Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Disclaimer: Δε ξερω αν ειναι η σωστη κατηγορια του φορουμ,ισως ηθελε στο Μπλα Μπλα,αν ναι,ας μετακινηθει.

Εκει που αραζα σημερα στο φβ μου βγηκε σα διαφημιση η συγκεκριμενη σελιδα. Skyrefund.com/el
Η συγκεκριμενη ιστοσελιδα/οργανισμος ισχυριζεται οτι μπορει να σου "κερδισει" μια αποζημιωση αν μια απο τις πτησεις σου ειχαν καθυστερηση/σου αρνηθηκε η εισοδος κλπ. Θεωρω πως ολοι οσοι εχουμε ταξιδεψει,ειχαμε εστω και 1 φορα ενα συμβαν π.χ καθυστερηση της πτησης για τον χ-ψ λογο.

Θα ηθελα να σας ρωτησω ποσο legit σας φαινεται η εν λογω ιστοσελιδα και βασικα αν καποιος γνωριζει αν οντως ισχυει κατι τετοιο και μπορεις να κερδισεις μια αποζημιωση σε τετοιες περιπτωσεις.

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες τέτοιες εταιρείες που τρέχουν αυτή τη διαδικασία για εσένα, έναντι αμοιβής συνήθως 25-30% της αποζημίωησης που θα πάρεις.

Απλά έχε υπόψιν σου πως, ειδικά για καθυστερήσεις, θα πρέπει να είναι άνω των 3 ωρών.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε

Υπάρχουν διάφορες τέτοιες εταιρείες που τρέχουν αυτή τη διαδικασία για εσένα, έναντι αμοιβής συνήθως 25-30% της αποζημίωησης που θα πάρεις.

Απλά έχε υπόψιν σου πως, ειδικά για καθυστερήσεις, θα πρέπει να είναι άνω των 3 ωρών.

Καλα προφανως με αμοιβη,πραγμα που δε με απασχολει τοσο αν υπαρχει οντως περιπτωση να παρουμε καποια αποζημιωση(οσο και να ειναι αυτη).

Οσο για το 2ο,ναι με ρωτησε οταν δηλωσα τη φορμα ποσες ωρες αργησε η αφιξη μου στο προοριμο.

Ευχαριστω παντως.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχει κάποιος εμπειρία με τη συγκεκριμένη εταιρεία; Έκανα τον Φεβρουάριο αίτηση και πριν λίγες μέρες μου ζήτησαν να ανεβάσω τα κατάλληλα δικαιολογητικά. 

Δημοσ.

δεν έχω εμπειρια με την συγκεκριμένη αλλά με αλλη εταιρια που εξυπηρέτησα γνωστό άτομο (airhelp) .Απο τα 300 ευρώ που παίρνεις αποζημίωση π.χ. σου κρατάνε τα 100, η οποία αποζημίωση άμα μιλήσεις απευθείας με την αεροπορική εταιρία και απαιτήσεις τα δικαιώματα σου θα στα πληρώσουν στο ακέραιο.Φυσικά πρεπει να ισχύει το 3 ωρες και πάνω καθυστέρηση η ότι άλλο ορίζει ο κανονισμός της ΕΕ.Οποτε λίγα λόγια ειναι 'απατη' αυτες οι εταιριες.Τους πληρώνεις τζάμπα.Κάνουν ότι θα έκανες και εσύ απλα εκ'μερους σου.

Στις 25/4/2019 στις 9:36 ΜΜ, fotodv7 είπε

Έχει κάποιος εμπειρία με τη συγκεκριμένη εταιρεία; Έκανα τον Φεβρουάριο αίτηση και πριν λίγες μέρες μου ζήτησαν να ανεβάσω τα κατάλληλα δικαιολογητικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...