Angelom Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα κανω το πρωτο Pc build μου αυτες τις μερες εχω ολα τα κομματια εκτος απο τις καρτες γραφικων που θα ερθουμε μεσα στην επομενη εβδομαδα,και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση το Build μου εχει ως εξης z370-e asus rog strix/i7 8700k/16 ddr4 tridentz rgb/x62 kraken/rm750x gold/s340 elite εχω αυτα τα καλοδια απο το frontpanel και δεν ξερω που να τα συνδεσω στην μητρικη https://imgur.com/a/gC04m
klimac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τέρμα κάτω, τέρμα δεξιά, θα κάποιους ακροδέκτες (αρσενικά). Όπως το κοιτάς οι 2 πρώτοι ακροδέκτες είναι το PLED+,PLED- και ακριβώς δίπλα τους μπαίνει το power switch. +, -. Ότι έχει τρίγωνο είναι το + (αναφέρομαι στα καλώδια) Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από klimac πληρότητας
slavador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 κοιτα το manual της μητρικης, σου λεει ακριβως που μπαινουν
Angelom Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 On 2/1/2018 at 6:03 PM, klimac said: Τέρμα κάτω, τέρμα δεξιά, θα κάποιους ακροδέκτες (αρσενικά). Όπως το κοιτάς οι 2 πρώτοι ακροδέκτες είναι το PLED+,PLED- και ακριβώς δίπλα τους μπαίνει το power switch. +, -. Ότι έχει τρίγωνο είναι το + (αναφέρομαι στα καλώδια) 23 hours ago, slavador said: κοιτα το manual της μητρικης, σου λεει ακριβως που μπαινουν ευχαριστω με βοηθησαν και τα δυο να 'στε καλα παιδια!!!
BringMe2Life Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν θέλεις κάνεις και hackerγιά, βάζεις το POWER στο RESTART και το RESTART αντίστοιχα στο POWER κι έτσι δεν μπορεί η φιλενάδα να ανοίξει τον υπολογιστή και να σε πιάσει στα πράσα! Σιγά μην πάει το μυαλό της να πατήσει το RESTART για να ανοίξει το PC! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από BringMe2Life
Dr_73 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, BringMe2Life είπε Αν θέλεις κάνεις και hackerγιά, βάζεις το POWER στο RESTART και το RESTART αντίστοιχα στο POWER κι έτσι δεν μπορεί η φιλενάδα να ανοίξει τον υπολογιστή και να σε πιάσει στα πράσα! Σιγά μην πάει το μυαλό της να πατήσει το RESTART για να ανοίξει το PC! Αν θέλει αν μην το ανοίγει κανείς, του αντικαθιστά κάποιος της ... δουλειάς το διακόπτη on-off με έναν τέτοιο
leros2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/1/2018 στις 5:43 ΜΜ, Angelom είπε Καλησπερα κανω το πρωτο Pc build μου αυτες τις μερες εχω ολα τα κομματια εκτος απο τις καρτες γραφικων που θα ερθουμε μεσα στην επομενη εβδομαδα,και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση το Build μου εχει ως εξης z370-e asus rog strix/i7 8700k/16 ddr4 tridentz rgb/x62 kraken/rm750x gold/s340 elite εχω αυτα τα καλοδια απο το frontpanel και δεν ξερω που να τα συνδεσω στην μητρικη https://imgur.com/a/gC04m ετσι απο περιέργεια τι κάρτα γραφικών έχεις ?
Angelom Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, leros2004 said: ετσι απο περιέργεια τι κάρτα γραφικών έχεις ? sli 1080ti asus rog strix
leros2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, Angelom είπε sli 1080ti asus rog strix Με παντρεύεσαι? 1
ilos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, leros2004 είπε Με παντρεύεσαι? Μπες στη σειρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα