Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nomikosas είπε Μα εσυ δεν έγραψες καποια προταση ουτε ασχοληθηκες με το θεμα αρα γιατι παραπονιέσαι, δεν εχασες χρονο για να με συμβουλέψεις.. εχασες χρονο μονο για να πεις την εξυπναδα σου στο τελος πραγμα που δεν ειδα να κανει κανενα απο τα παιδια που εχασαν χρονο για να δωσουν την συμβουλη τους, που αν δεις μια απο αυτες ηταν να περιμενω και για το s9. Εισαι φαν του note8? Το τελευταιο μου σχολιο για εκει πηγαινε(συμβουλη)μεχρι που ειδα τι εγραψες πανω απο το video toy S9.Αρα ειχε νοημα να προτεινω το οτιδηποτε? Επιπλεον γραφεις στην φορμα αγορας οτι σε ενδιαφερει πολυ η καλη αυτονομια/μπαταρια και ριχνεις ακυρο στο mate 10 pro που εχει απο τις καλυτερες αυτονομιες της αγορας, αλλα προτιμας 2 αλλα κινητα με χειροτερη,ενα απο τα δυο αυτα ειναι το note 8.Αρα ειμαι οπαδος του note 8 ή μηπως αλλα βλεπω να ψαχνει καποιος και αλλα να προτιμαει. Ψαξε δες την αυτονομια του Iphone x να δεις με εντονη χρηση αν βγαζει την μερα και ποσο ευκολα. Ψαξε δες στο κομματι των επισκευων ποσο κοστιζει η επισκευη του αν παθει κατι(απο γυαλι ειναι και αυτο). Και τελος επειδη αναφερεις τα παιδια πιο πισω που σου ανεφεραν καποια κινητα, ουτε καν στον κοπο να πεις γιατι προτιμησες τα πιο πισω κινητα δεν μπηκες,παρα μονο τωρα αφου εγραψε ο κακος συμφορουμιτης fulgore αυτα που εγραψε. Τα παιδια(επειδη γνωριζω αρκετους και απο αλλα παρομοια θεματα που σχολιαζουμε)δεν εγραψαν κατι παραπανω γιατι ειδαν οτι θα εγραφαν τσαμπα αφου θα περιμενεις για το S9 ουτως ή αλλως και εριξες ακυρο και σε καποια μοντελα χωρις να πεις το γιατι. Το να περιμενεις για το S9 ειναι μια εναλλακτικη που αναφερθηκε για να υπαρχει σαν εναλλακτικη επειδη δεν γνωριζαμε αν ηθελες αμεσα να αγορασεις συσκευη(και αρα να μην μπορεις να περιμενεις)ή οχι. Δεν ειναι παντα ολα τοσο ροδινα οσο φαινονται. Οπως και να χει αφου αποφασισες να περιμενεις δεν εχει νοημα να γραφτει κατι παραπανω. Καλες αγορες οτι και να παρεις. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από Fulgore
nomikosas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Το τελευταιο μου σχολιο για εκει πηγαινε(συμβουλη)μεχρι που ειδα τι εγραψες πανω απο το video toy S9.Αρα ειχε νοημα να προτεινω το οτιδηποτε? Επιπλεον γραφεις στην φορμα αγορας οτι σε ενδιαφερει πολυ η καλη αυτονομια/μπαταρια και ριχνεις ακυρο στο mate 10 pro που εχει απο τις καλυτερες αυτονομιες της αγορας, αλλα προτιμας 2 αλλα κινητα με χειροτερη,ενα απο τα δυο αυτα ειναι το note 8.Αρα ειμαι οπαδος του note 8 ή μηπως αλλα βλεπω να ψαχνει καποιος και αλλα να προτιμαει. Ψαξε δες την αυτονομια του Iphone x να δεις με εντονη χρηση αν βγαζει την μερα και ποσο ευκολα. Ψαξε δες στο κομματι των επισκευων ποσο κοστιζει η επισκευη του αν παθει κατι(απο γυαλι ειναι και αυτο). Και τελος επειδη αναφερεις τα παιδια πιο πισω που σου ανεφεραν καποια κινητα, ουτε καν στον κοπο να πεις γιατι προτιμησες τα πιο πισω κινητα δεν μπηκες,παρα μονο τωρα αφου εγραψε ο κακος συμφορουμιτης fulgore αυτα που εγραψε. Τα παιδια(επειδη γνωριζω αρκετους και απο αλλα παρομοια θεματα που σχολιαζουμε)δεν εγραψαν κατι παραπανω γιατι ειδαν οτι θα εγραφαν τσαμπα αφου θα περιμενεις για το S9 ουτως ή αλλως και εριξες ακυρο και σε καποια μοντελα χωρις να πεις το γιατι. Το να περιμενεις για το S9 ειναι μια εναλλακτικη που αναφερθηκε για να υπαρχει σαν εναλλακτικη επειδη δεν γνωριζαμε αν ηθελες αμεσα να αγορασεις συσκευη(και αρα να μην μπορεις να περιμενεις)ή οχι. Δεν ειναι παντα ολα τοσο ροδινα οσο φαινονται. Οπως