Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Μόλις διάβασα τον τίτλο νόμιζα πως είναι 1+1 δώρο (πχ A5+A5 δώρο) μόνο έτσι με τις τιμές της wind θα ταν προσφορά

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτά τα κινητά έχει σχεδόν τιμές skroutz, άρα καλή προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται για τέτοιο κινητό!!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ziaba είπε

Μόλις διάβασα τον τίτλο νόμιζα πως είναι 1+1 δώρο (πχ A5+A5 δώρο) μόνο έτσι με τις τιμές της wind θα ταν προσφορά

Δλδ εσύ λες 250 ευρώ συν δώρο  άλλα  250..ωραίος.

Δημοσ.

1 ώρα πριν, ziaba είπε

Sorry αν ο  τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός, δεν είχα τέτοια πρόθεση. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, daPro είπε

Δλδ εσύ λες 250 ευρώ συν δώρο  άλλα  250..ωραίος.

Ε ναι πχ 350€ (τιμή wind από άλλον πλανήτη) για 2Χ Α5 2017 δηλαδή προσφορά 25% σε σχέση με την κανονική τιμή  (τπτ το τρομερό)

Δημοσ.

Κανονικά έπρεπε να τα δίνει και τα 2 δωρεάν ώστε όταν δεν πιάνει σημα κάτι φυσιολογικό,να τα πετάς στον τοίχο. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως που έψαχνα κινητό και για τη μάνα και για τον πατέρα την τίμησα την προσφορά και πήρα από το τοπικό κατάστημα wind το m5s και δώρο το m5c στα 139 ευρώ. Ελπίζω να μείνουν ευχαριστημένοι γιατί δεν έχουν και πολλές απαιτήσεις. Ευχαριστώ τον TS για την ενημέρωση! (στο site έλεγε σύντομα διαθέσιμο, στο κατάστημα τα είχε)

• Thanks 2
Δημοσ.
5 hours ago, dimis_pj said:

Εγώ πάντως που έψαχνα κινητό και για τη μάνα και για τον πατέρα την τίμησα την προσφορά και πήρα από το τοπικό κατάστημα wind το m5s και δώρο το m5c στα 139 ευρώ. Ελπίζω να μείνουν ευχαριστημένοι γιατί δεν έχουν και πολλές απαιτήσεις. Ευχαριστώ τον TS για την ενημέρωση! (στο site έλεγε σύντομα διαθέσιμο, στο κατάστημα τα είχε)

Τα περιεργαστηκες καθολου? Πως σου φανηκαν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, xristakits είπε

Τα περιεργαστηκες καθολου? Πως σου φανηκαν?

Να πω ότι κανένα δεν έχει playstore, έχει ένα χαρτάκι με οδηγίες μέσα στη συσκευασία που σου λέει πως να το κατεβάσεις από το appstore που έχει εγκατεστημένο. Στο m5s το έβαλα σε 2 λεπτά, στο m5c απηύδησα...μου έλεγε συνέχεια ότι δεν έχω σύνδεση...και προσπάθησα και με wifi και με 4g...αλλά δεν...

Ως προς τα υπόλοιπα, στο ένα έβαλα κάρτα vodafone και στο άλλο cosmote και μου έβγαλαν και τα 2 πολύ καλό σήμα και 4g στο σπίτι που τα περιεργάστηκα, στην πράξη θα δείξει...Σαν κατασκευή το m5s είναι πολύ καλό, το m5c είναι πλαστικό αλλά μια χαρά μου φάνηκε για τα λεφτά του, δεν είχα παραπάνω απαιτήσεις...

Επεξ/σία από dimis_pj
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύντομα διαθέσιμο λέει στο σάιτ. Γι τα καταστήματα ισχύει η πρόσφορα προφανώς; Μόλις πήρα τηλέφωνο σε ένα κατάστημα και μου είπαν ότι ισχύε μέχρι τις 14/2

Επεξ/σία από geodimis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...