giannis gatos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, nik0laus είπε Πόσο πήγε το μαλλί ; δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ?
nik0laus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Πέρα από τα 4 χρόνια που έχασες σου έφαγε και χρήματα ;
giannis gatos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Φίλε συγνώμη κιόλας που θα στο πω αλλά μάλλον βρήκε άλλο γκόμενο και στο πετάει τώρα στην θρησκεία και σουξου μουξου μανταλάκια μπορεί κιόλας να βρήκε κάποιον ευαγγελιστή οπότε 2 σε 1 δεν το νομίζω είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει άλλος σίγουρα ο επόμενος τις θα είναι ευαγγελιστής ναι 2 λεπτά πριν, nik0laus είπε Πέρα από τα 4 χρόνια που έχασες σου έφαγε και χρήματα ; όχι αφού δεν ξοδεύουνε καθόλου λεφτά, αλλα δεν είναι το θέμα μας τα leuta.o φανατισμός είναι και i πλύση εγκκεφάλου Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από giannis gatos
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, giannis gatos είπε δεν το νομίζω είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει άλλος τι να σου πω και άλλοι το νομίζανε αυτό μέχρι που μάθανε στο τέλος την αλήθεια άμα έχετε κοινούς γνωστούς κάτι θα ακούσεις γενικά πάντως είναι στην γυναικεία φύση αν βρει "καλύτερο", πλουσιότερο άνδρα από αυτόν που έχει άνετα των αφήνει για να δοκιμάσει την τύχη της με το "ανώτερο" για αυτήν αρσενικό 2
giannis gatos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε τι να σου πω και άλλοι το νομίζανε αυτό μέχρι που μάθανε στο τέλος την αλήθεια άμα έχετε κοινούς γνωστούς κάτι θα ακούσεις γενικά πάντως είναι στην γυναικεία φύση αν βρει "καλύτερο", πλουσιότερο άνδρα από αυτόν που έχει άνετα των αφήνει για να δοκιμάσει την τύχη της με το "ανώτερο" για αυτήν αρσενικό έχουμε κινούν γνωστούς "γιαυτο" το λέω με σίγουρα,δε νομίζω να βρει από δω και πέρα κάποιο έχτος από ευαγγελιστή.
giannis gatos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Και δεν είναι καν Παρασκευή δεν κάνω χιούμορ αν auto εννοείς την πραγματική ιστορία λέω που μου έτυχε
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, giannis gatos said: δεν κάνω χιούμορ αν auto εννοείς την πραγματική ιστορία λέω που μου έτυχε Απ το google μας βρήκες, αλλά βλέπω ξέρεις περι Παρασκευής. Neeeeeeeeeeeeeext 2
isay Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Και δεν είναι καν Παρασκευή Μπραβο ρε usual. Κοιτουσα το ρολοι του υπολογιστη μηπως εχει λαθος ημερομηνια 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, giannis gatos είπε έχουμε κινούν γνωστούς "γιαυτο" το λέω με σίγουρα,δε νομίζω να βρει από δω και πέρα κάποιο έχτος από ευαγγελιστή. καλά δεν θα αρχίσει να πετάει νέο γκόμενο αμέσως δώσε της λίγο χρόνο η απλά βαρέθηκε και ήθελε να χωρίσει και το έριξε εκεί Διαφορετικά όπως λες πλύση εγκεφάλου και ίσως και άλλα ποτέ δεν ξέρεις τι πιέσεις δέχονται τα άτομα που είναι βαθειά χωμένα σε οργανωμένες "θρησκείες"
giannis gatos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Απ το google μας βρήκες, αλλά βλέπω ξέρεις περι Παρασκευής. Neeeeeeeeeeeeeext σου εύχομαι να μην σου τύχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις