Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να ανεβάσω τις φωτογραφίες στο site μου και να ανεβαίνουν και στο Facebook αλλά και στο google profile? 

Δημοσ.

δεν έχω υπόψη μου κανένα πρόγραμμα που σου δίνη την δυνατότητα να ανάβασης μια φωτογραφία στην σελίδα σου και ταυτόχρονα να την ανεβάσει και στο facebook. Μπορείς όμως εύκολα να φτιάξεις  ένα uploader για την σελίδα σου που στο backend χρησιμοποιεί το facebook (google, etc...) api και προωθεί κάθε φωτογραφία που ανεβάζεις και σε αυτά τα δίκτυα.

• Like 1
Δημοσ.

το site σου σε τι είναι φτιαγμένο ;

για τα γνωστά cms υπάρχουν plugins που κάνουν αυτή την δουλειά

διαφορετικά υπάρχουν και μάρκετινγκ πλατφόρμες που κάνουν post ταυτόχρονα σε πολλά social media

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/2/2018 στις 1:55 ΜΜ, ajaxmonkey4hire είπε

δεν έχω υπόψη μου κανένα πρόγραμμα που σου δίνη την δυνατότητα να ανάβασης μια φωτογραφία στην σελίδα σου και ταυτόχρονα να την ανεβάσει και στο facebook. Μπορείς όμως εύκολα να φτιάξεις  ένα uploader για την σελίδα σου που στο backend χρησιμοποιεί το facebook (google, etc...) api και προωθεί κάθε φωτογραφία που ανεβάζεις και σε αυτά τα δίκτυα.

Κάτι σαν uploader ψάχνω έτσι ώστε να μην κάνω πολλαπλή δουλειά..Να ανεβάζω εικόνα λεζάντα σε ένα πρόγραμμα και να μπαίνει ταυτόχρονα και στα υπόλοιπα σοσιαλ που θα έχω συνδέσει 

Δημοσ.

Υπάρχει facebook api για php και nodejs. Άρα φτιάχνεις ένα απλό uploader που δέχεται την φωτογραφία και την αποθηκεύει στο server σου και μετά την στέλνει και στο facebook μέσω api post.

Τι χρησιμοποιείς;

PHP;

NodeJs;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...