Προς το περιεχόμενο

ebay paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλεισε το παραθυρο του PayPal και επανέλαβε 99% θα δουλέψει. Αν δεν σου παίξει δοκίμασε το ebay.com.au εκει δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα.

Δημοσ.

Επισης ανοιξε ενα αλλο browser, πηγαινε στη σελιδα του paypal και κάνε login.

Πριν καποιο διαστημα (ειναι 2-3 μηνες) ειχα γενικό προβλημα με το paypal (δε θυμαμαι αν ειχα και στο ebay) και οταν εκανα login στο paypal μου εβγαλε κατι για νεα υπηρεσία και ταυτοποιηση ip διευθυνσης (επισημο site παντα). Μολις το έκανα, μετα ψωνιζα πάλι απο παντου χωρίς προβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, isay είπε

Επισης ανοιξε ενα αλλο browser, πηγαινε στη σελιδα του paypal και κάνε login.

Πριν καποιο διαστημα (ειναι 2-3 μηνες) ειχα γενικό προβλημα με το paypal (δε θυμαμαι αν ειχα και στο ebay) και οταν εκανα login στο paypal μου εβγαλε κατι για νεα υπηρεσία και ταυτοποιηση ip διευθυνσης (επισημο site παντα). Μολις το έκανα, μετα ψωνιζα πάλι απο παντου χωρίς προβλημα.

Δεν ειναι θέμα του Paypal το συγκεκριμενο, ειναι του ebay πριν 10 μερες δεν μπορούσες να κανεις πληρωμή με τιποτα (είχε βουήξει ο τόπος στα ebay forum και στο paypal) πλεον αν στο κανει κλείνεις το παράθυρο του PayPal και ξαναεπιλεγεις Paypal στο ebay, ανοίγει και παίζει κανονικά. Αν δεν παίξει θα παίξει μονο με το ebay.com.au (απο εκει εκανα τις παραγγελίες μου πριν 10 μέρες) τις τελευταίες εχει συνέλθει αλλα θέλει το κόλπο με το κλείσιμο και πάλι επιλογή !!!

Επεξ/σία από TerraByter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...