Προς το περιεχόμενο

Gift cards απο Gearbest μέσω reviews;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανεις χρησιμοποιησει αυτο το το προγραμμα του Gearbest;;; https://www.gearbest.com/about/free-gift-cards.html

Ουσιαστικα αγοραζεις  κατι απο Gearbest γραφεις κριτικη για το συγκεκριμενο αντικειμενο σε καποιο φορουμ μπλογκ κλπ και αν εχει καποιο συγκεκριμενο αριθμο προβολων σου επιστρεφουν την αξια του αντικειμενου σε gift cards για αγορες απο Gearbest.

Δημοσ.

Λογικά θα είναι για φθηνοπραγματα που αγόρασες και το είδαν σε βιντεάκι κ άλλοι και λογικά θα έχει προϋποθέσεις και όρους. ;)

Δεν νομίζω να πάρεις drone 500€ και επειδή έκανες ένα βιντεάκι και το είδαν 1000 άτομα να σου επιστρέψουν την αξία του για άλλες αγορές.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Λογικά θα είναι για φθηνοπραγματα που αγόρασες και το είδαν σε βιντεάκι κ άλλοι και λογικά θα έχει προϋποθέσεις και όρους. ;)

Δεν νομίζω να πάρεις drone 500€ και επειδή έκανες ένα βιντεάκι και το είδαν 1000 άτομα να σου επιστρέψουν την αξία του για άλλες αγορές.

Λεει μεχρι 100$

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kkailas είπε

Λεει μεχρι 100$

Είδες; Χωρίς να διαβάσω όρους κτλπ το πέτυχα :)

Πάντως δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά θα πρέπει να έχει και όριο θέσεων του βίντεο και τετοια ώστε να επιστρέψουν αυτοί χρήματα. (Γτ ως γνωστών το gearbest είναι κ λίγο λαμόγια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...