Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχει δοκιμάσει κάποιος αυτές τις μάρκες; LR OR HERBALIFE; ΣΣκέφτομα για αλόη της LR και το mastermind..Κάνουν δδουλειά ή είναι παπάς;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Μακρυά 

λογος ;

22 λεπτά πριν, gio@ είπε

άμα τρως καλά δεν χρειάζεσαι τίποτα.

ε δεν τρωω δεν εχω χρονο για αυτο  θελω να παρω για καποιο διαστημα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Οι εταιρίες αυτές είναι κομπίνες για να φάνε λεφτά από τον κοσμάκη. 

Καλά Οκ. Εγώ θέλω κάποιον που να πήρε αλόη να μου πει αν νιώθει καλύτερα. Κομπίνα είναι όλη η ζωή. 

Δημοσ.

Τι περιμένεις να σου προσφερει η αλόη;

Αν δεν έχεις ισσοροπημενη διατροφή και σωστό τρόπο ζωής και άθλησης η αλόη δεν θα σου προσφέρει τίποτα. Και αν έχεις σωστή διατροφή και άθληση, η αλόη και πάλι δεν θα σου προσφέρει τίποτα. 

Πάρε μια κρέμα για τα χέρια και το πρόσωπο με αλόη για ενυδάτωση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Τι περιμένεις να σου προσφερει η αλόη;

Αν δεν έχεις ισσοροπημενη διατροφή και σωστό τρόπο ζωής και άθλησης η αλόη δεν θα σου προσφέρει τίποτα. Και αν έχεις σωστή διατροφή και άθληση, η αλόη και πάλι δεν θα σου προσφέρει τίποτα. 

Πάρε μια κρέμα για τα χέρια και το πρόσωπο με αλόη για ενυδάτωση. 

Ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να προσφέρει κάτι. 

Μόλις τώρα, vairass είπε

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ.
38 minutes ago, vairass said:

Καλά Οκ. Εγώ θέλω κάποιον που να πήρε αλόη να μου πει αν νιώθει καλύτερα. Κομπίνα είναι όλη η ζωή. 

Επαιρνα αλοη πριν απο χρονια οταν ειχα πεσμενα ερυθρα αιμοσφαίρια. Της προσαπτουν διαφορες ιδιοτητες, μεταξυ αυτων, αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακες. Το ζητημα ειναι ομως να την λαβεις φρεσκια η εκχυλισμα απο σοβαρη εταιρεια.

Για την Herbalife εχουν γραφτει βιβλιοθηκες και βιβλιοθηκες παραπονων και κατηγοριων, δεν την εχω ψαξει σε βαθος, αλλα το οτι υφισταται με την μορφη πυραμιδας, το λιγοτερο την κανει πολυ υποπτη. Κατα καιρους, υπηρξαν στη κοινοτητα drone υπαλληλοι της, που αν διαβασεις τι γραφανε... θα δεις πως οντως κατι παιζει με αυτους.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Επαιρνα αλοη πριν απο χρονια οταν ειχα πεσμενα ερυθρα αιμοσφαίρια. Της προσαπτουν διαφορες ιδιοτητες, μεταξυ αυτων, αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακες. Το ζητημα ειναι ομως να την λαβεις φρεσκια η εκχυλισμα απο σοβαρη εταιρεια.

Για την Herbalife εχουν γραφτει βιβλιοθηκες και βιβλιοθηκες παραπονων και κατηγοριων, δεν την εχω ψαξει σε βαθος, αλλα το οτι υφισταται με την μορφη πυραμιδας, το λιγοτερο την κανει πολυ υποπτη. Κατα καιρους, υπηρξαν στη κοινοτητα drone υπαλληλοι της, που αν διαβασεις τι γραφανε... θα δεις πως οντως κατι παιζει με αυτους.

Μόλις πήγα πήρα της LR MADE IN GERMANY. Τι λες ;

Δημοσ.
1 minute ago, vairass said:

Μόλις πήγα πήρα της LR MADE IN GERMANY. Τι λες ;

Δεν την ξερω την εταιρεια, αν δεν εχει τιποτα περιεργα προσθετα μεσα εισαι καλλυμενος λογικα. Πλεον εχουμε και ελληνικες εταιρειες αλοης, κυριως στη Κρητη. Πολυ καλης ποιοτητας μαλιστα. Προσεξε να λαμβανεις την δοσολογια που πρεπει και να την εχεις σε ψυγειο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Getta Robo είπε

Δεν την ξερω την εταιρεια, αν δεν εχει τιποτα περιεργα προσθετα μεσα εισαι καλλυμενος λογικα. Πλεον εχουμε και ελληνικες εταιρειες αλοης, κυριως στη Κρητη. Πολυ καλης ποιοτητας μαλιστα. Προσεξε να λαμβανεις την δοσολογια που πρεπει και να την εχεις σε ψυγειο.

Μου την έδωσε καρδιολόγος καθηγητής νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη γνωστός μας, ψυγείο; σίγουρα το ψυγείο έχει 5 βαθμούς. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, slk200gr είπε

Ποιος τρωει σωστα πια?

Εκτος ότι δεν έχω χρόνο δεν τρώω και τα πάντα οπότε.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...