και να χει αφου αποφασισες να περιμενεις δεν εχει νοημα να γραφτει κατι παραπανω. Καλες αγορες οτι και να παρεις. Αφου το πρωτο στην σειρα σημαντικοτητας χαρακτηριστικο ειπα ειναι η καμερα... το τόνισα αρκετα. Αρα πρωτα θα δω ποιο εχει την καλυτερη καμερα και μετα θα δω για μπαταριες κτλ κτλ. To mate δεν εχει την καλυτερη καμερα, εχει την καλυτερη μπαταρια.. αρα ακυρο. Δευτερον σε αυτα τα λεφτα δεν θα ηθελα κατι απο αυτη την εταιρεία. Επιπλεον το s9 δεν ηξερα καν οτι θα βγει συντομα, το εμαθα αφου μου το ειπαν. Ουτε καν ηξερα τα τελευταια κινητα της καθε εταιρειας... note8 κτλ Ολα καλα
Ntelosxxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Εγω προσωπικά θα έπαιρνα s8/s8 plus αν είχα τα λεφτά. Εχω ενα φιλαράκι που ειναι large ας το πούμε και ειναι κινητομανης. παίρνει σχεδόν ολα τα ακριβά κινητά και τα δουλεύω ολα. Πήγαμε Ξάνθη Απόκριες μαζί και ειχε το u11, Essential ph1 και s8 plus. Βγάλαμε με ολα φωτογραφίες - βίντεο και το s8 υπερτερουσε σε ολα γιατι τα είδαμε και σε 55' οθόνη. Το note 8 προσωπικά δεν θα το έπαιρνα γιατί μου μοιάζει με ταμπλετ πάρα με κινητό. Κανένα απαυτα δεν κολλάει, ολα έχουν υψηλούς επεξεργαστές. Εγω σου είπα τη γνώμη μου με βάση τα δικα μου δεδομένα. Πιστεύω να ψιλοβοηθησα. 1
ktlk21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν πάς σε huawei πας σε p10...μετα απο κάμερα καλή λύση ειναι και το NOTE 3 της XIAOMI.... Απο εκει και πέρα μην τρελένεσαι με την κάμερα ολες ισαξιες είναι...τωρα αν αξιζει να δωσεις 800+ για κινητο για καμερα δεν θα το έλεγα και εξυπνη αγορα,,,Μπορεις με λυσεις software να μετατρεψεις ενα κινητο με μετρια φωτογραφικη σε δυνατη...σαν κατοχος redmi note 3 se με αθλια καμερα ,με το που δοκιμασα google camera επαθα πλάκα..και σου μιλαει ενας ανθρωπος που πάντα επαίρνε κινητα με βαση την camera..(Ν8,808,1020,930,950xl)..Δεν υπαρχει λογος για το θεμα καμερας να παρεις κατι τοσο ακριβο...και δεν θα ελεγα οτι ακομα και τωρα τα s8 και iphone X εχουν φτασει τα επιπεδα του 950,,(δεν λεω 1020 ή 808 γτ ειναι κλοπη) Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από ktlk21 1
studiosakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Google κάμερα έχω στο kenzo και δεν έχει καμία σχέση μα καμία με την κάμερα του Galaxy s8 που επίσης έχω. Μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν υπάρχει χειρότερη κάμερα σε κινητό απο το kenzo. Ειδικά σε βίντεο. 1
fisherman95 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Κοίτα και κάτι σε SONY. Έχουν τις καλύτερες κάμερες, αισθητήρες, φακούς. Τώρα για πιο μοντέλο, είναι στο τι θες. Αφού δε σε ενδιαφέρει και το μπάτζετ, πάρε την ναυαρχίδα. Ενδεικτικά: Xperia XZ2 , XZ1 , XA2 , XA2 Ultra (μεγαλύτερη οθόνη). 1
jorgemeto Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Google pixel 2, συντριβεί κάθε τι στο πέρασμα του. Δες οποίο review θες. 2
ChriVen Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 http://www.techgear.gr/samsung-galaxy-s9-s9-plus-best-display-and-best-camera-ever-134367/ 1
eidikos33 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Pixel 2 εχει την καλυτερη καμερα μετα i phone x και s9 1
haHa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/02/2018 στις 1:14 ΜΜ, nomikosas είπε Τo Note 8 λενε οτι δεν εχει καλη μπαταρια... περιμενω να δω το s9, s9+ και θα παρω ή αυτο ή κανα iphoneX Αν σε απασχολει το θεμα αυτονομιας, τοτε το iPhone X δεν θα επρεπε να ειναι στις επιλογες σου. Ενδεικτικα, το note 8 εχει περιπου 20% καλυτερη αυτονομια απο το iphone X (rating 89h εναντι rating 74h του iphone x). Ακομα και το s8 εχει καλυτερη αυτονομια(rating 84h) απο το iPhone X. To galaxy s9 θα ειναι διαθεσιμο στο τελος της επομενης εβδομαδας(16 Μαρτιου) και αναμενεται να εχει καλυτερη αυτονομια απο το s8, ενω σιγουρα θα εχει καλυτερη καμερα, μαλλον την καλυτερη που εχει υπαρξει σε κινητο. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από haHa 1
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Pixel 2 και εγώ πιστεύω οντως έχει την καλύτερη κάμερα από ότι κινείται στην αγορά. Μετά πάνε όλα τα άλλα. (Είμαι κάτοχος s8+ και το είδα δίπλα δίπλα και όντως είναι ανώτερο θεωρώ,στα δικά μου μάτια αυτό που είδα ήταν ένα άψογο αποτέλεσμα) Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από stelios18120 2
eidikos33 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Pixel 2 και εγώ πιστεύω οντως έχει την καλύτερη κάμερα από ότι κινείται στην αγορά. Μετά πάνε όλα τα άλλα. (Είμαι κάτοχος s8+ και το είδα δίπλα δίπλα και όντως είναι ανώτερο θεωρώ,στα δικά μου μάτια αυτό που είδα ήταν ένα άψογο αποτέλεσμα) Γενικα της google τα pixel και τα nexus 6p/5x ειναι απο τα καλυτερα καμεροκινητα 2
jorgemeto Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, eidikos33 είπε Pixel 2 εχει την καλυτερη καμερα μετα i phone x και s9 Δες εδώ φίλε μου. Για το s9 δεν έχει βγει ακόμα βίντεο. 1
cpf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μην περιμενεις να παρεις απαντηση απο τον καθενα που τα ειδε - τα εβαλε διπλα-διπλα - τα συνεκρινε με του ξαδερφου του κτλ. Υπαρχουν ειδικοι που την εχουν κανει αυτη τη δουλεια πολυ καλυτερα και εντατικοτερα και εδω βρισκεται η απαντηση σου: https://www.dxomark.com/category/mobile-reviews στον πινακα δεξια, που μολις κυκλοφορησε. το πιο αξιοπιστο σε κριτικη και βαθμολογια καμερας. Με την σειρα λοιπον: Samsung Galaxy S9 Plus Google Pixel 2 Apple iPhone X Huawei Mate 10 Pro Apple iPhone 8 Plus - Samsung Galaxy Note 8 Προσωπικά τώρα: δεν θα επέλεγα το Google Pixel 2, μονο και μονο επειδη δεν εισαγεται επισημα. Συνεπως θα ειχα να διαλεξω αναμεσα σε: S9 Plus (980 ευρώ) iPhone X (σημερα η τιμη στο skroutz ξεκιναει απο 910 ευρώ) Mate 10 Pro (σημερα στο skroutz απο 670 ευρώ) Το δικό μου πρώτο κριτήριο θα ήταν η τιμή και μέχρι πόσα έχω σκοπό να διαθέσω, άρα ξεκάθαρα Mate 10 Pro (άλλο 670 ευρώ, άλλο 910 ευρώ). 1
ChaniaMania Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/3/2018 στις 10:07 ΜΜ, cpf είπε Μην περιμενεις να παρεις απαντηση απο τον καθενα που τα ειδε - τα εβαλε διπλα-διπλα - τα συνεκρινε με του ξαδερφου του κτλ. Υπαρχουν ειδικοι που την εχουν κανει αυτη τη δουλεια πολυ καλυτερα και εντατικοτερα και εδω βρισκεται η απαντηση σου: https://www.dxomark.com/category/mobile-reviews στον πινακα δεξια, που μολις κυκλοφορησε. το πιο αξιοπιστο σε κριτικη και βαθμολογια καμερας. Με την σειρα λοιπον: Samsung Galaxy S9 Plus Google Pixel 2 Apple iPhone X Huawei Mate 10 Pro Apple iPhone 8 Plus - Samsung Galaxy Note 8 Προσωπικά τώρα: δεν θα επέλεγα το Google Pixel 2, μονο και μονο επειδη δεν εισαγεται επισημα. Συνεπως θα ειχα να διαλεξω αναμεσα σε: S9 Plus (980 ευρώ) iPhone X (σημερα η τιμη στο skroutz ξεκιναει απο 910 ευρώ) Mate 10 Pro (σημερα στο skroutz απο 670 ευρώ) Το δικό μου πρώτο κριτήριο θα ήταν η τιμή και μέχρι πόσα έχω σκοπό να διαθέσω, άρα ξεκάθαρα Mate 10 Pro (άλλο 670 ευρώ, άλλο 910 ευρώ). δλδ όλα αυτά έχουν καλύτερη καμερα από lumia 950xl ?? Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από ChaniaMania 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα