GreekMonkey Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θέλω να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω του λάπτοπ μου, όταν είμαι στο χωριό. Υπάρχουν δίκτυα εταιριών με πρόσβαση στο χωριό, απλά δεν υπάρχει γραμμή για να με εξυπηρετεί (δεν έχω κάποια σύνδεση ούτε θέλω να αποκτήσω). Μόνο περιστασιακά όταν πηγαίνω. Γνωρίζεται άμα υπάρχει κάποια λύση; Το Cosmote TV GO είναι μόνο για προγράμματα τηλεόρασης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από GreekMonkey
spartak1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, GreekMonkey είπε Καλησπέρα. Θέλω να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω του λάπτοπ μου, όταν είμαι στο χωριό. Υπάρχουν δίκτυα εταιριών με πρόσβαση στο χωριό, απλά δεν υπάρχει γραμμή για να με εξυπηρετεί (δεν έχω κάποια σύνδεση ούτε θέλω να αποκτήσω). Μόνο περιστασιακά όταν πηγαίνω. Γνωρίζεται άμα υπάρχει κάποια λύση; Το Cosmote TV GO είναι μόνο για προγράμματα τηλεόρασης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΟΙ εταιρίες κινητής εκεί πιανουν; Οποια απο αυτές πιάνει καλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις για την περιστασιακή χρήση που θες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα