Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Δύο χρονιές το έκανα και μου βγήκανε και τα μάτια..... Καλά έκανες και το επισημάνεις. Το ολο point μου ειναι οτι αν τετοιες ενεργειες δεν στηριζονται απο τους υπευθυνους,τοτε τσαμπα τα γραφουμε. 2
nickolas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Έχουμε ένα ωραίο videάκι μεταξύ Pixel 2 και S9+. To HDR του Pixel 2 παραμένει κορυφή (και με μεγάλη απόσταση), όπως και η σταθεροποίηση της κύριας κάμερας για video. Το S8 αντίθετα έχει απίστευτη σταθεροποίηση στη selfie κάμερα (με λίγο κροπάρισμα) αλλά θα έλεγα κακή σταθεροποίηση στην κύρια κάμερα αναφερόμενος πάντα σε video. Τα καταφέρνει αρκετά καλύτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως θα περίμενε κανείς από τον f/1.5 φακό του έναντι του f/1.8 του Pixel (έχουν ίδιο μέγεθος αισθητήρα) Νομίζω θα ήταν καλή ιδέα για την Google να κροπάρει λίγο το video στη selfie κάμερα για να δώσει και εκεί καλή σταθεροποίηση. H Samsung (και όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή, περιλαμβανομένης Apple) έχει πολύ δρόμο ακόμα να καλύψει για το post processing του HDR. Εκεί η Google έχει θέση τον πήχη πολύ ψηλά και βασικά τα βάζει και με κανονικές κάμερες. 1
nickolas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Νεό ρεκόρ από το Huawei Ρ20/P20 Pro στο DXO. Φαίνεται πως στο HDR ξεπερνάει ακόμα και το Pixel 2 που από μόνο του είναι εντυπωσιακό! Στον χαμηλό φωτισμό ξεπερνάει και το S9 και είναι ό,τι καλύτερο μέχρι στιγμής. Επίσης είναι το 1ο κινητό με 3x ζουμ! (~80mm ισοδύναμο ο "ζουμ" φακός). Φοράει 1/1.7 αισθητήρα (το συνηθισμένο smartphone έχει 1/2.5 και τα Iphone 1/3) και έχει f/1.8 φακό. Για όσους σκέφτονται ότι το S9 έχει f/1.5 φακό να πω πως λόγω μεγαλύτερου αισθητήρα ο φακός του αντιστοιχεί σε υποθετικό f/1.4 στο S9, είναι δηλαδή ό,τι πιο φωτεινό υπάρχει σήμερα σε κινητό (και πολύ κοντά σε κιτ φακό Μ43 μηχανής όπως οι Olympus!) Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι στα δικά μου μάτια οι φώτο του συχνά είναι oversharpened και δεν δείχνουν γλυκιές... Παραθέτω φώτο που δείχνει το HDR. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από nickolas
nickolas Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Όποιος θέλει κινητό με κορυφαία κάμερα και δεν βιάζεται καλά θα κάνει νομίζω να περιμένει το Nokia 9. Από τα specs που έχουν διαρεύσει φαίνεται πως θα είναι κορυφαίο! Επιπλέον λένε θα έχει stock Android που αν πραγματικά ισχύει respect Nokia! Για την ακρίβεια μιλάνε για 41MP με 1,4μm μέγεθος πίξελ που είναι τα μεγέθη του αισθητήρα του 808!!! Μόνο που τώρα ο φακός πέρα από το f/2.4 θα έχει επιλογή και για f/1.5!!! Θα έχει οπτική σταθεροποίηση. Επίσης θα έχει 845 και 8gb μνήμη... με 3.900 μπαταρία και προσεγμένο ήχο.
asdfaster Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickolas είπε Όποιος θέλει κινητό με κορυφαία κάμερα και δεν βιάζεται καλά θα κάνει νομίζω να περιμένει το Nokia 9. Από τα specs που έχουν διαρεύσει φαίνεται πως θα είναι κορυφαίο! Επιπλέον λένε θα έχει stock Android που αν πραγματικά ισχύει respect Nokia! Για την ακρίβεια μιλάνε για 41MP με 1,4μm μέγεθος πίξελ που είναι τα μεγέθη του αισθητήρα του 808!!! Μόνο που τώρα ο φακός πέρα από το f/2.4 θα έχει επιλογή και για f/1.5!!! Θα έχει οπτική σταθεροποίηση. Επίσης θα έχει 845 και 8gb μνήμη... με 3.900 μπαταρία και προσεγμένο ήχο. Aποκλείεται να είναι αυτό που λες. Eίναι απλά ένα σχέδιο υλοποίησης που έβγαλαν στο internet για το πως θέλουν να είναι. Στην πραγματικότητα το Nokia 9 θα έχει πολύ διαφορα με αυτό. Δες παρακάτω πως θα είναι και ειναι πολύ πιθανό. Mακαρι να έβγαζε τέτοιο κινητό η Nokia να πάτωνε την samsung και την apple που πουλάνε τεχνολογία με το σταγονόμετρο και πανάκριβα. https://www.gsmarena.com/nokia_9-8867.php Aυτήν την στιγμή έχουν τις top κάμερες κατά σειρά, s9+ Huawei P20 Pro Note8 Pixel, LG V30 Oσο αναφορά το Pixel και το V30 δεν έχουν εγγύηση αλλα έχουν πολύ καλές κάμερες το pixel το θεωρώ ότι πιο άσχημο υπάρχει με τα bezels που εχει και το v30 ότι πιο όμορφο αλλα lg. Νοτe8 και s9+ μιας που τα έχω δεν έχουν τρελή διαφορα. Το s9+ απλά βγάζει 2 tick καλύτερη λεπτομερεια και 1 tick καλύτερες βραδινές. Αλλα κάνει 300 euro extra σαν το huawei. Η σε huawei p20 Pro η σε Note8 εγω θα πηγαινα. Την σειρα S της Samsung την θεωρω πειραματοζωο του Note. Μην νομίζεις ότι η μπαταρία του huawei που είναι 4000mah θα είναι έτι φωτός καλύτερη. H huawei χάνι ένα 30% από την μπαταρία λόγο κακού λογισμικού. Ποτε δεν βγάζουν όσες ώρες πρέπει να βγάζει μια μπαταρία 4000mah. H μπαταρία όμως τους Note8 μπορεί να μην σε κάλυψη πλήρως. Toυ χρειαζόταν ένα 3500mah. Aλλα άμα του κανεις ένα καλο debloat είναι πολύ καλο. Kαι φθηνότερο απο ολα. Οπιο και να παρεις κάτι θα χάνεις και κάτι θα κερδίζεις δεν υπάρχει το τέλειο κινητό ακόμα. Μονο το Οne Plus 5t θα ήταν το τέλειο κινητο στην τελεια τιμη με το τελειο android άμα είχε καλή κάμερα. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από asdfaster
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα