VanJ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Πούλησα το Apple Watch και πήρα Huawei color band a2 με 30€. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις, 15 φορές φτηνότερο και 15 φορές χειρότερο, αλλά ανησυχώ 15 φορές λιγότερο Θα πάρω το apple watch 4 μόλις βγει για να κάνω σωστά τη δουλειά μου. 1
whoever81 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 23 ώρες πριν, VanJ είπε Πούλησα το Apple Watch και πήρα Huawei color band a2 με 30€. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις, 15 φορές φτηνότερο και 15 φορές χειρότερο, αλλά ανησυχώ 15 φορές λιγότερο Θα πάρω το apple watch 4 μόλις βγει για να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Λέξη κλειδί "δεκαπέντε".
DJTaurus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 The Apple Watch Just Saved a Woman and Her Baby After a Car Crash
orck Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Πραγματική κατάντια η έμμεση προώθηση των προϊόντων της apple. Μόνο με τέτοια κόλπα και την βοήθεια των cia, nsa, fbi που αποτρέπουν τους "πολίτες" από το να αγοράσουν μη αμερικανική συσκευή ίσως να την κρατήσουν ζωντανή. Εδώ τι έχουμε; Ένα τρακάρισμα που σε καμία περίπτωση δεν κινδύνεψε ανθρώπινη ζωή. Χάλασε ο προφυλακτήρας και στραβωσει η λαμαρινα της πίσω κολώνας. Καμία συμπίεση καμπινας. Πως διαολο κινδύνεψε αυτή και το παιδί της; Έγινε το τρακάρισμα σε καμία αχανή έρημο; Μήπως να ξεκινήσουμε από τα βασικά με τους ηλίθιους που έχουμε μπλέξει; Σύστημα ασφαλείας είναι ζώνη που πρέπει να φοράς κυρά μου. Σύστημα ασφαλείας δεν είναι το κουλ, τρέντυ ρολογακι σου. Παίζει να τους χορηγούν "συνέδρια" σε δημοσιογράφους στο Μαλιμπού πληρωμένα από την apple (φανερά ή κρυφά) για να γράφουν τέτοιες ειδήσεις;
DJTaurus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Κυριολεκτικά παίζει μπάλα μόνη της.....μηδέν ανταγωνισμός. Apple Watch Outsold All Competing Smartwatches Combined Last Year
chrisxkar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 καλες οι πωλησεις αλλα οτι και να λετε ενα smartwatch σαν accessorie ποτε δεν θα φαινεται οσο καλο φαινεται ενα ρολοι.Το μονο wearable που εχω αγορασει ειναι το mi band καθαρα και μονο για να παρακολουθω τους παλμους στο γυμναστηριο κατα τα αλλα εγω τα θεωρω μια φουσκα που ξεφουσκωνει με τον καιρο (και μου εκανε τρομερη εντυπωση που εχουν 33 εκ πωλησεις απο την αποψη οτι υπαρχει ελαχιστο αν οχι κανενα ενδιαφερον προς την κατηγορια ολο το hype εχει εξαφανιστει ειναι καθαρα για τους λιγους που εχουν ακομα την ψωρα με κατι τετοια)
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 12:06 ΠΜ, tsilitheo1 είπε Καποιος να εξηγησει γιατι οποτε αναφερονται στην apple, γραφουν παντα "η εταιρεια με εδρα το κουπερτινο στην καλιφορνια".... Υπαρχει μηπως και αλλη apple με εδρα τα Ζαγοροχώρια στην ηπειρο ή δεν ξερω εγω τι;;;. Γιατι δεν αναφερουν εδρα και για σαμσουνγκ λγ κτλ;;; Για να ξεχναει ο κοσμος οτι ειναι κινεζικης κατασκευης
chrisxkar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Για να ξεχναει ο κοσμος οτι ειναι κινεζικης κατασκευης τι ειναι αυτα που γραφεις?απαιτω να αποσυρεις το σχολιο σου και μετα να αυτοπισσοθεις και να αυτοπουπουλοθεις και να βγεις στην πλατεια
DJTaurus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 New study shows Apple Watch is accurate at detecting irregular heartbeats
DJTaurus Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Στο νούμερο 300 είναι η Alcoa....6ή εταιρία παγκοσμίως στην παραγωγή αλουμινίου...... Apple’s wearables business is now the size of a Fortune 300 company
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα