pagouris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Εχω φρικαρει οσο δεν παει μιας και βρηκα κατσαριδα (η οποια συναντησε εν τελει τον κυριο) στο μπανιο κατω απο το καλαθι με τα απλυτα. Μου φαινεται λογικο καθως το μπανιο μαζευει πολυ υγρασια απο το ζεστο νερο +πλυντηριο+νεροχυτης... Η κατσαριδα ηταν η πορτοκαλι και μετα απο συζητηση με φιλο φοιτητη γεωπονικου καταληξαμε στο οτι ειναι αμερικανικη(=ιμπεριαλιστικη, για αυτο θελω βοηθεια μην ψαχνομαι τον μαιο που θα πιασουν οι ζεστες με το θεμα αυτο). Γενικα, το σπιτι ειναι καινουργιο και μπορω να πω οτι βλεπουμε ανα καιρους κατσαριδες. Κυριως καλοκαιρι. Βρισκονται κυριως σε δωματιο γειτονικο του μπανιου και του γεματου λουλουδια μπαλκονιου... Τον τελευταιο καιρο ομως στο μπανιο εχουμε βρει σιγουρα 2. Τι μπορω να κανω με το θεμα αυτο; να φωναξω ειδικο για απολυμανση εντος του σπιτιου; Στην πολυκατοικια γινεται ετσι και αλλιως... Διαβασα για βορυκο οξυ, για την παστα που απλωνεις κατω και ουσιαστικα χτυπας στην φωλια τους αφου τις φτανει ολες. Διαβασα ομως οτι ειναι και πολυ δυνατο σαν μυρωδια και μπορει να φερει και παραπανω επισκεπτες απο οτι ηδη ειχα. Για δωστε συμβουλες!
webparts Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ακομα ειναι νωρις για απολυμανση.Αν δεις οτι εχεις θεμα καλεις βοηθεια. Παρ'ολα αυτα σε 2 σπιτια που εφερα ειδικο δεν υπηρξε απολυτως καμια οσμη και τα αποτελεσματα ηταν αμεσα. Μονο "αρνητικο" οτι δε μπορεις να ριξεις νερα για 2 ημερες στα σημεια που βρισκονται τα χαπακια του φαρμακου. 1
pagouris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα χαπακια λειτουργουν οπως αυτα τα τζελ που περιεγραψα παραπανω; μεταφερετε δηλαδη στην φωλια; Δεν ξερω την εκταση του προβληματος αφου ολα γινονται την νυχτα. Τιμη του ειδικου; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από pagouris
webparts Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Οταν λεω χαπακι δεν εννοω το υλικο,αλλα τη μορφη ας πουμε της απολυμανσης. Τωρα ομως που το ξανασκεφτομαι,στη δευτερη απολυμανση ο τυπος ψεκασε,δεν εβαλε "χαπακι". Εκει δεν πρεπει να ριξεις νερα.Τα "χαπακια" ηταν για τις μικρες "ακακες" κατσαριδουλες,που ζουν στα χαρτοκουτα και μεταφερονται συνηθως απο ψωνια σουπερμαρκετ. Και στις 2 περιπτωσεις δεν πληρωσα καθως ειχα ζητησει απο γνωστους που μου χρωστουσαν χαρη ( δεν το ζητησα για αυτο ) να μου στειλουν ανθρωπο,και δεν πληρωσα τιποτα. Δεν ειμαι κανας προεδρος μη φανταστεις,απλα ειμαι τεχνικος Η/Υ με χαμηλες τιμες 1
webparts Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, patrickdrd είπε ψηφίζω πάστα δαγκωτό Και στις 2 περιπτωσεις τα σπιτια "ξερνουσαν" νεκρες ή σχεδον νεκρες κατσαριδες και μετα δεν εμφανιζοντουσαν ξανα καινουργιες. Στο 2ο σπιτι που ηταν χαβουζα απο την υγρασια δεν εμεινα πολυ οποτε δε μπορω να πω με σιγουρια σε βαθος χρονου. Το παστακι/χαπακι μπαινει σε δυσπροσιτα σημεια ( μεντεσεδες/καλοριφερ ) και μενει παααρα πολυ καιρο,οποτε και καινουργια "θυματα" να σκασουν μυτη το τρωνε και παιρνουν και αυτα το δρομο που τους πρεπει,τον αγυυυυριστοοοο
papoys1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Λίγη πάστα (πωλούνται σε σωληνάρια και σε παζάρια) σε 2-3 κρυφές γωνίες στο δάπεδο του μπάνιου. Θα τη βρουν και θα απαλλαχτείς από την παρουσία τους.Το καλίτερο θα είναι πετρέλαιο στα φρεάτια των αποχετεύσων αν είσαι σε μονοκατοικία ,αλλά αν είσαι σε πολυκατοικία αυτό δεν έχει εφαρμογή.
pontez2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Οσες φορές ειχα κατσαρίδες, είτε τις μικρές του σουπερ μάρκετ, είτε μεγάλες που εσκασαν μυτη απο λουκια, απλώς φωναξα εξολοθρευτές. Μια βδομάδα μετά εξαφανιστηκαν. 30 ευρώ υπόθεση. Τζελ στις μικρες, ψεκασμός στις μεγάλες.
stelios18120 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Κάνε αυτό που λένε τα παιδιά + κλείσε στο μπάνιο το σιφώνι με κάτι από πάνω μην πάει και σου βγαίνουν από εκεί. 1
ParhsG Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Εγω παντως με fendona περσυ δεν ειδα κατσαριδα μεχρι τωρα.
pagouris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Το θεμα με το μπανιο ειναι οτι δεν εχουμε παραθυρο αλλα υαλοτουβλο το οποιο εχει τρυπες για να περναει ο αερας και ειδικα το καλοκαιρι μπαινουν μυγουλες κλπ απο εκει. Δεν συνρορευει με τιποτα που μπορει να φερνει κατσαριδες εκτος εαν αυτες σκαρφαλωνουν στον τοιχο απεξω και τρυπωνουν το βραδακι. Εχω ενα spray συνταγη θειου που μου ειχε δωσει και ειχα ψεκασει το καλοκαιρι γυρω στα παραθυρα μιας και οπως ξαναειπα δεν εχω τεραστιο θεμα, δηλαδη δεν βλεπω καθε μερα αλλα τωρα που ειδα σκεφτηκα οτι αν δεν κανω κατι το καλοκαιρι μπορει να εχω θεμα. Σε κανα μηνα ισως φερω ειδικο να βαλει αυτες τις παστες. Μονος μου την επομενη φορα να δω τι θα μου και αυτος και λογικα θα παρω κατι αντιστοιχο απο κανεναν γεωπονο. Απο το super market πως τις φερνουμε;
Thulogur Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δεν εχω ιδεα απο που θα το παρεις, δεν ειναι φτηνο σιγουρα, αλλα κανει καταπληκτική δουλειά. Στο προτείνω Spoiler
Emma31 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, θα ηθελα τη βοήθεια σας, εχω δυστυχώς θέμα με τις κατσαρίδες στο σπίτι μου, εχω φέρει απολυμαντικό πάνω απο 5-6 φορες, για ένα μήνα ειναι ολα οκ και μετα αρχίζουμε πάλι να βλέπουμε περίπου 2 τη βδομάδα. Έχουμε βάλει τζελ, έχουμε ψεκάσει με καοθριν, κάναμε και μια απολύμανση με καπνό για να εισχωρήσει υποτίθεται παντού αλλα τίποτα. Το πιο πιθανό ειναι να έχουν γεννήσει μέσα στις γυψοσανίδες. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Πέρα απο μπουρλότο ή μετακόμιση;
basilis_k6 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 στατιστικα αποδεδειγμένο, αν δεις πανω απο 3 στο ιδιο σημειο η φωλια ειναι μαξ στα 3 μέτρα. βρες την και ριξε κατι μεσα. αν εχεις μέσα στα φρεάτια σου θελει πολύ ψεκασμα και κλείσιμο όλες οι τρύπες να μην έρθουν μεσα στο σπιτι.
Emma31 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, Σ ευχαριστω για την απάντηση..! Τις βρίσκουμε ολες ψηλά στα ντουλάπια της κουζινας, είτε ψόφιες ειτε πεφτουν κάτω και πεθαίνουν μετα. Έχουμε στοκαρει σκασιματα κλπ που είχαν, αλλα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γαιτι συνεχίζουν... το σπίτι ειναι πεντακάθαρο, στον 3ο όροφο. Να σημειώσω οτι ο προηγούμενος ενοικιαστής το είχε σε άθλια κατάσταση, οποτε υποθέτουμε οτι θα εχει γεμίσει αυγά... πως καταλαβαίνουμε που εχει φωλιά; Ο νεαρός που μας κάνει απολύμανση μας είπε οτι δεν κάνουν φωλιά με την έννοια οτι θα δούμε κουκούλι ή κατι άλλο, αλλα οτι θα δούμε δυο κατσαρίδες ενωμένες. 🤮
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα