δε ξέρω αν παρέληψα κάτι στις πληροφορίες που σας δίνω ή αν έκανα γενικά κάτι λάθος, όπως προείπα είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι οπότε ζητώ την κατανόηση σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Να περνάτε καλά! :)

Δημοσ.

Το έγγραφο ανακτήθηκε σωστά και έχει την κατάληξη από το 2010 ή έχει κατάληξη doc που είναι από το 2003/XP; Το ανακτημένο έγγραφο το δοκίμασες στο 2003 ή στο 2010;

Δημοσ.

micos000 το έγγραφο ανακτήθηκε όπως ήταν με κατάληξη doc σαν αρχείο του 2003. Το δοκίμασα να το αοίξω στο pc που έχω το 2010 και έβγαζε αυτά. Έπειτα πήγα στο laptop για να το ανοίξω στο 2003. Εκεί το office μου ζήτησε να κάνω λήψη κάποιες ρυθμίσεις, τις έκανα αλλά πάλι στο ίδιο κατέληγε, όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω:

word_problem.JPG

Δημοσ.

Ευχαριστώ micos000 θα το ψάξω και έτσι και βλέπουμε. Να 'σαι καλά, καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...