Προς το περιεχόμενο

Iconx 2018

Alfen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω το community , ενδιαφερομαι για αγορα wireless earbuds . Μου εχουν κεντρισει την προσοχη τα νεα iconx 2018 αλλα εχω καποιες αμφιβολιες για τα 4 αστερια που παιρνει γενικα σε reviews . Θα ηθελα κατι το οποιο να μην υστερει μιας και παιζουν αρκετα ψηλα ακομα σε τιμες . Εαν υπαρχει καποιος κατοχος των νεων iconx παρακαλω να μου παραθεσει τη γνωμη του ή εαν εχει καποια αντιστοιχη προταση για καποιο αλλο μοντελο . Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά να πω ότι δεν έχω τα Iconx 2018. Σκέφτομαι σοβαρά όμως να τα πάρω..όσα reviews έχω δει λένε πολύ καλά σχόλια.Ένα βασικό πρόβλημα των πρώτων iconx (2017) ήταν η αυτονομία της μπαταρίας,πράγμα που λύθηκε σε αυτά του 2018 και έχει αυτονομία 5 ώρες απο το κινητό με bluetooth και 7 σε αυτόνομη λητουργία.Πολύ ικανοποιητική αυτονομία πιστεύω..και έχει και fast charging.Επιπλέον αν δεν το έχεις δει στον Κωτσόβολο τα έχει 150 ευρώ απο 230 μόνο τα χρώματα γκρί και ροζ.Προσωπικά θα προτιμούσα μαύρα αλλά 80 ευρώ λιγότερα είναι πολλά και τα γκρι δεν με χαλάνε..απο ότι έχω δει είναι απο τα καλύτερα αυτή την στιγμή της αγοράς οπότε σε αυτά τα λευτά σκέψου το.Ελπίζω να βοήθησα λίγο.:)

Επεξ/σία από adiasistoss
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την γνωριζω την προσφορα του Κωτσοβολου και γι αυτο μπηκα στο τρυπακι και γω . Σιγουρα και γω θα ηθελα τα μαυρα αλλα για 80 ευρω λιγοτερα που εχουν τα γκρι το ξεπερναω το θεμα του χρωματος ευκολα .Το ζητημα ειναι να βρεθει καποιος κατοχος που θα μπορεσει να μας επιβεβαιωσει τα παραπανω αν ισχυουν πραγματικα . Εαν γενικα δεν παιρνει 5 αστερια λογο αναλογιας τιμης νομιζω οτι στα 150 ευρω ειναι 5στερο .

Επεξ/σία από Alfen
Διορθωση
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...