Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιάαα.

Τι χαμπάρια ? Μαθεύτηκαν τα γεγονότα στην Τσεχία στο Καντάν ?

Θυμάστε το θριλεράκι του @deltagama στον δρόμο για το Καντάν που το ζήσαμε όλοι με κομμένη την ανάσα μεσ'τονΔεκέμβρη εάν θυμάμαι καλά ?

Μία συνέχεια ήταν κάποια παιδιά που επιστρέψανε και βγήκανε στο Έψιλον όπου είπανε πως τους δώσανε 500 ευρώ.

http://www.protothema.gr/greece/article/752395/anthrakes-o-thisauros-gia-tous-ellines-metanastes-stin-tsehia/

http://www.protothema.gr/greece/article/753677/ellines-metanastes-sti-tsehia-28000-euro-gia-kathe-poulman-me-ergates-kerdizoun-oi-mesazodes/

Μία νέα συνέχεια όμως φρεσκαδούρα των ημερών είναι ότι τελικώς διώξανε όλους τους Έλληνες, Ισπανούς και Βούλγαρους από το Καντάν και εννοώ ακόμα και αυτούς που εργαζόντουσαν και τα πήγαιναν καλά.

Αυτό ήταν ένα σοκ.

Δεύτερο σοκ ήταν ότι κανείς δεν έπαιρνε 500 ευρώ και αυτοί που βγήκανε στο Έψιλον τα μεγαλοποιήσανε και όταν μαθεύτηκε πήρανε και τους υπόλοιπους στο λαιμό τους (απίστευτο ? ) και θέλανε να παραμείνουνε γιατί πετάξανε τον εν λόγω μεσάζοντα των Ελλήνων.

Τρίτο σοκ ότι κουβαλάνε καραβιές Βιετναμέζους και Νεπαλέζους οι οποίοι υπογράφουν σχεδόν στα μισά λεφτά και κάνουν δουλειά Χ2 ή και Χ3 ...

Ξέρει κανείς κάτι άλλο ? Τι στο καλό έγινε στο Καντάν ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Ο deltagama που μας έλεγε όλα ωραία που είναι τώρα..! 

θα ψαχνει να βρει αλλη μπιζνα να βγαλει λεφτα απο τους δουλους συμπατριωτες του :P

Δημοσ.

Καλά ότι νάναι.

Για το πρώτο θέμα δε χρειάζεται να πω τίποτα.

Αυτό με τις καραβιές Βιετναμέζους και οτιδήποτε άλλο, έχω μια απορία έτσι που το ακούω. Πώς ακριβώς γίνεται να παίρνουν καραβιές ολόκληρες βίζα εργασίας ή αντίστοιχο έτσι μαζικά; Γιατί δεν τυχαίνει να ξέρω καμιά χώρα της ΕΕ που θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Καμιά πηγή ή κάτι;

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, defacer είπε

Καλά ότι νάναι.

Για το πρώτο θέμα δε χρειάζεται να πω τίποτα.

Αυτό με τις καραβιές Βιετναμέζους και οτιδήποτε άλλο, έχω μια απορία έτσι που το ακούω. Πώς ακριβώς γίνεται να παίρνουν καραβιές ολόκληρες βίζα εργασίας ή αντίστοιχο έτσι μαζικά; Γιατί δεν τυχαίνει να ξέρω καμιά χώρα της ΕΕ που θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Καμιά πηγή ή κάτι;

Σε αυτό έχεις δίκαιο αν και ισχύει στην ναυτιλία. Φιλιππίνες, Βιετνάμ και άλλοι στα πλοία που μεταφέρουν. Μέχρι Β'μηχανικοί μορφωμενοι. Αλλά λίγα λεφτά για εμάς.Αυτό το ξέρω από τον θείο μου, που είναι καπετάνιος  30 χρόνια. Αλλιώς θα είχα φύγει (μπαρκάρει) και εγώ. Αλλά με 400€ αμοιβονται οι "χαμηλοι" (οι μουτσοι)και λένε και ευχαριστώ... Β μηχανικός 700-800€...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Πρώτον, η ναυτιλία δεν είναι ΕΕ

Δεύτερον, Β' μηχανικός με 700€ ούτε σε 3μετρο φουσκωτό δε παίζει...

Φιλιππίνεζος παίζει πιο πολλά από τον Στρατηγό της χώρας του παίρνει..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...