Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσες ανασφάλειες παίζει να έχεις?:blink::lol:

Επειδή δεν έχεις τίποτα να πεις επι του θέματος ψάχνεις και πιάνεσαι από όπου βρεις για να την πεις στον άλλον. Πρώτα τα βάζεις με την ηλικία(την ποια? :lol:), μετά με την υπογραφή, μετά ακολουθούν ευφυέστατοι χαρακτηρισμοί "ε ρε κάτι παλικάρια" και "μου θέλεις και διεθυντική καρέκλα". Κάτι σε κάνει να νομίζεις ότι δεν διάβασα τα λινκ και για κερασάκι με λες και τρολοαντιγράφεα (έλα μου?).

Να σαι καλά φίλε γιατί με έκανες και γέλασα μεσημεριάτικα :lol: Σορρυ όμως, γιατί δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί έχει και το γέλιο τα όριά του.

Επί του θέματος πάλι, όποιος έχει συμβουλές για επιλογή καρέκλας βάσει χαρακτηριστικών ή άλλων πραγμάτων που αξίζουν προσοχής είναι καλοδεχούμενος

Δημοσ.

Επειδή και γω έψαχνα καιρό λόγω και προβλημάτων στην πλάτη, και δοκίμασα αρκετές, η μόνη που έκανε για το ύψος μου (1.92) είναι η lumbar από πλαίσιο στα 299. Αν εξαιρέσεις κάποια έλλειψη στιβαρότητας στα μπράτσα , τη βρίσκω αρκετά άνετη, εργονομική και full παραμετροποιήσιμη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Πόσες ανασφάλειες παίζει να έχεις?:blink::lol:

Επειδή δεν έχεις τίποτα να πεις επι του θέματος ψάχνεις και πιάνεσαι από όπου βρεις για να την πεις στον άλλον. Πρώτα τα βάζεις με την ηλικία(την ποια? :lol:), μετά με την υπογραφή, μετά ακολουθούν ευφυέστατοι χαρακτηρισμοί "ε ρε κάτι παλικάρια" και "μου θέλεις και διεθυντική καρέκλα". Κάτι σε κάνει να νομίζεις ότι δεν διάβασα τα λινκ και για κερασάκι με λες και τρολοαντιγράφεα (έλα μου?).

Να σαι καλά φίλε γιατί με έκανες και γέλασα μεσημεριάτικα :lol: Σορρυ όμως, γιατί δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί έχει και το γέλιο τα όριά του.

Επί του θέματος πάλι, όποιος έχει συμβουλές για επιλογή καρέκλας βάσει χαρακτηριστικών ή άλλων πραγμάτων που αξίζουν προσοχής είναι καλοδεχούμενος

Εάν φίλε μου βαριέσαι να διαβάσεις και να μάθεις κάποια πράγματα μην κάθεσαι και γράφεις πράγματα που δεν στέκουν. ΕΦΟΣΟΝ όμως κάτσεις και μελετήσεις (και όχι απλά ανοίξεις) τα θέματα που σου έστειλα τότε θα σου λυθούν αρκετές απορίες.

Η ηλικία φυσικά και παίζει ρόλο (τουλάχιστον σε κάποια άτομα σαν και εσένα)

Εσύ απο ότι φαίνεται τα θέλεις όλα έτοιμα στο χερί (ή μάλλον στο πόδι). Δουλειές του ποδαριού που λένε.

Καταπιάστηκες απο την φράση μου : " Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα".

Αφου δεν γνωρίζεις τα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να κάνεις μία επιτυχημένη αγορά, τα πράγματα για εσένα δεν είναι τόσο απλά λοιπόν.

Κάτσε άραξε στο πληκτρολόγιο σου και άσε την ζωή να κυλά.

Μείνε μακρία απο τα μαγαζιά της γειτονίας σου και συνέχιζε να ψωνίζεις μόνο μέσα απο το διαδίκτυο.

Απο μόνο σου εκτίθεσαι !

Κανείς δεν σου την είπε !

Εάν δεν καταλαβαίνεις, τι διαφορές μπορεί να έχει μία ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ των 300 Ευρώ σε σχέση με κάποια ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ των 100 ΚΑΤΙ ΕΥΡΩ, τι να σου πώ εγώ ;;;

Εάν νομίζεις ότι αγοράζεις "μάρκα" και "αέρα κοπανιστό", ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ.

Καλό μεσημέρι και προσοχή στο δρόμο !

Υποσημείωση Νο1 : Το "καλοδεχούμενος" μου αρέσει :D . Μόνο που και να γράψει κάποιος "καλοδεχούμενος", κάτι που θα σε βοηθήσει , εσύ θα τον καταντήσεις "κακοδεχούμενο" στο τέλος.

Ας τρολλαρο λίγο και εγώ, μπάς και "ισιώσεις".

Υποσημείωση Νο2 : Σταμάτα να τροποποιείς την ημερομηνία γεννησής στον λογαριασμό σου , παίξε με τίποτα άλλο. :D

Επεξ/σία από Leon90

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...