Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα νέο site που έχουμε φτιάξει εδώ και λίγο καιρό. 
Ο σκοπός του είναι να βρίσκει προσφορές από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε τιμές είτε χαμηλότερες από αυτές της ελληνικής αγοράς - εάν πρόκειται για προϊόντα από το εξωτερικό-, ή σε τιμή η οποία είναι συμφέρουσα γενικότερα για την τσέπη μας. Στη σελίδα ΔΕΝ θα βρείτε 3ημερο στα Καλάβρυτα ή εκπτώσεις για μασαζ, αλλά προϊόντα τεχνολογίας, gaming (πολυ gaming), είδη ένδυσης κ.α. Λόγω του ότι είμαστε πολύ μικρή ομάδα, προς το παρόν ανεβαίνουν καθημερινά μεχρι 20 νέες προσφορές, ελπίζουμε όμως με τη συμμετοχή σας, αυτό να αλλάξει σύντομα. Μπορείτε να συμμετέχετε αξιολογώντας τις προσφορές, ανεβάζοντας δικές σας, κερδίζοντας πόντους κλπ.
Οποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά.
Για αποριες, σχόλια κλπ, εδώ είμαστε!

www.robinhood.gr

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!
Ευχαριστώ και τα παιδιά του insomnia που έδωσαν την άδεια τους για αυτό το thread.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα, πώς ακριβώς εντοπίζονται οι προσφορές?

Υπάρχει κάποιος που τις αξιολογεί ή απλά δημοσιεύονται προϊόντα που το ίδιο το κατάστημα ισχυρίζεται ότι τα έχει σε προσφορά?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Καλή αρχή παιδιά !!!

Ευχαριστούμε!

3 ώρες πριν, turbat0s είπε

Καλημέρα, πώς ακριβώς εντοπίζονται οι προσφορές?

Υπάρχει κάποιος που τις αξιολογεί ή απλά δημοσιεύονται προϊόντα που το ίδιο το κατάστημα ισχυρίζεται ότι τα έχει σε προσφορά?

Καλημέρα,οι προσφορές εντοπίζονται από εμάς και αξιολογούνται από τα μέλη της σελίδας. Μπορεις να γίνεις μέλος και να αξιολογήσεις τα πάντα. Μόνο έτσι διασφαλίζεται ότι δεν ανεβάζει ο καθένας ο,τι θέλει.Και αυτό απαντάει από μόνο του νομίζω στην επόμενη ερώτηση.Αλλα συγκεκριμένα:

Δεν ανεβάζουμε προσφορές πχ από τον Κοτσοβολο επειδή λέει αυτός ότι είναι προσφορά. Μόνο ό,τι είναι στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς και -πολύ συχνα- σε χαμηλότερες τιμές από την χαμηλότερη ελληνικη.

Μεταξύ μας, εμπειρικά,ούτε ένα 10% των προϊόντων "σε προσφορά" στα καταστήματα δεν είναι πραγματικές προσφορές. Εμεις τις ξεχωριζουμε, ανεβάζουμε μόνο τις αληθινές! 

Φίλε turbat0s, μπες,δες το site και θα δεις και μόνος σου τι εννοώ. Για περαιτέρω απορίες, ευχές ή παρατηρήσεις, είμαι διαθέσιμος! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή αρχή. Με μια πρόχειρη ματιά θέλει πολλή δουλειά ακόμα. Στην αναζήτηση όσα έψαξα σε επώνυμα brands δεν υπάρχουν για παράδειγμα. Επίσης μου φαίνεται σαν διαφήμιση του στυλ 50% έκπτωση στο τάδε κατάστημα.  Φιλικά ...

Επεξ/σία από Saramo
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Saramo είπε

Καλή αρχή. Με μια πρόχειρη ματιά θέλει πολλή δουλειά ακόμα. Στην αναζήτηση όσα έψαξα σε επώνυμα brands δεν υπάρχουν για παράδειγμα. Επίσης μου φαίνεται σαν διαφήμιση του στυλ 50% έκπτωση στο τάδε κατάστημα.  Φιλικά ...

Καταλαβαίνω τι εννοείς. Μιλάς για την κατηγοριά είδη ένδυσης. Νομίζω είναι αρκετά υποκειμενικό το θέμα εκεί. Δηλαδή μπορώ να σου ανεβάσω προσφορά λεγοντας οτι τα Χ παπούτσια κάνουν 20€ στο τάδε κατάστημα ή να σου πώ οτι το συγκεκριμένο κατάστημα έχει 50% έκπτωση. Στην πρώτη περίπτωση, η προσφορά μπορεί να σε αφήσει τελείως αδιάφορο γιατι τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν σου αρεσουν, άρα το προσπερνάς, στην δεύτερη μου λές αυτο που μου είπες ήδη απο πάνω.

Ευχαριστώ για την ευχή και για την κριτική!

Δημοσ.

Ευχαριστώ και εγώ. Η γνώμη μου είναι πως ο επισκέπτης θα ψάξει κάτι συγκεκριμένο όπως στο skroutz  ας πούμε. Όχι ποια καταστήματα έχουν προσφορές. Γνώμη μου είναι πως δεν βοηθάει. Εύχομαι ειλικρινά να πάει καλά το εγχείρημά σας. Η ποικιλία σε ελληνικές πλατφόρμες τέτοιου είδους και όχι μόνο , θα κάνει καλό. Το μονοπώλιο δεν βοηθάει στη βελτίωση. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...