newfather Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 περιστασιακά θέλω να συνδέομαι με vpn. πώς γίνεται να μη βγαίνει κάθε φορά νέο δίκτυο που κάθε φορά αυξάνεται το νούμερο του;
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, newfather είπε περιστασιακά θέλω να συνδέομαι με vpn. πώς γίνεται να μη βγαίνει κάθε φορά νέο δίκτυο που κάθε φορά αυξάνεται το νούμερο του; Δε βγαίνει νοημα με αυτό που ρωτας. Μιλας για κλασσικο vpn σε υπολογιστες, λοιπες συσκευες ή vpn παντοφλοκολπα για να εχεις δωρεαν internet στο κινητο; Αν το πρωτο, γινε λιγο πιο σαφής.
newfather Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 το 1ο. εννοω, αν υπάρχει τρόπος κάθε φορά που μπαίνει σε διαφορετικο σερβερ του vpn, να μη βγαινει νεος αριθμος δικτυου στο αντιστοιχο εικονιδιο. Κάπως δηλ. να σώσω τις ρυθμισεις δικτυου μου. χρησιμοποιώ το SoftEther VPN Client Manager. ευχαριστώ
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Τωρα καταλαβα, εννοεις να μην αλλαζει η ip και εννοώ την ip που βλέπουν οι άλλοι οτι εχεις, γιατί η πραγματική σου ip (απο τον πάροχο) δεν αλλαζει και την βλέπει πλεον μονο ο vpn/proxy client Δεν γίνεται αυτό που θες. H αλλαγή ip ειναι αλληλένδετη με vpn/shadow proxy.
newfather Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 αν διαλέγω τον ιδιο σερβερ vpn απ' ότι ειδα δεν αλλάζει. έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα