MrJulius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην Ομορφη Παρεά Έχω κάνει ενα παρόμοιο άρθρο τουλάχιστον πάνω στο κομμάτι για τι Καθυστέρηση Δεμάτων απλά το ερώτημα μου είναι μπορώ να κάνω κατι μέσο απο το eBay γιατί δεν μου κάθεται λογικό απο τα δέκα προιόντα που θα παραγγείλω αξιάς από 1 - 20 € το πολύ πολύ να με έρθουν τα 4 και παλυ με καθυστέρηση εώς και μήνες. Άκουσα όντως οτι τρέχει κάτι με τα ΕΛΤΑ αλλά και πάλι σε φίλους που ρώτησα που και αυτοί παραγγέλουν δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το ερώτημα μου είναι μπορώ να κάνω κάτι για το θέμα Shipping ? Ένα ακόμα θέμα που δυστυχώς αντιμετωπίζω είναι η κλοπές που εύχομαι και πιστεύω να μην γίνονται απο ένοικο τις πολυκατοικιάς γιατι αρκετές φορες έχω βρει πακέτα μου σκισμένα και φυσικά έλειπε ότι ήταν μέσα αλλά και λογαριασμούς, με την Αστυνομιά που μιλήσα με είπαν μόνο για μήνυση κατά αγνώστου πράγμα που λέω άσε γιατί ξέρω πως δουλεύει. Πιο πολύ με αγχώνει το θέμα για τις κλόπες και έχω φτάσει σε σήμειο να πληρώνω DHL (ενώ θα μπορούσα δωρέαν) για να με φέρνει τις παραγγελείες μου. Άμα κάποιος αντιμετοπίζει κατι παρόμοιο ας προτύνει κάτι Καλή συνέχεια σε όλους Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από MrJulius
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Ξέρω και εγώ άτομα που έχουν χάσει πράγματα από την είσοδο της πολυκατοικίας τους Η λύση είναι κατοίκων παράδοση σε άτομο στο χέρι η παραλαβή από το ταχυδρομείο της επιλογής σου.... Στην είσοδο της πολυκατοικίας μπορεί να στο κλέψει κάποιος ένοικος, επισκέπτης, ντελιβερη οπότε δεν καλύπτεστε από πουθενά Δίνεις κάτι παραπάνω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
lek88 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Ξέρω και εγώ άτομα που έχουν χάσει πράγματα από την είσοδο της πολυκατοικίας τους Η λύση είναι κατοίκων παράδοση σε άτομο στο χέρι η παραλαβή από το ταχυδρομείο της επιλογής σου.... Στην είσοδο της πολυκατοικίας μπορεί να στο κλέψει κάποιος ένοικος, επισκέπτης, ντελιβερη οπότε δεν καλύπτεστε από πουθενά Δίνεις κάτι παραπάνω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Εδώ στην δικιά μας πολυκατοικία άνοιγαν οι ένοικοι μέχρι και τους φακέλους με τα γράμματα μου για να δουν από περιέργεια τι γράφουν μέσα και από ποιον είναι!! Δεν θα ανοίξουν δέματα και δεν θα κλέψουν;;;; Και αντε μετα να βρεις ποιος το έκανε που κάνανε όλοι την παπια.... Η λύση είναι η παράδοση χέρι με χέρι!
MrJulius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις και γνώμες αλλα τα αντικειμενα εστω απο το eBay που ερχονται με δωρεαν μεταφορικα ;
lek88 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, MrJulius είπε Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις και γνώμες αλλα τα αντικειμενα εστω απο το eBay που ερχονται με δωρεαν μεταφορικα ; Όσες φορές έχει τύχει να έρθει πακέτο από ebay με παίρνουν τηλέφωνο να βγω στην πόρτα να το παραλάβω η χτυπάνε το κουδούνι να βγω. Το κακό όμως είναι ότι δεν ζητάνε ποτε ταυτότητα για την παραλαβή! Αν δεν με βγουν κολλάνε στην πόρτα το χαρτί ειδοποίησς και παίρνουν το πακέτο πίσω. Πλέον είμαι σε μονοκατοικία όμως.... Δεν ξέρω αν έχει σχέση που δεν υπάρχει είσοδος (όπως σε πολυκατοικία) για να το αφήσουν.
