eidikos33 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους έκανα μια παραγγελία από το mediamarkt και εχθές πέρασε το κουριερ χωρίς να έχει ενημερώσει τι ώρα θα έρθει ακρίβως απλά μου έστειλαν ένα μνμ στο κινητό ότι δρομολογείται η παράδοση του προϊόντος,τους είπα ότι εργάζομαι και δε μπορώ να το παραλάβω και έδωσα την διεύθυνση της δουλειάς μου,σήμερα μου είχαν πει ότι θα ερχόντουσαν μπαίνω στο track και δεν είχε καμία ενημέρωση για παράδοση τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε πάλι ότι θα περάσουν αλλά ακόμα τίποτα Τι μπορώ να κάνω? Δε μπορώ να βγάλω ακρη
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάρε τηλέφωνο να συνεννοηθείς αλλιώς πας και παραλαμβάνεις εσύ από κει ή έρχονται πάλι αύριο. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από zio10
eidikos33 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Αυτοί είναι στο αεροδρόμιο σιγά μη πάω εκεί κάτω.. επίσης το έχω πληρώσει το προϊόν... Πόσες φορές μπορούν να έρθουν?
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Για την επόμενη μέρα ξέρω σίγουρα, για άλλες φορές δεν ξέρω. Νομίζω το καλύτερο είναι να συνεννοηθείς στο τηλέφωνο για ώρα και μέρος που βολεύει. Αν είναι να έρθουν αύριο να έρθουν απευθείας στη δουλειά πχ ή να είναι κάποιος σπίτι να παραλάβει. Ακόμα και με τον μεταφορέα μπορείς να μιλήσεις να συνεννοηθείτε επιτόπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα