Manos23_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δεν έχω δίπλωμα για να πάρω δικό μου μέσο. Αυτή η φιλοσοφική που "βγαίνει εύκολα", πού βγαίνει συνήθως; Να πάω να τη συναντήσω να μου πει το κόλπο. Χρωστάω αρκετά μαθήματα. Όχι δεν μένω Λαμία (πολύ αστείο). Επιπλέον, μπορείτε να μου πείτε ιστοσελίδες ή ομάδες στο fb για παράδειγμα αξιόλογες για συγκατοίκηση; Δεν λέω ότι θα το κάνω no matter what, απλά αν το αποφασίσω να ξέρω πού να ψάξω. 22 ώρες πριν, lek88 είπε Καταρχήν γιατί δεν έχεις αυτοπεποίθηση και θεωρείς τον εαυτό σου άσχημο;;;;; Δεν ήξερα ότι όλοι αυτοί που δουλεύουν σερβιτόροι σε καφέ περνάνε πρώτα από πρακτορείο μοντέλων. Δεν λέω ότι είμαι άσχημος, απλά δεν είμαι τόσο εμφανίσημος ώστε να με πάρουν σε κάποια καφετέρια πχ. Εξάλλου όλες οι αγγελίες που έχω δει θέλουν φωτογραφία με το βιογραφικό.
teddy71 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δύσκολη η απαντηση, καθως η δυνατοτητα συγκατοικησης εξαρταται και απο την οικονομική ανεση των γονιων σου. Σιγουρα αν επιανες μια δουλεια τα πραγματα θα ηταν πιο ευκολα ...αλλα θελει καλο προγραμματισμό γιατι στη δουλεια δεν θα πηγαινεις μονο για κανα 2-3ωρο και αυτο που προεχει ειναι να τελειωσεις τη σχολη το συντομοτερο. Σε πρώτη φαση ισως καλυτερα θα ηταν να το συζητήσεις το ολο θεμα με τους γονείς σου. Ο καθενας στα φόρουμ λεει οτι του ερθει. Λενε να πάρεις αυτοκινήτο ή μηχανακι, δεν λεει ομως κανεις οτι για να το αγορασεις το αυτοκινητο θες 2-3000€ το οποιο θα ειναι παλιο και πιθανον ζημιαρικο, και με πολλα αλλα εξοδα για συντηρηση, καυσιμα, φορους, ασφαλεια κτλπ. και φυσικα να μπορεις να δικαιολογησεις την αγορα και τα τεκμηρια του. Οποτε ασε τι σου λεει ο καθενας και μιλα με τους γονεις σου. Και για το 2ωρο που λες να ξερεις οτι υπαρχει πολυ κοσμος που τοσο κανει για να παει στην δουλεια του και το κανει για μια ζωη και οχι να θελει 1 χρονο να τελειωσει την σχολη, χωρις να σημαινει βεβαια οτι θα πρεπει να συνεχισεις να ταλαιπωρήσαι. 1 1
*nenya* Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι λες να κανεις υπομονη κ να βαλεις τα λεφτουδακια σου/των γονιων σου στην ακρη να εχεις μετα την σχολη οσο θα ψαχνεις για εργασια; Κι εγω οταν ανεβαινα στην Φιλοσοφικη εκανα για 4 χρονια καθε μερα 1 ωρα κ 45' να ανεβω και αλλο τοσο να γυρισω. Καλυτερα διαβαζε λιγο παραπανω να ξεμπερδεψεις με τα χρωστουμενα κ να τελειωνεις. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από *nenya* 2
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, JohnTehGreek είπε Ρε μεγάλε που μένεις; Στην Λαμία; +1 για μηχανή ή αμάξι. Και σου μένει και πιο ξεκούραστο είναι. Όσο για την Αλγερία της συγκατοίκησης που ακούστηκε, δεν βλέπω που είναι το περίεργο ή το ταμπού. Εγώ πχ δεν γουστάρω να μένω με άλλον μέσα στο σπίτι, θέλω να ζω μόνος μου, με την ησυχία μου χωρίς προβλήματα. Πρέπει ντε και καλά να θέλω να ζω με άλλους; Αυτό με κάνει πιο οπισθοδρομικό από τον άλλον στην Αγγλία για παράδειγμα; Αλλεργία μάλλον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα