FCastor Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρες. Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με το αντικείμενο (το οποίο αντικείμενο ήταν περισσότερο η ανάγνωση και όχι η συλλογή comics) έχω καταφέρει να μαζέψω μερικές χιλιάδες τεύχη, κυρίως Marvel και λιγότερο DC. Είπα και εγώ το λοιπόν να τα βάλω σε μια σειρά και, λόγω έλλειψης χώρου και χρόνου, να δω μήπως τα πουλήσω ή προσπαθήσω τουλάχιστον. Έχει κανείς σας καμιά ιδέα πώς ή πού; Εκτός από το eBay πάντα, ξέρει κανείς αν υπάρχουν μαγαζιά που να αγοράζουν comics, κατά προτίμηση στην Αθήνα; Χρυσή Ευκαιρία και οι αγγελίες του Insomnia είναι σίγουρα μια επιλογή. Κάτι άλλο; Η αλήθεια είναι ότι θα μου πάρει λίγο χρόνο μέχρι να τα βάλω σε σειρά και να φτιάξω μια λίστα αλλά είπα να κάνω μια ερώτηση να δω τις επιλογές μου. Να σημειώσω παρεμπιπτόντως ότι η προτίμηση είναι να πουληθούν μαζικά γιατί δεν έχω χρόνο και ενέργεια για τεύχος τεύχος (για αυτό και δεν σκέφτομαι τα AthensCon και τα άλλα σαν αυτό που γίνονται κάθε χρόνο). Ευχαριστώ για όποιες ιδέες πιθανώς μοιραστείτε μαζί μου.
panosveto12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Με τέτοια αφραγκία που επικρατεί εδώ καλή τύχη . Το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να τα πετάξεις στα σκουπίδια . Να ξεμπερδεύεις μια και καλή .
3DJIN Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 αφου τα εχεις ανοιξει και διαβασει μην περιμενεις και πολλα
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Πριν ακομη και απο το ebay -ναι, δεν κανω πλακα!- οντας πιτσιρικακι θυμαμαι, 2 χαρακτηριστικα ονοματα αμερικανικων μαγαζιων, που κατοπιν αλληλογραφιας(!..!), τους τα εστελνες και στα αγοραζαν + μαζικα (προφανως αναλογως καταστασης, για παραδειγμα: τα Mint & Near Mint, εφευγαν ευκολοτερα, απο Good) Mile High Comics* και East Coast Comics* Αφου κατι τετοιο ηταν εφικτο σε...εποχες πρωτογονες, αποκλειεται να μη μπορει να συμβαινει σημερα! *συγκινηθηκα τωρα http://www.milehighcomics.com/ http://www.eastcoastcomics.com/ 2
stelios18120 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Εδώ Ελλάδα και ειδικά ανοιγμένα τεύχη μην περιμένεις και πολλά Κοιτα μπας και τα σπρώξεις εξωτερικό. Τα σφραγισμενα έχουν αξία αλλά οκ κάτι θα πάρεις κ για αυτά. 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, panosveto12 said: Με τέτοια αφραγκία που επικρατεί εδώ καλή τύχη . Το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να τα πετάξεις στα σκουπίδια . Να ξεμπερδεύεις μια και καλή . Η να τα χαρίσει σε κάποιον
Getta Robo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Κανε υπομονη και δωσε τα σιγα σιγα. Μην τα πουλησεις μαζικα σε καποια επιχειρηση, θα στα αγορασουν λιγο ακριβοτερα απο την αξια τους ως πολτο. Υπαρχουν διαφορες κοινοτητες σε Αθηνα και Θεσσαλονικη πανω στις πωλησεις κωμιξ. Καλη τυχη. 1
Phoenix7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μην κάνεις καμια βλακεία και τα πετάξεις 3
Fir3fly Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μην τα πεταξεις στα σκουπιδα! Καλυτερα να τα χαρισεις , υπαρχει και εδω στο ινσομνια ειδικο τμημα με χαρισματα. 1
FCastor Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι αν δεν πουληθούν (τμηματικά ή μαζικά) σίγουρα δεν πρόκειται να τα πετάξω.
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, FCastor said: Η αλήθεια είναι ότι αν δεν πουληθούν (τμηματικά ή μαζικά) σίγουρα δεν πρόκειται να τα πετάξω. Δοκίμασε να τα πουλήσεις μέσω facebook επίσης. https://www.facebook.com/marketplace/ 2
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μην τα πεταξεις σε καμια περιπτωση. Ακολουθα τις οδηγιες των φιλων παραπανω και προτεινω να μη δοκιμασεις να τα πουλησεις σε κανενα Μοναστηρακι κλπ γιατι θα στα παρουν κοψοχρονια. 1
Bourdoulas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, FCastor είπε Η αλήθεια είναι ότι αν δεν πουληθούν (τμηματικά ή μαζικά) σίγουρα δεν πρόκειται να τα πετάξω. Αν τα πετάξεις πάντως, μπορείς να τo κάνεις στην αγκαλιά μου!
AtiX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοείτε ότι δεν τα πετάς... χίλιες φορές να τα πακετάρεις και να τα αποθηκεύσεις κάπου... Πριν χρόνια θα μπορούσες να τα πουλήσεις μέσω κομιξάδικων, αλλα πλέον δεν τα δέχονται λόγω έλλειψης χρημάτων... Τώρα μόνο μέσω αγγελιών, fb κλπ Πρόταση μου: Ξεχώρισε αυτά που πραγματικά αξίζουν για εσένα και κράτα τα... Μετά διάλεξε αυτα που έχουν κάποια αξία και κάντα σετ... δώσε καλή και συμφέρουσα τιμή... μην ξεχνάς ότι όλα αυτά τα τεύχη είναι και σε τομάκια οπότε κάνε τον υπολογισμό για να μην βγεις πολύ πιο ακριβός... Τέλος αυτά που δεν ενδιαφέρουν "σκότωσε" σε πολύ χαμηλή τιμή στο Μοναστηράκι ... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από AtiX 1
papoys1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Θυμάμαι παλαιότερα υπήρχαν αρκετά καταστήματα και πάγκοι που πουλούσαν τέτοια σε Μοναστηράκι - Πειραιά. Αγόραζα πολλά σε πολύ χαμηλές τιμές τιμές από κάποιον στον παζάρι του Πειραιά που γίνεται κάθε Κυριακή.Δεν είχα ρωτήσει από που τα μάζευε. Τελευταία δε βλέπω.Το μόνο σημείο πιθανώς είναι στο παζάρι Σχιστού κάθε Κυριακή ειδικά στο τμήμα του κεντρικού δρόμου έξω από το παζάρι για 1-2 χιλιόμετρα που πάνε πολλοί από τα χαράματα καταλαμβάνουν ένα τμήμα του δρόμου και πουλάνε οτιδήποτε παλιό μπορείς να φανταστείς.Ενδεχομένως μπορείς να βρεις εκεί κάποιον για συνεργασία μοιράζοντας τα κέρδη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα