Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθεια παιδιά όποιος ξέρει να με βοηθήσει θα του  είμαι ευγνώμων, έχω σπάσει το κεφάλι μου να δω τι φταίει και άκρη δεν έχω βρεί, το πρόβλημα μου είναι ότι όταν κάνω αναζήτηση οτιδήποτε και αν είναι αυτό και πατάω εικόνες στον google chrome ( στην προκειμένη περίπτωση έκανα αναζήτηση για "πιστόνια μοτο" όπως θα δείτε και στις φωτό μιας και ασχολούμαι με το ηλεκτρονικό εμπόριο ανταλλακτικών) αλλά μου βγάζει όπως βλέπεται διαφορετική αναζήτηση εικόνων ενώ στο firefox παίζει η αναζήτηση κανονικά (δεύτερη φωτό ) . Εγώ θέλω να παίζει ο chrome όπως στην δεύτερη εικόνα του firefox. Η έκδοση του chrome είναι 64.0.3282.119 (Επίσημη έκδοση) (64-bit). Σε εσάς κάνει το ίδιο.? Σας ευχαριστώ οποιαδήποτε βοήθεια  ευπρόσδεκτη. 

fa.jpg

fqaw.jpg

Δημοσ.

Το extension που έχεις προσθέσει και εμφανίζεται πάνω δεξιά με κόκκινο τι κάνει?

Μήπως απενενεργοποιεί την javascript ή κάτι τέτοιο?

Αν ναι, απενεργοποίησε το και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, φίλε Λευτέρη αυτό το extension είναι adblocker για το Youtube και κατάργηση να κάνω το ίδιο μου κάνω. Έχω σκάσει βρε παιδια πραγματικά, έχω κάνει κατάργηση και εγκατάσταση του chrome 7 φορές.!

Δημοσ.

Δοκιμασε να πας chrome://settings/reset για να κανεις επαναφορα, μπας και εχεις στο προφιλ του χρηστη σου στον Chrome καποια περιεργη ρυθμιση.

Δημοσ.

εξακολουθω να πιστευω οτι δεν τρεχει η javascript.

ναι κανε αυτο που σου εγραψε ο asmilon. αλλα πριν ετσι από περιεργεια, για τσεκαρε chrome://settings/content --> Javascript αν ειναι enabled, και να μην ειναι η google στα blocked

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον σας, έκανα όλα αυτά που μου είπατε αλλα τίποτα, η javascript ηταν ενεργοποιημένη έκανα και επαναφορα..:(

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...