Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι σχετικό θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα για το θέμα:

είναι απαραίτητος, τι προσφέρει - τι θα πάθεις αν δεν κάνεις, κάθε πότε πρέπει να γίνεται, τι εργασίες περιλαμβάνει, ποιος το κάνει, πόσο κοστίζει, μπορείς να το κάνεις μόνος σου, τι να προσέξω στην διαδικασία;

Γενικώς κάθε πληροφορία δεκτή, ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ, κι εγώ αυτό πιστεύω, απλά τώρα τελευταία μπουκώνει συχνά το μπεκ και θέλει τακτικά καθαρισμό.

Ο μάστορας που ήρθε βέβαια μου είπε ότι μπορεί να είναι από νοθευμένο καύσιμο.

Απλά ρωτώντας τους παλαιούς διαχειριστές κανείς δεν θυμάται να έχει γίνει ποτέ καθαρισμός και έλεγα μήπως ήρθε η ώρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
23 hours ago, cthulhucarbide said:

Άμα δεν έχεις παρατηρήσει κάποιο ίζημα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι

Καλό βέβαια θα ήταν να ξέρουμε τι γίνεται, πως γίνεται, τι παγίδες/κομπίνες κάνουν, κτλπ κτλπ...

Δημοσ.

απο το καυσιμο που μπηκε τελευταια ειναι.τα παλια ιζηματα εχουν κατσει και εχουν κολλησει ,δεν κυκλοφοραν.....οταν γεμιζουμε ,κλεινουμε την βανα που παει στον καυστηρα και δεν τον λειτουργουμε για ενα διωρο.απο εκει και μετα ,οτι βουλωνει το φιλτρο,ειναι απο το φεσκο καυσιμο και ποση σαβουρα εχει μεσα,ειτε νοθευση ειτε βιοκαυσιμο.γιαυτο καλο ειναι να βαζεις απο εγγθημενη εταιρια και οχι απο την φθηνοτερη.

αν το καυσιμο δεν ειναι καλης ποιοτητας,δεν ειναι μονο το καθαρισμα των φιλτρων,αλλα κυριως οι επικαθησεις στον θαλαμο και η αυξηση της καταναλωσης.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έκανα καθαρισμό φέτος γιατί δεν είχε γίνει ποτέ στα 15 χρόνια λειτουργίας του καυστήρα (πολυκατοικία).

Νομίζω τζάμπα το έκανα, δεν είχε κάτι η δεξαμενή.

Αυτό που έκαναν απότι κατάλαβα ήταν να τραβήξουν το πετρέλαιο και μετά έριχναν μέσα-έξω για να ξεπλυθεί από τα κατακάθια. Δεν είχε τίποτα αξιόλογο όταν την είδα άδεια.
Το πετρέλαιο που υπάρχει στη δεξαμενή το τραβάνε, το φιλτράρουν και το ξαναρίχνουν. Επειδή δεν είχα καμία εμπιστοσύνη σε αυτή τη διαδικασία, τόσο από θέμα επιστροφής της ποσότητας όσο και της κατάστασης μέσα σε ένα βυτίο που κυκλοφορεί τη σαβούρα των δεξαμενών,προκειμένου να κάνω τον καθαρισμό είχα αφήσει το πετρέλαιο σχεδόν να τελειώσει (είχαν μείνει 30-40 λίτρα) τα οποία τους είπα να μην τα ξαναρίξουν μέσα και την επόμενη μέρα έβαλα πετρέλαιο κανονικά.

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό έχω ακούσει ότι δηλαδή σου τραβάνε το πετρέλαιο υποτίθεται στο καθαρίζουν και μετά στο ξαναβάζουν, αλλά αυτό που σου σου βάζουν πίσω είναι πολύ λιγότερο από το αρχικό.

Εμάς μας έχει σχεδόν τελειώσει γιαυτό σκέφτηκα να το κάνω τώρα πριν ξαναβάλουμε.

Το σωληνάκι δεν είναι στον πάτο αλλά λίγα εκατοστά πιο πάνω οπότε δεν έχει αδειάσει τελείως και δεν μπορώ να δω αν έχει ιζήματα.

Θα ήθελα κι εγώ κάποιος που το έκανε πρόσφατα να μας πει όλη τη διαδικασία.

Τελικά το κάνει ο βυτιάς? Πρέπει να μπει άνθρωπος μέσα?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επιστρέφω στο θέμα, η δεξαμενή έχει σχεδόν αδειάσει.

Επειδή θα γίνει έτσι κι αλλιώς συντήρηση και καθαρισμός του καυστήρα αποφασίσαμε να κάνουμε και στη δεξαμενή τελικά.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συνεργείο - εταιρεία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...