Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες.... Χρόνια πολλά. Ένας φίλος του...φίλου μου, έχει μια gtx titan z . Mου είπε πως η κάρτα είναι τούμπανο για ότι και αν θέλω να κάνω στο pc μου. Βέβαια την δίνει λέει 700€, αλλά βλέπω πως μια rtx 2080 έχει πάνω κάτω την ίδια τιμή. Μια κάρτα πολύ πιο σύγχρονη απο την titan z, και η λογική λέει πως η 2080 πλέον είναι καλύτερη απο την "παλιά" titan z. Και αυτό το λέω γιατί βλέπω πως κάθε χρόνο η κάρτες γίνονται κατά πολύ πιο ισχυρές απο τις προηγούμενες.  Ποια η γνώμη σας ??

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, P@nath@s13 είπε

Παίδες.... Χρόνια πολλά. Ένας φίλος του...φίλου μου, έχει μια gtx titan z . Mου είπε πως η κάρτα είναι τούμπανο για ότι και αν θέλω να κάνω στο pc μου. Βέβαια την δίνει λέει 700€, αλλά βλέπω πως μια rtx 2080 έχει πάνω κάτω την ίδια τιμή. Μια κάρτα πολύ πιο σύγχρονη απο την titan z, και η λογική λέει πως η 2080 πλέον είναι καλύτερη απο την "παλιά" titan z. Και αυτό το λέω γιατί βλέπω πως κάθε χρόνο η κάρτες γίνονται κατά πολύ πιο ισχυρές απο τις προηγούμενες.  Ποια η γνώμη σας ??

Ο φίλος του φίλου σου το φίλο, φίλο ψάχνει έναν φίλο του με άγνοια που να είναι και θύμα ώστε να την πάρει διότι μπορεί να παίξει τα σύγχρονα παιχνίδια ακόμα σε υψηλες αναλυσεις φυσικά και δεν αξίζει να δώσει κάποιος 700 για την τιταν... Μια 2070 κάνει την ίδια δουλειά όπως και μια 2060 αν μιλάμε για 1080p gaming αν μιλάμε για 2Κ + 2080,2080τι και είναι πολύ ανώτερες από την τιταν. Αυτά 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ok, παίζει και αυτό το σενάριο... Απλά βλέπω πως η titan z εχει τα διπλάσια σε μνήμη, πολύ περισσότερα σε cuda και σε  memory interface . Εγώ που δεν ξέρω, βλέπω μόνο τα νούμερα. Γιαυτο ρωτησα εδώ, γιατί εσείς ξέρετε το τι σημαίνουν αυτά.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, P@nath@s13 είπε

Ok, παίζει και αυτό το σενάριο... Απλά βλέπω πως η titan z εχει τα διπλάσια σε μνήμη, πολύ περισσότερα σε cuda και σε  memory interface . Εγώ που δεν ξέρω, βλέπω μόνο τα νούμερα. Γιαυτο ρωτησα εδώ, γιατί εσείς ξέρετε το τι σημαίνουν αυτά.

12gb έχει η 2070,2080 έχουν 8gb και η 2080ti έχει 11 βέβαια με ένα απλό search σε gaming vs βρήκα αυτό οπότε θαρρώ να πω πως η απλή 2080 την πατάει στον λαιμό και σε κατανάλωση ειδικά νομίζω η τιταν θα ήταν καλύτερες σε rendering αλλά και πάλι δεν αξίζει.. Αν την δώσει 350 τότε ίσως και ναι αλλά θέλει τροφοδοτικό γερό. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

12gb έχει η 2070,2080 έχουν 8gb και η 2080ti έχει 11 βέβαια με ένα απλό search σε gaming vs βρήκα αυτό οπότε θαρρώ να πω πως η απλή 2080 την πατάει στον λαιμό και σε κατανάλωση ειδικά νομίζω η τιταν θα ήταν καλύτερες σε rendering αλλά και πάλι δεν αξίζει.. Αν την δώσει 350 τότε ίσως και ναι αλλά θέλει τροφοδοτικό γερό. 

6 γίγα έχει πρακτικά. Την έχω αυτή την κάρτα για επιστ. υπολογισμούς φυσάει λόγω FP64. Για οτιδήποτε άλλο...

Μου έκανε εντύπωση πως boostάρει στα 1.2Ghz από το εργοστάσιο...

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

6 γίγα έχει πρακτικά. Την έχω αυτή την κάρτα για επιστ. υπολογισμούς φυσάει λόγω FP64. Για οτιδήποτε άλλο...

Μου έκανε εντύπωση πως boostάρει στα 1.2Ghz από το εργοστάσιο...

Η τιταν νομίζω ποιο πολύ για τέτοιες δουλειές είναι αλλά φυσικά και για gaming αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο φίλος του θέλει να βγάλει μια τζάμπα καινούργια κάρτα 😂 είναι σαν να δίνω στον φίλο μου την 1080τι για 800 ευρώ που δεν ξέρει σχεδόν τίποτα. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, P@nath@s13 είπε

Σας ευχαριστώ παιδιά, κοιτάζω για 2060 & 2070. ;)

Πριν αποφασίσεις ποια κάρτα θα πάρεις πες μας και ποια οθόνη εχεις η σκέφτεσαι να πάρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...