silvestro21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα ..παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ με δέματα από κινα που απλά επειδή δεν ήταν συστημένα τα άφηναν στην αλληλογραφία της πολυκατοικίας και δια μαγειας έκαναν φτερά ..Μετά που κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει πήρα τηλέφωνο τα κεντρικά των ελτα ζήτησα τον ταχυδρόμο της οδούς μου που περνάει και του είπα να αφήνει για όλα τα δέματα απλά ή συστημένα ειδοποίηση με χαρτί και να πηγαίνω μετά από 2 μέρες να τα παίρνω μόνος μου πάλι από τα ΕΛΤΑ που εξυπηρετούν το κοινό ..Μετά από ολα αυτά λύθηκε το πρόβλημα ..Καλό ξεμπέρδεμα
isay Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Εχω αντιμέτωπισει διαφορες αναλογες περιπτωσεις σε διάφορα σπιτια και περιοχές και εχω καταλήξει οτι οι λύσεις ειναι οι παρακάτω που εφαρμόζονται αναλογα με την περισταση Ενοικίαση θυρίδας. Κόστος 50e/ετος και το κεφάλι σου καραήσυχο. Βολευει βεβαια αν ο κάτοχος μενει κοντα σε ταχυδρομείο με θυρίδες και λογικό ωράριο εργασίας. Π.χ. σε παλιότερη κατοικία το ταχυδρομειο και οι θυρίδες ήταν ανοιχτό 7:30-14:30 οποτε λογω δουλειας είτε ετρεχα ξημερώματα ή εδινα το κλειδί σε έμπιστο άτομο να παραλαμβανει για μένα. Τώρα εκει που μένω ειναι σχετικά κοντα το ταχυδρομείο με ωραριο θυρίδων 7:30-19:30 οποτε μια χαρα βολευομαι. Αποστολή της αλληλογραφίας σε άλλη οικία με πιο ασφαλές ταχυδρομείο. Κάποια φεγγάρια εστελνα αλληλογραφία στη διευθυνση κολλητου και πέρναγα μια στο τόσο και τα έπαιρνα ολα μαζι. Αποστολή της αλληλογραφίας στη διευθυνση της δουλειας. Εξαρτάται απο την εταιρεία Διαδικασία post restande οπου τα γράμματα μενουν στο ταχυδρομείο μεχρι να πας να τα παρεις. Για αυτή τη μεθοδο ρωτηστε στο ταχυδρομείο σας αν το παρεχουν. Οτιδήποτε αλλο ειναι πρακτικά αναποτελεσματικο. Δεν ειναι μονο οι συνενοικοι που βάζουν χέρι, αλλά και οποιοσδηποτε περαστικός. Μπαινει ο Χ ντελιβεράς και βγαίνοντας τσιμπά και ενα πακετάκι. Μπαινει ο Υ διαφημιστοφυλλαδιάς και στην εξοδο παιρνει κατι για τον κόπο του. Μπαιζει ο Ζ επισκέπτης και στην έξοδο τσεπώνει και ενα φακελάκι. Ουτε ανακοινώσεις, ουτε παραπονα, ουτε τιποτα αλλο δεν πιάνει. 2
MrJulius Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 23 ώρες πριν, isay είπε Εχω αντιμέτωπισει διαφορες αναλογες περιπτωσεις σε διάφορα σπιτια και περιοχές και εχω καταλήξει οτι οι λύσεις ειναι οι παρακάτω που εφαρμόζονται αναλογα με την περισταση Ενοικίαση θυρίδας. Κόστος 50e/ετος και το κεφάλι σου καραήσυχο. Βολευει βεβαια αν ο κάτοχος μενει κοντα σε ταχυδρομείο με θυρίδες και λογικό ωράριο εργασίας. Π.χ. σε παλιότερη κατοικία το ταχυδρομειο και οι θυρίδες ήταν ανοιχτό 7:30-14:30 οποτε λογω δουλειας είτε ετρεχα ξημερώματα ή εδινα το κλειδί σε έμπιστο άτομο να παραλαμβανει για μένα. Τώρα εκει που μένω ειναι σχετικά κοντα το ταχυδρομείο με ωραριο θυρίδων 7:30-19:30 οποτε μια χαρα βολευομαι. Αποστολή της αλληλογραφίας σε άλλη οικία με πιο ασφαλές ταχυδρομείο. Κάποια φεγγάρια εστελνα αλληλογραφία στη διευθυνση κολλητου και πέρναγα μια στο τόσο και τα έπαιρνα ολα μαζι. Αποστολή της αλληλογραφίας στη διευθυνση της δουλειας. Εξαρτάται απο την εταιρεία Διαδικασία post restande οπου τα γράμματα μενουν στο ταχυδρομείο μεχρι να πας να τα παρεις. Για αυτή τη μεθοδο ρωτηστε στο ταχυδρομείο σας αν το παρεχουν. Οτιδήποτε αλλο ειναι πρακτικά αναποτελεσματικο. Δεν ειναι μονο οι συνενοικοι που βάζουν χέρι, αλλά και οποιοσδηποτε περαστικός. Μπαινει ο Χ ντελιβεράς και βγαίνοντας τσιμπά και ενα πακετάκι. Μπαινει ο Υ διαφημιστοφυλλαδιάς και στην εξοδο παιρνει κατι για τον κόπο του. Μπαιζει ο Ζ επισκέπτης και στην έξοδο τσεπώνει και ενα φακελάκι. Ουτε ανακοινώσεις, ουτε παραπονα, ουτε τιποτα αλλο δεν πιάνει. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Απλά δεν πρέπει να σε κόβει όταν βλέπεις μεγάλο πακέτο απλά το αφήνεις στα ΕΛΤΑ και πας και το πέρνεις εσύ, Αλλα Ελληνικό δημόσιο ας μην ζητάω πολλά.
LittyMeek Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 ε εντάξει δεν φταίνε μόνο τα ελτά εδώ, που να δεις στην Αμερική τη γίνεται που πετάνε τις τηλεοράσεις πάνω απο φράχτες και την κανουν η που πετανε τα δεματα χωρις να κατεβουν απο το βανάκι, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα φίλος 1
MrJulius Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, LittyMeek είπε ε εντάξει δεν φταίνε μόνο τα ελτά εδώ, που να δεις στην Αμερική τη γίνεται που πετάνε τις τηλεοράσεις πάνω απο φράχτες και την κανουν η που πετανε τα δεματα χωρις να κατεβουν απο το βανάκι, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα φίλος καλα εχεις ενα point εδω!
LittyMeek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, MrJulius είπε καλα εχεις ενα point εδω! κυριώς φταίει που καθε είσοδος πολυκατοικιας δεν έχει τη σωστή προστασία, π.χ σε εμενα ειναι συνεχώς ανοιχτα και ανα καιρούς εχουν κανει φτερα πολλα δέματακια, εχω βρει κατω πολλες φορες αδεια πεταμένα κουτια
stelios18120 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Είναι που μπαίνει και ο κάθε άγνωστος μέσα για να αφήσει φυλλάδια,παραγγελίες από καταστήματα,διάφοροι για εργασίες και άλλα πολλά άτομα που μπαίνουν καθημερινά σε πολυκατοικίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα