Alex7531 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, Είμαι ένας νέος χρήστης εδώ πέρα (γνωρίζω βέβαια τον ιστότοπο σας, εδώ και πολλά χρόνια) αλλά δεν είχε τύχει να ασχοληθώ περισσότερο ή να εμβαθύνω. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, μιας και δεν είστε σάϊτ το οποίο ειδικεύεται σε ένα συγκεκριμένο τεχνολογικό κομμάτι, αλλά, γενικού περιεχομένου και με γνώσεις σε πολλά διαφορετικά τμήματα τεχνολογίας. Ελπίζω να τοποθετώ αυτό μου το πόστ σε σωστή κατηγορία και όχι σε λάθος section. Ενδιαφέρομαι να πάρω ακουστικά για το κινητό μου για καθημερινή χρήση (μουσική / ομιλία). Αυτή τη στιγμή να ξεκαθαρίσω πως είμαι κάτοχος των Beats X και το τηλέφωνο μου είναι το Samsung Galaxy S8 Στα περισσότερα πράγματα που αναζητώ εγώ σαν αγοραστής από ένα ζευγάρι ακουστικά, τα Beats X εδώ και 2,5 χρόνια με καλύπτουν. Υπάρχει βέβαια, ένα βασικό μειονέκτημα το οποίο στην επόμενη μου αγορά, θα ήθελα να εκλείψει. Τα Beats X όπως ήδη θα γνωρίζετε, παρέχουν πολύ καλό επίπεδο απομόνωσης εξωτερικών ήχων και μια πολύ καλή ποιότητα ήχου. Από αυτό από το οποίο είμαι απογοητευμένος είναι η ένταση που προσφέρουν σαν ακουστικά. Ιδιαιτέρως χαμηλή εν συγκρίσει με «απλά» ακουστικά του εμπορίου, με τιμή το 1/6 των χρημάτων των Beats X. Βέβαια, από τα «απλά» ακουστικά απουσιάζουν άλλα βασικά - (για μένα πάντα) - χαρακτηριστικά. Το καινούριο μου ζευγάρι ακουστικών (μιλάω πάντα για In - Ear ακουστικά, θα ήθελα να έχει τα εξής : 1) Να μπορεί να ανεβάσει την ένταση της μουσικής ανεξαρτήτως από το Music Player του κινητού σε ένα καλό επίπεδο (μιλάω για δυνατό επίπεδο, όχι κόφωσεως ) 2) Καλή απομόνωση των εξωτερικών ήχων, έτσι ώστε να μην υπάρχει interference κατά τη διάρκεια του ακούσματος και τέλος 3) Το μικρόφωνο – αυξομειωτής της έντασης να μπορεί να διαχειρίζεται τις εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις, καθώς και την ώρα της μουσικής να μπορεί να αλλάζει τραγούδια με το πάτημα π.χ. 2 φορών του κεντρικού κουμπιού, να σταματάει την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού με ένα πάτημα του κεντρικού κουμπιού κ.α. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, δεν θέτω κάποιο price range (εντός λογικών ορίων πάντα, μη φτάσουμε και στα 300€ ) Ζητώ συγγνώμη για το μακρόσυρτο κείμενο μου, σε όποιον «ήρωα» αντέξει να το διαβάσει και να απαντήσει Φιλικά, Άλεξ Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από Alex7531
ziaba Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 το s8 μια χαρά ακουστικά έχει στο κουτί του... akg αυτά τα δοκίμασες?
Alex7531 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, ziaba είπε το s8 μια χαρά ακουστικά έχει στο κουτί του... akg αυτά τα δοκίμασες? Άβολα στα δικά μου αυτιά. Ήταν τα πρώτα που δοκίμασα όταν αγόρασα το κινητό παραμερίζοντας για 15 μέρες τα Beats X. Όπως καταλαβαίνεις είναι τελειώς υποκειμενικό το κριτήριο. + Στα όσα ζητούσα η ηχομόνωση δεν ήταν τόσο καλή (πάντα εν συγκρίσει με τα Beats X που είχα)
Alex7531 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 !Bump Μα κάνεις δεν έχει 2-3 αξιόλογες προτάσεις ;;
Ntinaras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Κι εγω καποτε εψαχνα ακουστικα περασα απο ενσυρματες ψειρες xiaomi,σε ασυρματες ψειρες x2t,σε ασυρματες ψειρες με καλωδιο μεταξυ τους και τελικα κατεληξα στα jbl t450bt
Alex7531 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Κι εγω καποτε εψαχνα ακουστικα περασα απο ενσυρματες ψειρες xiaomi,σε ασυρματες ψειρες x2t,σε ασυρματες ψειρες με καλωδιο μεταξυ τους και τελικα κατεληξα στα jbl t450bt Φίλε μου σε ευχαριστώ για την πρόταση σου, παρόλαυτα, ζήτησα In-Ear ακουστικά και όχι On-Ear. Εαν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις εδώ είμαι! Και πάλι ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Housing: Aluminum alloy Cable material / length: TPU / Twisted pair cable / 1.25mt Speaker type: Balanced armature & 10mm dynamic Frequency: 5 - 24KHz Frequency response: 20Hz - 20KHz Sensitivity (SPL): 96dB Isolation: -42dB - 2KHz Sound pressure / impedance: 96dB / 16 Ohm Το σώμα τους είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο, ενώ το καλώδιο που έχει μήκος 1,25 μέτρα, αποτελείται από δύο μικρότερα καλώδια που είναι πλεγμένα μεταξύ τους σε σπιράλ. Το βύσμα των 3,5 χιλιοστών είναι σε σχήμα "L", κάτι που προσφέρει προστασία από διπλώματα και τσακίσματα του καλωδίου. πέντε επιπλέον σετ με tip διαφόρων διαστάσεων για να ταιριάζουν σε όλα τα αυτιά,μερικά από αυτά είναι φτιαγμένα από το αφρώδες υλικό που χρησιμοποιείται στις ωτοασπίδες! έχουν και τη δική τους εφαρμογή στο Play Store, με την οποία μπορούμε να ρυθμίσουμε ξεχωριστές λειτουργίες στα κουμπιά του, ανά εφαρμογή. Το όνομα τους είναι Degauss Noir και θα τα βρεις 99€ νομίζω από εδώ http://degausslabs.com/earphones είναι Ευρωπαϊκή αποθήκη. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
Alex7531 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Housing: Aluminum alloy Cable material / length: TPU / Twisted pair cable / 1.25mt Speaker type: Balanced armature & 10mm dynamic Frequency: 5 - 24KHz Frequency response: 20Hz - 20KHz Sensitivity (SPL): 96dB Isolation: -42dB - 2KHz Sound pressure / impedance: 96dB / 16 Ohm Το σώμα τους είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο, ενώ το καλώδιο που έχει μήκος 1,25 μέτρα, αποτελείται από δύο μικρότερα καλώδια που είναι πλεγμένα μεταξύ τους σε σπιράλ. Το βύσμα των 3,5 χιλιοστών είναι σε σχήμα "L", κάτι που προσφέρει προστασία από διπλώματα και τσακίσματα του καλωδίου. πέντε επιπλέον σετ με tip διαφόρων διαστάσεων για να ταιριάζουν σε όλα τα αυτιά,μερικά από αυτά είναι φτιαγμένα από το αφρώδες υλικό που χρησιμοποιείται στις ωτοασπίδες! έχουν και τη δική τους εφαρμογή στο Play Store, με την οποία μπορούμε να ρυθμίσουμε ξεχωριστές λειτουργίες στα κουμπιά του, ανά εφαρμογή. Το όνομα τους είναι Degauss Noir και θα τα βρεις 99€ νομίζω από εδώ http://degausslabs.com/earphones είναι Ευρωπαϊκή αποθήκη. Φίλε μου καλησπέρα, Σε ευχαριστώ πολύ για τη πρόταση σου. Μια διευκρίνηση. Αναφέρεσαι στα ακουστικά της Degauss Labs με όνομα Vice, από ότι καταλαβαίνω. Κατέχεις προσωπική εμπειρία και τα προτείνεις αναφορικά με το επίπεδο της έντασης?? Ή τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος γνωστός σου και σου έχει πει τα καλύτερα?? Ειλικρινά, δεν είχα καν ακουστά τη συγκεκριμένη μάρκα, και οι πρώτες μου εντυπώσεις βλέποντας τα προϊόντα του site τους, τα βίντεο στο YT είναι η καλύτερη που θα μπορούσα να έχω. Εαν γνωρίζεις περισσότερα πράγματα, παρακαλώ μοιράσου τα με μένα. Χίλια ευχαριστώ Φιλικά, Άλεξ
saruman123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα έχει γνωστός μου που είναι τρελαμένος με την μουσική. Εγώ δεν το πολύ κατέχω αλλά τον ρώτησα και μου είπε αυτός τι να γράψω Όχι τα Vice τα Noir ,αυτά εδώ δηλαδή http://degausslabs.com/earphones/noir Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα