Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) έχω στα χέρια μου ένα oneplus 3t με το οποίο είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα σχεδόν σε όλους τους τομείς. το μόνο που θα ήθελα είναι μεγαλύτερη οθόνη.. έχω δυστυχώς και το κακό μικρόβιο να αλλάζω συσκευές συχνά.. έχω λοιπόν την ευκαιρία να ανταλλάξω τη συσκευή μου με το Lg v20 συναδέλφου και έχοντας δει και διαβάσει ότι μπόρεσα να βρω στο net και youtube σχετικά με τη συσκευή θα ήθελα να ρωτήσω τα αξιότιμα μέλη του forum αν τελικά αξίζει να κάνω την ανταλλαγή αυτή μιας και το V20 έχει μεγαλύτερη οθόνη (συν τη δεύτερη που προσωπικά τη βρίσκω πιο εύχρηστη από το notification led). θα μπορούσα σίγουρα να περιμένω να δω τι θα βγει φέτος αλλά θα ήθελα να πάρω γνώμη δεδομένων των πραγμάτων όπως έχουν τώρα. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!! Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από zeibei
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Αν θες μεγαλη οθονη τοτε η κοιτα σε καποιο τιποτα τυπου s8+/note 8 ή σε τιποτα V30/op5t και παει λεγοντας ή κατι απο τα κινητα του 2018. Δεν αξιζει η αλλαγη γιατι χανεις σε εμπειρια χρησης,αυτονομια,γρηγορη φορτιση,κατωτερα specs και το V20 δεν εισαγεται στην Ευρωπη,αρα δεν υπαρχει εγγυηση παρα μονο απο το μαγαζι αγορας.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 5 minutes ago, Fulgore said: Αν θες μεγαλη οθονη τοτε η κοιτα σε καποιο τιποτα τυπου s8+/note 8 ή σε τιποτα V30/op5t και παει λεγοντας ή κατι απο τα κινητα του 2018. Δεν αξιζει η αλλαγη γιατι χανεις σε εμπειρια χρησης,αυτονομια,γρηγορη φορτιση,κατωτερα specs και το V20 δεν εισαγεται στην Ευρωπη,αρα δεν υπαρχει εγγυηση παρα μονο απο το μαγαζι αγορας. φρόντισα να ρωτήσω στην procordia που έχει το Service της lg και το καλύπτει κανονικά. το θέμα είναι πως δεν θέλω να δώσω καθόλου διαφορά μιας και δεν αξίζει ας πούμε να πουλήσω στα 250 το 3t και να δώσω 450 και βάλε για να πάρω κάποιο από αυτά. και αυτό το ποσό της διαφοράς είναι στα μεταχειρισμένα γιατί για καινούριο δεν το συζητάω καν. το μόνο που με ενδιαφέρει είναι αν σα συσκευή αξίζει να κάνω την ανταλλαγή η οποία θα γίνει 1 προς 1 ούτε διαφορές ούτε τίποτα. ο παράγοντας εγγύησης έχει καλυφθεί όπως προανέφερα.
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, zeibei είπε φρόντισα να ρωτήσω στην procordia που έχει το Service της lg και το καλύπτει κανονικά. Μαλλον μπερδευτηκαν στην procordia με το προσφατο V30 το οποιο και εχει ερθει κανονικα Ευρωπη και καλυπτεται φυσικα απο αυτους. Το LG V20 δεν ηρθε ποτε Ευρωπη και η LG δεν εχει παγκοσμια εγγυηση. Αλλα και παλι για τα μονα πραγματα που αξιζει το V20 ειναι για την αφαιρουμενη μπαταρια και για το dac για τον ηχο των ακουστικων. Χανεις παρα πολλα πραγματα με το Oneplus3t(ουτε android 8 δεν εχει ακομα το V20 αν δεν κανω λαθος)που αρκετα απο αυτα ανεφερα παραπανω,και ουτε εχει πολυ μεγαλυτερη οθονη το V20 για να πεις οτι κερδιζεις απο εκει. Εγω προσωπικα θα εμενα οπως ημουν και θα εκανα υπομονη για τους πρωτους μηνες του 2018 που μολις ερθουν τα νεα κινητα θα δεις πως θα γινεται χαμος στα μτχ. Αν θες μεγαλη οθονη οπως λες(που ηδη το 3t εχει 5.5ιντσες)τοτε εχει νοημα μονο σε κινητο με 6αρα οθονη και πανω. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από Fulgore
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, Fulgore said: Μαλλον μπερδευτηκαν στην procordia με το προσφατο V30 το οποιο και εχει ερθει κανονικα Ευρωπη και καλυπτεται φυσικα απο αυτους. Το LG V20 δεν ηρθε ποτε Ευρωπη και η LG δεν εχει παγκοσμια εγγυηση. Αλλα και παλι για τα μονα πραγματα που αξιζει το V20 ειναι για την αφαιρουμενη μπαταρια και για το dac για τον ηχο των ακουστικων. Χανεις παρα πολλα πραγματα με το Oneplus3t(ουτε android 8 δεν εχει ακομα το V20 αν δεν κανω λαθος)που αρκετα απο αυτα ανεφερα παραπανω,και ουτε εχει πολυ μεγαλυτερη οθονη το V20 για να πεις οτι κερδιζεις απο εκει. Εγω προσωπικα θα εμενα οπως ημουν και θα εκανα υπομονη για τους πρωτους μηνες του 2018 που μολις ερθουν τα νεα κινητα θα δεις πως θα γινεται χαμος στα μτχ. το καλύπτει κανονικότατα το v20 χωρίς κανένα πρόβλημα. το πήγαμε από εκεί και χτύπησε σειριακό και imei και δεν υπάρχει πρόβλημα. τώρα αν μου είπαν ψέματα και είδα λάθος στο τι έγραφε ο υπολογιστής αλλάζει το θέμα. αλλά αν έχει τέτοια διαφορά τότε όπως ανέφερες καλό θα ήταν να περιμένω να δω τι θα βγει και τι θα παίξει από τιμές στα μεταχειρισμένα. πάντως να αναφέρω πως είχα την τύχη; να παίξω για σχεδόν ένα μήνα με το s8+ και αν εξαιρέσεις την οθόνη σα σύνολο ήταν απαράδεκτο για τα λεφτά του. μια συσκευή που μπορεί να κάνει τα πάντα αλλά τα κάνει μέτρια. συγκριτικά πάντα με το κόστος της. όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα