Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα πες την αλήθεια ωμά "απόλυση και όταν τους ρώτησα δεν ανέφεραν τον λόγο" και τέλος. Τουλάχιστον εγώ έχω βαρεθεί να προσπαθώ να αλλάζω/τροποποιώ διάφορα πράγματα για να μην δώσω λάθος εικόνα.

Δημοσ.

Στο θέμα μας, συνήθως ρωτάνε γιατί έφυγες , αν πεις με απέλυσαν τότε δε νομίζω να ρωτήσουν το λόγο.Τους ενδιαφέρει για να ζυγίσουν αν είχες παράπονο πχ ή αν ήθελες κάτι καλύτερο σε λεφτά και να δουν αν μπορούν να σε ικανοποιήσουν.. Νομίζω πως αυτή η ερώτηση χρειάζεται ειλικρίνεια.

Επίσης , δεν απαιτούν όλες οι θέσεις μηχανάκι και αδιάβροχο, σε μερικές ξέρετε χρειάζεται να έχεις μέχρι και clearance για χειρισμό εμπιστευτικών δεδομένων (ναι ακόμη και το μπάχαλο της Ελληνικής κυβέρνησης για μερικά πράγματα το απαιτεί). Οι σοβαρές εταιρείες έχουν και NDA και ρήτρες εμπιστευτικότητας κτλ. Δε μπορούν να δώσουν τη δουλειά σε κάποιον που έχει πχ ποινικό μητρώο ή είναι πιθανόν να τους κλέψει. Έχω περάσει τέτοιες συνεντεύξεις , δεν είναι τίποτα αν είσαι ΟΚ , τώρα αν ήσουν σε καμιά "επαναστατική αντιεξουσιαστική οργάνωση" με ποινικό μητρώο παίζει να μη σε πάρουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Στο θέμα μας, συνήθως ρωτάνε γιατί έφυγες , αν πεις με απέλυσαν τότε δε νομίζω να ρωτήσουν το λόγο.Τους ενδιαφέρει για να ζυγίσουν αν είχες παράπονο πχ ή αν ήθελες κάτι καλύτερο σε λεφτά και να δουν αν μπορούν να σε ικανοποιήσουν.. Νομίζω πως αυτή η ερώτηση χρειάζεται ειλικρίνεια.

Εδω που τα λεμε μια μπαρουφα ερωτηση ειναι αυτη.Λες και θα τον παντρευτουν τον υπαλληλο ,αφου πρωτα (η και για παντα ) θα του κανουν μερικες ολιγομηνες συμβασεις για δοκιμη

Απλα ειναι επιχειρηματιες της πλακας οι περισσοτεροι ..μπροστα στο ''ρισκο'' .Σαν κατι προεδρους ομαδας που θελουν τον αλλον να τον παρουν 40 χρονων για να εχει ψηθει.Αυτοι θελουν να τον παρουν  25 χρονων με 400 ευρω και..10 χρονια προυπηρεσιας.

Τι παει να πει με απελυσαν .Αυτο μπορει να σημαινει οτι η επιχειρηση εξαγοραστηκε απο αλλη και απελυσε 500 ατομα , μπορει να σημαινει οτι ο συγκεκριμενος  επαιξε και μπουνιες με συναδελφο , μπορει να σημαινει οτι παρενοχλουσες σεξουαλικα την υφισταμενη σου.

Και σιγα τωρα μην εφυγε ο αλλος με 30 % ανεργια για να παει στο αγνωστο για καλυτερα λεφτα.Στην Ελλαδα.Να ηταν στο εξωτερικο τρωγεται.

Και το περικοπες προσωπικου παρουφα ειναι, απλα μικροτερη.

Στο φιναλε, απο αυτες τις μπαρουφες ερωτησεις, καλυτερα να μην πουν τιποτα , να μην φερουν και σε δυσκολη θεση τον υπαλληλο και να ρωτησουν τον προηγουμενο εργοδοτη.

Αλλα ξεχασα. δεν ειναι μπαρουφες, ειναι ψυχολογικο τεστ δεξιοτητων , σημασια δεν εχει ηαπαντηση, αλλα η γλωσσα του σωματος :lol:

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Είσαι άδικος , υπάρχουν πολλές περιπτώσεις εκεί έξω και το ξέρεις .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...