Karamol3golas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Γεια σας,ειμαι σε αναζητηση καρεκλας γραφειου,γυρω στα 60 ευρω με τα μεταφορικα(εκτος αν ειναι απο καταστημα κοζάνης μου μπορω να παω),απο το σκρουτζ,με προυποθεσεις να ειναι ανετη(δεν με νοιαζει αν ειναι ειτε δερματίνη,ειτε mesh κλπ),να εχει χερουλια,να εχει λειτουργια που ανεβοκατεβαινει και ανακλησης(να πεφτει δηλαδη πισω),και μετα σε λογικα πλαισια να μην χαλασει κατευθειαν η τριζει ολη την ωρα,και τελος αν τα χερουλια ειναι σχετικα κοντα σε υψος ειναι θετικο....Ξερω τα 60 για καρεκλα που θα χρησιμοποιω ολη μερα ειναι σχετικα λιγα αλλα αυτα υπαρχουν προς στιγμην..Ευχαριστω εκ των προτερων..
valkon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Επειδή έχω ασχοληθεί με το θέμα, με 60€ δεν θα βρεις κάτι που αξίζει.
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Το ψάχνω και γω αυτές τις μέρες. Ψάχνω μια καλή, που να είναι ανατομική για την μέση, και άνετη για πολύωρη χρήση (12+ ώρες τη μέρα) Έχω βρει αυτά τα δύο λινκ που έχουν ποικιλία: https://www.xaritakis.gr/10031014-καθίσματα-γραφείου?gclid=EAIaIQobChMIyu2AkvGm2QIV6p3tCh1uEgJbEAAYASAAEgIvXvD_BwE#s[4][]:94-443&s[22][]:1250&s[3][]:67&ash[3][]:67&rg:&sid:3&h:leftColumn&k:1&ics:10031014&as4_base_selection:YToxOntpOjA7aTo2Nzt9 και https://www.polihome.gr/grafeio/karekles/dieuthuntikes?dir=asc&gclid=EAIaIQobChMIyu2AkvGm2QIV6p3tCh1uEgJbEAAYAiAAEgKs5fD_BwE&order=cvg_cron_price (Ψάχνοντας το κάθε μοντέλο, το βρίσκω και στο σκρουτζ πιο φτηνά) Είμαι διατεθιμένος να δώσω περίπου 120 με 140€ Βέβαια δεν γνωρίζω τι άλλο πρέπει να κοιτάξω ώστε να είναι ανατομική και άνετη... Κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη
Karamol3golas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ισως το budget φτασει και τα 80-85,αλλα και παλι δυσκολα..Οσο να ναι αυτα εχω προς το παρον και χρειαζομαι καπου να καθομαι γιατι ειμαι φοιθτητης και εχω 1 καρεκλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα