giorgos_t Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 ερωτηση για οσους ασχολιουνται.οταν παταω στ google το site μου ,βγαινει στα αποτελεσματα,αλλα εχει γραμμενο διπλη φορα το ονομα με παυλα αναμεσα.οταν μπαινω στο σαιτ και βαζω τον κερσορα στο tab δειχνει κανονικα αυτα που του ειχα βαλει.επειδη ειχα μπει σε κατι φορουμ και ειχα αλλαξει καποια στιγμη τον κωδικα παλιοτερα αλλα τωρα δεν θυμαμαι που.υπαρχει καποιος να δωσει τα φωτα του;εχω μπει και στο index εχω βαλει αλλα παλι δεν παιρνει αλλαγες.ευχαριστω!
antonisem Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 θελεις να στειλεις λιγο το site σου. Μπορει να μην εχει γινει crawl απο το google
antonisem Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giorgos_t είπε ερωτηση για οσους ασχολιουνται.οταν παταω στ google το site μου ,βγαινει στα αποτελεσματα,αλλα εχει γραμμενο διπλη φορα το ονομα με παυλα αναμεσα.οταν μπαινω στο σαιτ και βαζω τον κερσορα στο tab δειχνει κανονικα αυτα που του ειχα βαλει.επειδη ειχα μπει σε κατι φορουμ και ειχα αλλαξει καποια στιγμη τον κωδικα παλιοτερα αλλα τωρα δεν θυμαμαι που.υπαρχει καποιος να δωσει τα φωτα του;εχω μπει και στο index εχω βαλει αλλα παλι δεν παιρνει αλλαγες.ευχαριστω! Λοιπον έβαλα την σελίδα σου να γίνει re crawled. 1ον Εχεις eshop και πρεπει να βάλεις ssl οπως και να έχει και για λογο ασφαλεια και για λογο seo. 2ον αν δεν αλάξει μπορω να το κοιταξω για λιγο αν εσυ θες φυσικα Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από antonisem
giorgos_t Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, antonisem είπε Λοιπον έβαλα την σελίδα σου να γίνει re crawled. 1ον Εχεις eshop και πρεπει να βάλεις ssl οπως και να έχει και για λογο ασφαλεια και για λογο seo. 2ον αν δεν αλάξει μπορω να το κοιταξω για λιγο αν εσυ θες φυσικα Λοιπον έβαλα την σελίδα σου να γίνει re crawled. 1ον Εχεις eshop και πρεπει να βάλεις ssl οπως και να έχει και για λογο ασφαλεια και για λογο seo. 2ον αν δεν αλάξει μπορω να το κοιταξω για λιγο αν εσυ θες φυσικα οκ σ ευχαριστω.επειδη το στηνω μονος μου σιγα σιγα δεν το εχω ολοκληρωσει ακομα.ssl θελω να βαλω ναι.εχεις να προτεινεις εσυ κατι;
antonisem Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, giorgos_t είπε οκ σ ευχαριστω.επειδη το στηνω μονος μου σιγα σιγα δεν το εχω ολοκληρωσει ακομα.ssl θελω να βαλω ναι.εχεις να προτεινεις εσυ κατι; αναλογα τι πληρωμες θα εχει το eshop αν εχεις τα παντα εκτος τραπεζα €14.40/έτος με τράπεζα 95€/έτος Δεδομένο ειναι οτι η τράπεζα δεν σου δίνει access αν δεν εχεις. Ενω σε περιπτωση paypal/αντικαταβολης και να μην εχεις δεν έχεις καποιο θεμα αλλα αντιμετοπίζεις κακη συμπεριφορά απο τις μηχανές αναζήτησης και σύντομα απο τον chrome. Οποτε ssl σε καθε περίπτωση.(Στείνω ενα eshop και μου ζήτησαν 300 ευρω ssl για πληρωμές 500€ και ανω.) Αν θελεις κατι αλλο χαρα μου να βοηθίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα