Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εκανε ασχημες διακοπες η συνδεση μου. Ενημερωσα τον παροχο, εγινε ελεγχος απο εκει και μου ειπαν οτι ειδαν πολυ ηψηλες τιμες στο upload της γραμμης μου. Μου ειπαν αν τρεχω τιποτα torrents, οχι . Τι αλλο μπορει να συμβαινει ;

Δημοσ.

Αν δεν τρέχεις κάποιο torrent client και δεν έχεις γενικά κάποιο πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί το internet τότε μάλλον έχεις μολυνθεί. Κάνε έναν έλεγχο με το adwcleaner και το antivirus που έχεις.

Μπορείς να κάνεις και έναν έλεγχο μόνος σου να δεις τι γίνεται απ΄Διαχείριση εργασιών->Επιδόσεις->Άνοιγμα εποπτείας πόρων->δίκτυο. Εκεί στο πρώτο τμήμα που λέει Διεργασίες με δραστηριότητα δικτύου, πάτα να κάνει φθίνουσα ταξινόμηση στο Αποστολή και δες ποια εφαρμογή στέλνει πολλά δεδομένα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε βρηκα κατι απο τη διαχειρηση εργασιων, τουλαχιστον ετσι νομιζω. Το τειχος προστασιας επειτρεπει καποιες κινησεις χωρις να βλεπω κατ σημαντικο. Tσιμπησε 2 μικρα το adwcleaner.

insomnia.png

13 λεπτά πριν, drapanakis είπε

Δε βρηκα κατι απο τη διαχειρηση εργασιων, τουλαχιστον ετσι νομιζω. Το τειχος προστασιας επειτρεπει καποιες κινησεις χωρις να βλεπω κατ σημαντικο. Θα τρεξω και τα 

insomnia.png

inso.png

Επεξ/σία από drapanakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To spyhunter μια χαρα στατιστικα διωχνει συνεχεια για αυτο και το υψηλο upload. 20 χρονια τωρα, ακομη malware ειναι αυτη η μαλακια.  Και ειχε βγει μια χαρα προγραμμα οταν πρωτοβγηκε θυμαμαι.

Επεξ/σία από rfc
  • Like 1
Δημοσ.

Μα το spyhunter δεν τρεχει συνεχεια στον υπολογιστη. Το ειχα βαλει παλια αλλα το εχω απεγκσταστησει . Η τρεχει παρασκηνιακα και δεν ειχα παρει χαμπαρι ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...