webparts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Επιασα σημερα να ελεγξω το ποδηλατο της κοπελας μου,η οποια το λιωνει χρονια τωρα. Με μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι το μπροστινο ελαστικο εχει φθαρει αισθητα πιο πολυ στη δεξια του μερια. Το πισω δεν ειχε καποια περιεργη φθορα. Τα λαστιχα ελεγχονται συχνα για τυχων συμπληρωμα αερα. Το τιμονι ειναι ισιο. Επειδη πολλες φορες τη συνοδευω με το μηχανακι το βραδυ καθως μενω λιγο πιο εξω απο το κεντρο,να πω οτι δεν εχω παρατηρησει να γερνει το σωμα της και το ποδηλατο προς τα δεξια. Δεν περναει απο καποιο αισθητα επικλινες οδοστρωμα. Τι μπορει να φταιει;;
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Ή βρίσκει κάπου στο πιρούνι φρένο κτλ, ή μάλλον βάζει το πόδι στην ρόδα για να σταματάει στα φανάρια. Άμα κάνεις ανασχηματισμό πάντως θα την βγάλεις άλλο τόσο με το ίδιο λάστιχο
webparts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Ή βρίσκει κάπου στο πιρούνι φρένο κτλ, ή μάλλον βάζει το πόδι στην ρόδα για να σταματάει στα φανάρια. Άμα κάνεις ανασχηματισμό πάντως θα την βγάλεις άλλο τόσο με το ίδιο λάστιχο Τιποτε απο τα 2,100%. Φανταζομαι κανεις χαβαλε
άκουσε φίλε εμιγκρέ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) και εγω αυτο φαντάζομαι, άκου πόδι στην ρόδα για να σταματήσει, η κοπέλα του webparts είναι όχι ο φρεντι των φλιντστόουνς Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από άκουσε φίλε εμιγκρέ
webparts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, άκουσε φίλε εμιγκρέ είπε και εγω αυτο φαντάζομαι, άκου πόδι στην ρόδα για να σταματήσει, η κοπέλα του webparts είναι όχι ο φρεντι των φλιντστόουνς Τρολαρετε αλλα θα σας κοψω τον αερα. Ποδι βαζουμε πισω για να σταματησουμε,οχι μπροστα. Μπροστα μονο για κανα κολπο με το bmx.
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μηπως κάποιο απ το μπροστινό τακάκι του φρένου ,είχε στραβώσει και ακουμπουσε την δεξιά μεριά του λάστιχου? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
Green Dragon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Μηπως κάποιο απ το μπροστινό τακάκι του φρένου ,είχε στραβώσει και ακουμπουσε την δεξιά μεριά του λάστιχου? Το πιό πιθανό και για μένα...αλλιώς τι άλλο;;;
webparts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Μηπως κάποιο απ το μπροστινό τακάκι του φρένου ,είχε στραβώσει και ακουμπουσε την δεξιά μεριά του λάστιχου? Αδυνατον,ειναι στο πελμα η φθορα,το τακακι ειναι πολυ μακρια. Ειμαι πιο κοντα στο οτι οδηγαει με το ποδηλατο να γερνει,παρα οτιδηποτε αλλο. Απλα ρωταω και εδω μηπως ειναι κατι που δεν το εχω σκεφθει. Παιζει απλα να ειναι μουφα το λαστιχο;
Green Dragon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, webparts είπε .......... Απλα ρωταω και εδω μηπως ειναι κατι που δεν το εχω σκεφθει. Παιζει απλα να ειναι μουφα το λαστιχο; Δεν αποκλείεται να είναι ελατωμματικό το ελαστικό!
webparts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Green Dragon είπε Δεν αποκλείεται να είναι ελατωμματικό το ελαστικό! Σπαω το κεφαλι μου ρε !!!
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε τότε ίσως έχουν στραβώσει τα πιν της ζάντας και πάει περισσότερη πίεση στο δεξιό μέρος του ελαστικού Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
webparts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Ε τότε ίσως έχουν στραβώσει τα πιν της ζάντας και πάει περισσότερη πίεση στο δεξιό μέρος του ελαστικού Δε θα φαινοταν στην πορεια;
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αμα είναι λίγο μπορεί να μην φαίνεται.μπορείς να το πας και σε κανενα ποδηλαταδικο να το ελεγξουν ένα άλλο που μου ρθε τώρα ,μπορεί στη διαδρομή που κάνει καθε φορα ο δρόμος να έχει κλίση και να φαγώνει περισσότερο την δεξιά μεριά Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
webparts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @cthulhucarbide @CyBeR_RaBBiT @Green Dragon Παρατηρω τωρα οτι το τακακι που ειναι στην αντιθετη μερια απο τη φθορα ειναι λιγο πιο κοντα στη ζαντα,με αποτελεσμα οταν παταω φρενο να ακουμπαει πρωτο τη ζαντα. Σε σταση δε βλεπω να πιεζει τη ζαντα τοσο ωστε να τη "μετακινει",παιζει να γινεται ομως στην κινηση;Και αν ειναι ετσι,θα επαιζε τοσο ρολο; Εχω δει φρενα να ειναι τοσο αρυθμιστα και η ζαντα τοσο χαλαρη που τα φρενα εσπρωχναν τη ζαντα δεξια η αριστερα με το ποδηλατο ακινητο. Και αν τελικα το αριστερο τακακι σπρωχνει τη ζαντα προς τα δεξια,θα επρεπε να εχει φαγωθει απο την δεξια μερια;Πολλα τα ερωτηματα για 4 σχεδον το ξημερωμα. Παω να βγαλω τα σκυλια και να το σκεφτω λιγο ακομα στον καθαρο αερα 2 ώρες πριν, webparts είπε Δεν περναει απο καποιο αισθητα επικλινες οδοστρωμα. 14 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε ένα άλλο που μου ρθε τώρα ,μπορεί στη διαδρομή που κάνει καθε φορα ο δρόμος να έχει κλίση και να φαγώνει περισσότερο την δεξιά μεριά To γραφω στην αρχη,σωστη σκεψη αλλα οχι. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από webparts 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα