Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα με ένα site joomla το host μου δίνει 1gb στην sql τώρα μου δείχνει ότι έχω χρησιμοποιήσει 826mb όταν εγώ κατεβάζω το αρχείο sql είναι 200mb όμως τι συμβαίνει?? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekriksi είπε

καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα με ένα site joomla το host μου δίνει 1gb στην sql τώρα μου δείχνει ότι έχω χρησιμοποιήσει 826mb όταν εγώ κατεβάζω το αρχείο sql είναι 200mb όμως τι συμβαίνει?? 

Οταν κατεβάζεις το αρχείο κατεβένει σε zip,tar ή κατι αλλο ή σε .sql?

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, antonisem είπε

Οταν κατεβάζεις το αρχείο κατεβένει σε zip,tar ή κατι αλλο ή σε .sql?

σε zip μετά το κάνω αποσυμπίεση και το sql είναι τόσο! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekriksi είπε

σε zip μετά το κάνω αποσυμπίεση και το sql είναι τόσο! 

Καλά κατάλαβα. Λοιπόν αυτο γίνετε γιατι οταν πέρνάει τα tables και τις ενγραφές αποσυμπιέζει και το αρχειο sql. Ενα παράδειγμα θα σου κάνω με το εταιρικό site.

sql αρχείο = 900mb

zip = 380mb

Στην πραγματικότητα είναι 1500mb

Οποτε αν εχεις 1gb και χρησημοποιείς 826mb είσαι κομπλέ προς το παρόν. Υπάρχουν host που εχουν απεριόριστο με πολυ μικρό κόστος.Δεν ξέρω τι host έχεις αλλα δεν ειναι πολυ καλο για να δίνει 1gb μονο.

Ελπίζω να βοήθησα.

• Thanks 1
Δημοσ.

έχεις να μου συστήσεις κάποιο host γιατί όντως δεν είναι κάλο αυτό που έχω! επίσης μήπως ξέρεις τίποτα από joomla έχω μια ερώτηση 

Δημοσ.

έχεις να μου συστήσεις κάποιο host γιατί όντως δεν είναι κάλο αυτό που έχω! επίσης μήπως ξέρεις τίποτα από joomla έχω μια ερώτηση 

Θελω να μου πείς αρχικά το budget σου και κοινό έχει το site σου. πχ 50 ατομα την μέρα και τι ειδους υλικό εχεις. αν θες στειλε μου ενα link.

Φυσικα πες μου τι έχεις αν μπορώ να σε βοηθίσω.

• Thanks 1
Δημοσ.

η βάση του site που έχω στημένο σε joomla όπως είπα πιάνει 800mb τουλάχιστον τα 500 απ ότι είδα είναι από ένα plugin την "έξυπνη αναζήτηση" αν κάνω εκαθαριση και το κλείσω τι θα αλλάξει στο site μου? βασικά δεν κατάλαβα αυτή η έξυπνη αναζήτηση τι ακριβώς κάνει?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekriksi είπε

η βάση του site που έχω στημένο σε joomla όπως είπα πιάνει 800mb τουλάχιστον τα 500 απ ότι είδα είναι από ένα plugin την "έξυπνη αναζήτηση" αν κάνω εκαθαριση και το κλείσω τι θα αλλάξει στο site μου? βασικά δεν κατάλαβα αυτή η έξυπνη αναζήτηση τι ακριβώς κάνει?

αν δεν την χρειάζεσε τοτε βγαλτην.

• Thanks 1
Δημοσ.

ναι μα τι ακριβώς κάνει? πχ έχω αναζήτηση στο site μου άμα κλείσω αυτό δεν θα δουλεύει

το θεμα ειναι αν την χρειάζεσε. 

Αυτο που κάνει ειναι ψάχνει τον πυρηνα του site και σου εμφανίζει.

Αυτο ομως παει αναλογα με το τι site εχεις για να σου το εξηγησω

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορείς να καθαρίσεις τους πίνακες για το smart search. Δεν έχω παρατηρήσει να μην δουλεύει η αναζήτηση ακόμα και με απενεργοποιημένο αυτό το plugin.

Σχετικά με το μέγεθος της βάσης δες εάν οι πίνακες είναι InnoDB. Εάν ναι τότε μετά τον καθαρισμό των πινάκων κάνε optimize τη βάση ώστε να εμφανιστεί η πραγματική χρήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...