Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μωβάκι δεν του πάει φίλτατε, ρίξε ένα μπλεδάκι να το στρώσεις...καλοτάξιδο εύχομαι και αναμένουμε και ένα εκτενέστερο ψευτο-review όταν με το καλό το δουλέψεις αρκετό καιρό. Με υγεία να το χαρείς το μικρούλικο!

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχα, δεν είναι για μένα όπως είπα! Άλλωστε βλέπεις και το χρώμα των windows... Ευχαριστώ πολύ!

Εννοείται, σε λίγο καιρό θα επανέλθω. Φυσικά στη διάθεση οποιουδήποτε να λύσω απορίες!

Edit: @TheDevilMayCare στο bios δεν έχει ρυθμίσεις για tdp, αλλά η cpu μένει καρφωμένη στα 2400mhz (max, δεν έχει boost) ακόμα και μετά απο πολύ ώρα παιχνιδιού.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.

Αρε οι κόρες τι κάνουν (μωβ για κόρη δεν είναι;;;)... Εμένα είναι μικρούλα ακόμη, αλλά από τώρα ότι θέλει με κάνει... Που να θελήσει και υπολογιστή... Θα έχω υπόψην μου το setup σου!!! Χαχα...

Δημοσ.

Στο bios ή στο XTU, βρισκονται ρυθμισεις εστω για o/c στις μνημες?
Αν οχι, και υπαρχουν μονο στα i5/i7, τοτε ετσι "τιμωρει" οσους...
προσπαθησαν να γλιτωσουν λιγα χρηματα, με επιλογη του i3!:P

• Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, dimoskoutr said:

Αρε οι κόρες τι κάνουν (μωβ για κόρη δεν είναι;;;)... Εμένα είναι μικρούλα ακόμη, αλλά από τώρα ότι θέλει με κάνει... Που να θελήσει και υπολογιστή... Θα έχω υπόψην μου το setup σου!!! Χαχα...

Αδερφή, αδερφή... Έχουμε καιρό για κόρη! 

16 minutes ago, TheDevilMayCare said:

Στο bios ή στο XTU, βρισκονται ρυθμισεις εστω για o/c στις μνημες?
Αν οχι, και υπαρχουν μονο στα i5/i7, τοτε ετσι "τιμωρει" οσους...
προσπαθησαν να γλιτωσουν λιγα χρηματα, με επιλογη του i3!:P

Έχει πολλές ρυθμίσεις για τάσεις, ρεύματα, tdp, monitoring στο xtu, και μπορείς να πειράξεις ram timings στο vbios, αλλά δεν βλέπω καμία επιλογή να πειράξεις οποιαδήποτε συχνότητα. Λογικό μου φαίνεται να σου πω την αλήθεια, αφού στα specs αναφέρει μέχρι 2133 ραμ και η cpu είναι κλειδωμένη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...