Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Το τελευταίο διάστημα προσπαθώ μέσω του XAMPP να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα η οποία θα μπορέσει να "ανεβεί" στο διαδίκτυο είτε μέσω της ip είτε μέσω ενός domain name. Η ιστοσελίδα θα βρίσκεται στον υπολογιστή. Θεωρείται σχετικά μια εύκολη διαδικασία ωστόσο τα έχω βρει λίγο σκούρα τα πράγματα. Το βασικότερο μου πρόβλημα είναι ότι ενώ η ιστοσελίδα τρέχει στο Localhost όταν κάνω port forwarding (το port 80) μέσω του router τότε επιστρέφει στην αρχική οθόνη (Login page) των ρυθμίσεων του router (!!). Αν αλλάξω το port του XAMPP πχ σε 81 τότε δε γίνεται κανένα redirection στην σελίδα μου. Το πρόβλημα υποθέτω ότι βρίσκεται κάπου στο router ή στην forthnet, τον πάροχό μου δηλαδή. Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να φταίει; Ψάχνω στο διαδίκτυο αλλά λύση δεν έχω βρει. Σημαντικό είναι να αναφέρω ότι ακολούθησα τα βήματα του βίντεο και αυτό είναι το πράγμα που θέλω να υλοποιήσω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για της απαντήσεις σας!  

Δημοσ.

Είσαι μέσα στο δίκτυο που εξυπηρετεί το ρούτερ σου και γι' αυτό βλέπεις το login. Αν δοκιμάσεις απο άλλο δίκτυο θα το δείς κανονικά.

Δημοσ.

@sundance_kid Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Όντως αυτό ήταν το πρόβλημα όταν συνδέθηκα από άλλο δίκτυο, η ιστοσελίδα λειτουργούσε κανονικά! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...