EvilEyes Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, το Σάββατο θα βρεθώ στην Αθήνα για το συλλαλητήριο της Κυριακής. Λόγω του ότι έχω πολλά χρόνια να πάω και δεν ξέρω καλά τα κατατόπια, θα ήθελα τις προτάσεις σας για τα εξής: 1) Θα μείνω σε ξενοδοχείο επί της οδού Αραχώβης, οπότε ψάχνω parking για να αφήσω το αυτοκίνητο, το οποίο όμως να λειτουργεί και Κυριακή. 2) Θέλω να μου προτείνετε κάτι σε μπυραρία-pub με καλή ποικιλία σε μπύρες και ωραίο χαλαρό περιβάλλον, καθώς και... 3) Στέκι με λαϊκο-ρεμπέτικη μουσική με καλό μεζέ και αν έχει και ζωντανή μουσική ακόμα καλύτερα. Όλα αυτά όσο το δυνατόν πιο κοντά στην περιοχή που θα μείνω. Ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από EvilEyes
*nenya* Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στα Εξάρχεια κοντά εκεί που θα μείνεις σου προτείνω τα αγαπημένα μου μαγαζιά για φαγητό: ταβέρνα Ροζαλία και το Όξο Νου που έχει και κρητικές γεύσεις, καλό κρασί και μεζέδες. Για μπυρόνια και ποτά γενικά: 5 Δρόμοι, Νάνος, Μαύρος Γάτος, Ίντριγκα [όλα χαλαρά μέρη με νορμάλ τιμές]. Δυστυχώς η μπυραρία Bierhof που ήταν δίπλα στην πλατεία έμαθα ότι έχει κλείσει. Αν θυμάμαι καλά τα πιο κοντινά σου parking είναι στην Βαλτετσίου και στην Ιπποκράτους/Αραχώβης. Δες στα google maps μήπως τους πάρεις τηλέφωνο για επιβεβαίωση τί ώρες/μέρες λειτουργούν.
green gordon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καλο ειναι να μην πας για βολτα Εξαρχεια με σημαιες κλπ. 1
EvilEyes Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, green gordon είπε Καλο ειναι να μην πας για βολτα Εξαρχεια με σημαιες κλπ. Όχι βέβαια
*nenya* Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Α ναι! Για μας είναι αυτονόητο αυτό αλλά για άλλους που έρχονται ίσως πρώτη φορά καλό είναι να προειδοποιούμε. Όχι σημαίες, όχι πράγματα που φωνάζουν 'είμαι ΧΑ' κλπ. Εκτός αν σ'αρέσει να ρισκάρεις. 1
nik0laus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Κοίτα να δεις που δεν μπορείς να κουβαλάς τη σημαία της χώρας σου στη χώρα σου και αν το κάνεις θα κακοχαρακτηριστείς ναζιστής, εθνικιστής κλπ κινδυνεύοντας συμπλοκές με άλλους "-ιστες" . Κατά τα άλλα μας ενοχλεί που οι άλλοι θέλουν να λέγονται Μακεδονία και κάνουμε συλλαλητήρια , οτι να'ναι αυτή η χώρα . Αλληλούια 1 2
Speculoos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) I saw what you did there Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από Speculoos
AristidisZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, nik0laus είπε Κοίτα να δεις που δεν μπορείς να κουβαλάς τη σημαία της χώρας σου στη χώρα σου και αν το κάνεις θα κακοχαρακτηριστείς ναζιστής, εθνικιστής κλπ Να κουβαλάς τη σημαία που ακριβώς ; Στις μπυραρίες και στα κουτούκια στα Εξάρχεια ; Για ποιο λόγο ;
giorgolavos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Για μπυραρια, εγω θα προτεινα Arch στο Περιστερι. Δεν ειναι κοντα στο ξενοδοχειο σου αλλα ειναι απο τις καλυτερες στην Αθηνα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις