seventeen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, Έχει ψαχτεί κανείς για την παραπάνω ζώνη; Υπάρχει κάποιος reseller εντός Ευρώπης; Τα μεταφορικά πάνε στον Θεό, συν ότι η ζώνη μόνη της κάνει 75euro. Έχετε κάποιες αντιπροτάσεις ως προς την μάρκα; Όλοι λένε τα καλύτερα.
opera Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Αν δε βγάζεις χρήματα από τα βάρη άστο καλύτερα. Ρώτα σε γυμναστήριο για κάτι ανάλογο.
seventeen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, opera είπε Αν δε βγάζεις χρήματα από τα βάρη άστο καλύτερα. Ρώτα σε γυμναστήριο για κάτι ανάλογο. Θέλω να αγοράσω μια καλή ζώνη, που κολλάει το αν βγάζω λεφτά;
kogba Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γενική χρήση για βαριά προπόνηση ή θέλεις πιστοποίηση προδιαγραφών για αγώνες; Μια πρόταση από εμένα Strength Shop UK Ἐχω ψωνίσει από εκεί διάφορα, ευχαριστημένος είμαι. Έχει μεγάλη ποικιλία. Δοκίμασε και ευρωπαϊκά Amazon, μπορεί να βρεις και εκεί κάτι που να σε καλύπτει. Αν θέλεις από Ελλάδα, βρήκα αυτό Χ-treme Stores Φθηνότερο από έξω και λογικά θα κρατήσει αρκετά χρόνια. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από kogba 1
opera Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, seventeen είπε Θέλω να αγοράσω μια καλή ζώνη, που κολλάει το αν βγάζω λεφτά; Κολλάει στο οτι αν σηκώνεις πολλά κιλά για τη πλάκα σου απλά μη το κάνεις.
seventeen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, kogba είπε Γενική χρήση για βαριά προπόνηση ή θέλεις πιστοποίηση προδιαγραφών για αγώνες; Μια πρόταση από εμένα Strength Shop UK Ἐχω ψωνίσει από εκεί διάφορα, ευχαριστημένος είμαι. Έχει μεγάλη ποικιλία. Δοκίμασε και ευρωπαϊκά Amazon, μπορεί να βρεις και εκεί κάτι που να σε καλύπτει. Αν θέλεις από Ελλάδα, βρήκα αυτό Χ-treme Stores Φθηνότερο από έξω και λογικά θα κρατήσει αρκετά χρόνια. Την θέλω για βαριές προπονήσεις, κυρίως στα PR. Είμαι διατεθημένος να πληρώσω κάτι εξτρά αν είναι lifetime. Απλά όσο ποιοτικές ζώνες έχει η Inzer, τόσο άθλια είναι η online παρουσία της. Είχα καταλήξει και εγώ στην https://www.strengthshop.co.uk/belts/strengthshop-10mm-lever-belt-purple.html , ωστόσο ξέρουμε αν θα περάσει τελωνείο; Αυτή από το x-treme stores δεν με έπεισε τόσο, την είχε ένα παιδί στο γυμναστήριο.
kogba Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Τελωνείο δεν υπάρχει από Αγγλία, όσο ακόμα είναι στην Ε.Ε. Αγόρασε άφοβα. 1
seventeen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kogba είπε Τελωνείο δεν υπάρχει από Αγγλία, όσο ακόμα είναι στην Ε.Ε. Αγόρασε άφοβα. Άψογος, ευχαριστώ. Αναμένω γνώμες για Inzer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα