kjtzemis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα θελω την βοήθεια σας...το pc το έχω συνδεμένη σε δυο οθόνες μια 23’ που είναι η κύρια (display port) και όταν θελω να δω ταινία ή να παίξω το γυρνάω σε μια 40’ (hdmi)...το θέμα που εγώ είναι ότι έκανα φορματ και ενώ στην 23’ είναι όλα μια χαρά από αναλύσεις κλπ όταν γυρνάω στην 40’ τα εικονίδια είναι τεράστια...κάθε φορά που έκανα φορματ γινοτανε αυτό και έπρεπε να κάνω μια ρύθμιση ετσι ώστε να έρθει σε φυσιολογικά πλαίσια αλλα μιας και είχα πάνω από χρόνο να κάνω φορματ έχω ξεχάσει τελείως το τι έπρεπε να κάνω....μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;έχω κατεβάσει και απεγκατάστειση 2 φορές τους drivers της κάρτας μήπως έφταιγε αυτό αλλα τπτ.
vAg0s97 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Θα πας στην 2η οθόνη που έχεις το πρόβλημα , θα κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και έπειτα ρυθμίσεις οθόνης(Display Settings) [εφόσον μιλάμε για Windows 10], έπειτα θα βρεις το σημείο το οποίο αναφέρει για την Ανάλυση οθόνης(Resolution), θα πατήσεις εκεί και θα βάλεις την μεγαλύτερη που σου επιτρέπει και μετά αποθήκευση αλλαγών.
kjtzemis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δυστηχως αυτη την επιλογη δεν μου την εμφανιζε στην 2η οθονη, βασικα την εμφανιζε αλλα ηταν κενη δεν εγραφε πχ 1920χ1080 μεσα και ουτε μπορουσα να πατησω πανω να επιλεξω αναλυση...αυτο αν θυμαμαι καλα μου το προτωεμφανισε μετα την τελαυταια αναβαθμιση των windows (ακομα και πριν την σημερινη ημερα που το εκανα φορματ)....τελικα το εφτιαξα πατωντας στο "κλιμακα και διαταξη" και μου ελεγε βαλε ενα οριο απο 100-500...εβαλα 100 και εγινε. Αλλα αν θυμαμαι καλα δεν εκανα τετοια ρυθμιση τις προηγουμενες φορες που το ειχα ξανα κανει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα