galias84 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα. σας επισυναπτω εναν συνδεσμο ενος ερωτηματολογιου για τη διδακτορικη διατριβη της συζυγου μου.θα ηθελα αν μπορειτε να το απαντησετε.παιρνει ακριβως 5 λεπτα.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHizFL-ybd9odCzH_kxmHwFn-dgHduJCrpwd4E8dNlT4B_uw/viewform?entry.2055135104&entry.1906796508&entry.176136658&entry.937338762
Sheogorath Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, Προτείνω να βρεθεί αλγόριθμος που θα απορρίπτει τα outliers, σε περίπτωση που κάποιος τρολλάρει. Θα το συμπληρώσω σε λίγο. 1
papoys1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, Προτείνω να βρεθεί αλγόριθμος που θα απορρίπτει τα outliers, σε περίπτωση που κάποιος τρολλάρει. Θα το συμπληρώσω σε λίγο. Γιατί είναι δυνατόν κάποιος να το πάρει σοβαρά και να μην τρολλάρει με τις ερωτήσεις που έχει;;;;;Εγώ πάντως το συμπλήρωσα σύμφωνα με το πνεύμα των ερωτήσεων.
Sheogorath Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Γιατί είναι δυνατόν κάποιος να το πάρει σοβαρά και να μην τρολλάρει με τις ερωτήσεις που έχει;;;;;Εγώ πάντως το συμπλήρωσα σύμφωνα με το πνεύμα των ερωτήσεων. Δεν θέλω να σχολιάσω την σοβαρότητα ή μη του διδακτορικού. Έχει περάσει (θεωρητικά) απο επιτροπή καθηγητών. Την προσωπική μου γνώμη, θα την κρατήσω προσωπική.
galias84 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 η εννοια του τρολ πως προκυπτει?η συγκεκριμενη αποπειρα ειναι αξιολογημενη απο επιτροπη καθηγητων αφενος και αφετερου εχει γινει με κριτηρια που αποσκοπουν στο να προκυψουβ συμπερασματα στο πνευμα της διατριβης. εαν δεν εχει εκπονηθει κατι αντιστοιχο,δεν καταλαβαινω πως προκυπτει η ενσταση.σεβαστη ως αποψη αλλα κ καπως αυθαιρετα κακοβουλη.οπως κ να εχει ευχαριστω που ασχοληθηκατε. 1
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/2/2018 στις 3:47 ΜΜ, galias84 είπε Καλησπερα. σας επισυναπτω εναν συνδεσμο ενος ερωτηματολογιου για τη διδακτορικη διατριβη της συζυγου μου Μου προκαλει αρχικα εντυπωση που η ιδια η συζηγος δεν εφτιαξε λογαριασμο για δικη της εργασια(ερωτηματολογιο),αλλα αυτα που μου προκαλουν ακομα μεγαλυτερη εντυπωση ειναι οι ιδιες οι ερωτησεις. Υποτιθεται αφορα μια συγκεκριμενη ξενη σειρα το ερωτηματολογιο αυτο. Οι λογικες ερωτησεις θα ηταν η ηλικια,το φυλο και αντε καμια ερωτηση γυρω απο τις ξενες σειρες ή παρομοιες με αυτη ή που να αφορουν την ιδια την σειρα. Τι σχεση εχουν η προτιμηση σε βιβλια που διαβαζει καποιος η μουσικη που ακουει αν εργαζεται(και που)ή οχι και αν χρησιμοποιει μεσα κοινωνικης δικτυωσης.Φυσικα και αλλες ερωτησεις μου φανηκαν ψιλο ακυρες απλα αναφερω αυτες που ξεχωρισα με διαφορα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από Fulgore 1
galias84 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, Καταρχάς ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με το ερωτηματολόγιο της έρευνάς μου. Να κάνω τώρα κάποιες διευκρινήσεις: Έχω κάνει σχεδόν παντού λογαριασμούς για να καταχωρήσω το ερωτηματολόγιο, καθώς η προώθηση γίνεται ταυτόχρονα σε γενικό κοινό π.χ. ελεύθερα στο Fb, Twitter κτλ. αλλά και εστιασμένα, π.χ. σε σελίδες/blogs με εξειδικευμένο περιεχόμενο, τηλεοπτικό, υποτίτλων, fangroups κ.ο.κ. Στο insomnia ο λογαριασμός υπήρχε από το σύζυγό μου ο οποίος και είχε την ευγενή καλοσύνη να φιλοξενήσει το link μου. Επιπλέον, υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος για κάθε μα κάθε ερώτηση, αρκετή μελέτη πίσω από αυτές και η τελική αυτή μορφή προέκυψε μετά από αλλεπάλληλες διορθώσεις και βελτιώσεις από τον επιβλέποντα καθηγητή. Η κεντρική ιδέα είναι να ανιχνευθεί το ιδιαίτερο πολιτισμικό κεφάλαιο κάθε τηλεθεατή, το οποίο κατά τον μελετητή Μπουρντιέ προκύπτει ακριβώς από τη μόρφωση, τα κοινωνικά και ατομικά του ενδιαφέροντα, το εισόδημα, τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του, στοιχεία που δεν συνδέονται σε ένα πρώτο επίπεδο με το αντικείμενο της έρευνας, στην περίπτωσή μας τη θέαση ξένων πολιτικών σειρών. Οπότε δε συζητούμε πλέον για ''λογικές'' και ''μή λογικές'' ερωτήσεις, αλλά για στοχευμένη μελέτη και ανίχνευση του κοινωνικού και πολιτισμικού προφίλ κάθε τηλεθεατή που απαντά το ερωτηματολόγιο. Χαρά μου να διευκρινήσω οτιδήποτε άλλο. Καλή συνέχεια, Δήμητρα Καραντζένη
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, galias84 είπε Η κεντρική ιδέα είναι να ανιχνευθεί το ιδιαίτερο πολιτισμικό κεφάλαιο κάθε τηλεθεατή, το οποίο κατά τον μελετητή Μπουρντιέ προκύπτει ακριβώς από τη μόρφωση, τα κοινωνικά και ατομικά του ενδιαφέροντα, το εισόδημα, τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του, στοιχεία που δεν συνδέονται σε ένα πρώτο επίπεδο με το αντικείμενο της έρευνας, στην περίπτωσή μας τη θέαση ξένων πολιτικών σειρών. Οπότε δε συζητούμε πλέον για ''λογικές'' και ''μή λογικές'' ερωτήσεις, αλλά για στοχευμένη μελέτη και ανίχνευση του κοινωνικού και πολιτισμικού προφίλ κάθε τηλεθεατή που απαντά το ερωτηματολόγιο. Αυτο μαλιστα ειναι μια πολυ ωραια και σοβαρη ιδεα γενικα για το ερωτηματολογιο,αλλα το προβλημα παραμενει και αφορα συγκεκριμενα την σειρα House Of Cards. Κοινως αν η παραπανω αναλυση και σκοπος γινοταν γενικα για το συνολο καποιων ξενων σειρων(δηλαδη ποια μεριδα του κοσμου παρακολουθει) τοτε θα ελεγα προσωπικα μπραβο για την ολη κινηση. Αλλα σε μεμονωμενο επιπεδο(δηλαδη συγκεκριμενη σειρα)ειναι που δεν συνδεεται ακριβως γιατι δεν γινονται ερωτησεις οι οποιες να αφορουν την ιδια την σειρα οπως πχ -για ποιο λογο την βλεπετε σε σχεση με αλλες -πως μαθατε για την σειρα Εχω την εντυπωση οτι μαλλον εκει πηγαινε και το παραπανω ακομψο σχολιο... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από Fulgore 1
galias84 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Το "πώς μάθατε για τη σειρά" αποτελεί ερώτηση, όπως και κάποιες ακόμα. Θα εξηγήσω όμως αμέσως το λόγο αυτού για το οποίο εύλογα απορείτε. Η ιδέα είναι με αφορμή το δημοφιλές House of Cards να ανιχνεύσουμε την πρόσληψη γενικότερα των ξένων σειρών στους Έλληνες τηλεθεατές. Γι αυτό και οι υπόλοιπες ερωτήσεις δεν εστιάζουν στην εν λόγω σειρά, η οποία σκόπιμα χρησιμοποιήθηκε ως εφαλτήριο που θα κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον. Είναι άλλωστε κοινός τόπος για πολύ μεγάλο ποσοστό τηλεθεατών, που είτε το έχουν δει είτε όχι, το γνωρίζουν και έχουν κάποια άποψη, όπως ήδη προκύπτουν από όσα ποσοστά έχω ήδη συγκεντρώσει. 2
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, galias84 είπε Η ιδέα είναι με αφορμή το δημοφιλές House of Cards να ανιχνεύσουμε την πρόσληψη γενικότερα των ξένων σειρών στους Έλληνες τηλεθεατές. Γι αυτό και οι υπόλοιπες ερωτήσεις δεν εστιάζουν στην εν λόγω σειρά, η οποία σκόπιμα χρησιμοποιήθηκε ως εφαλτήριο που θα κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον. Πιστευω οτι αν αυτο ειχε αναφερθει εξ αρχης πανω πανω στο ερωτηματολογιο,σιγουρα θα ηταν πιο ξεκαθαρη η κατασταση,γιατι οντως τωρα συνδεεται το Puzzle 1
papoys1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, galias84 είπε Το "πώς μάθατε για τη σειρά" αποτελεί ερώτηση, όπως και κάποιες ακόμα. Θα εξηγήσω όμως αμέσως το λόγο αυτού για το οποίο εύλογα απορείτε. Η ιδέα είναι με αφορμή το δημοφιλές House of Cards να ανιχνεύσουμε την πρόσληψη γενικότερα των ξένων σειρών στους Έλληνες τηλεθεατές. Γι αυτό και οι υπόλοιπες ερωτήσεις δεν εστιάζουν στην εν λόγω σειρά, η οποία σκόπιμα χρησιμοποιήθηκε ως εφαλτήριο που θα κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον. Είναι άλλωστε κοινός τόπος για πολύ μεγάλο ποσοστό τηλεθεατών, που είτε το έχουν δει είτε όχι, το γνωρίζουν και έχουν κάποια άποψη, όπως ήδη προκύπτουν από όσα ποσοστά έχω ήδη συγκεντρώσει. Φίλε μου μπορεί να είναι όπως τα λές απλά το ερωτηματολόγιο σε προκαλεί να τρολάρεις.Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά για μένα αυτό μου προκάλεσε. Έρευνα για Αμερικάνικη σαπουνόπερα που να σε ρωτάει αν ψήφισες ΚΚΕ - ΠΑΣΟΚ - Χ.Α. ή οικολόγους πράσινους και αν ανήκεις στην άκρα αριστερά ή στην άκρα δεξιά. Ήμαρτον............ που θα έλεγε και ο συμπαθέστατος αθλητικογράφος. Και το τρολάρισμα όμως καλό είναι για την έρευνα της συζύγου γιατί έτσι μπορεί να παρακινηθούν να το συμπληρώσουν περισσότεροι.Άρα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
*nenya* Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Ok το εκανα κι εγω! Αλλα πραγματικα, επιπεδου διδακτορικου δεν μοιαζει...φαινεται καπως προχειρογραμμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα