Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποια υπηρεσία στην Ελλάδα η στην Ευρώπη που θα μπορούσα να ορίσω κάποια τιμή σε ειδικούς για να μου  συναρμολογησουν έναν Η/Υ ?

Γνωριζω ότι υπάρχει τέτοια υπηρεσία για παράδειγμα στο e-shop (pc configuration), αλλά δυστηχως για άτομα οπως εγώ που δεν γνωρίζω και πολλά  από υπολογιστές θα μου είναι δύσκολο  να κάνω κάτι τέτοιο μόνος. 

Ευχαριστω 

Επεξ/σία από Lioner
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα σε βοηθήσουμε εμείς να επιλέξεις κομμάτια, και οι τεχνικοί στο εσοπ (ή σε άλλο κατάστημα) θα στο στήσουν χωρίς χρέωση.

Πες μας τι ποσο διαθέτεις και τι ανάγκες έχεις.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

παντως το να συναρμολογησει καποιος ενα pc εχει γινει πλεον παρα πολυ ευκολο αφου σχεδον τιποτα δεν μπαινει αλλου και ολα εχουν οδηγιες.οποτε αν καποιος πιανουν τα χερια του μπορει να το κανει.υπαρχει και guide νομιζω εδω μεσα σχετικα με την περιγραφη του πως να στησεις ενα  pc

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, poulinos είπε

παντως το να συναρμολογησει καποιος ενα pc εχει γινει πλεον παρα πολυ ευκολο αφου σχεδον τιποτα δεν μπαινει αλλου και ολα εχουν οδηγιες.οποτε αν καποιος πιανουν τα χερια του μπορει να το κανει.υπαρχει και guide νομιζω εδω μεσα σχετικα με την περιγραφη του πως να στησεις ενα  pc

όπως και πάρα πολύ εύκολα μπορεί να γίνει ζημία, λάθος με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί το σύστημά ή να μην λειτουργεί καθόλου ... καλύτερά να ζητήσει βοήθειά από κάποιον στην αρχή

• Like 4
Δημοσ.
Στις 2/16/2018 στις 9:29 ΜΜ, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, θα σε βοηθήσουμε εμείς να επιλέξεις κομμάτια, και οι τεχνικοί στο εσοπ (ή σε άλλο κατάστημα) θα στο στήσουν χωρίς χρέωση.

Πες μας τι ποσο διαθέτεις και τι ανάγκες έχεις.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και ζήτω συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω. Για την αλήθεια το ξανασκέφτηκα για την αγορά νέου υπολογιστή και λέω να ανανεώσω σιγά σιγά αυτόν που έχω.

Αυτήν την στιγμή ο υπολογιστής μου είναι αυτός εδώ 

CPU: Intel core 2 duo E8500 @ 3.16Hz

Ram: 4GB RAM 400 MHZ DDR2 (2x2GB)

Motherboard: ASUS P5Q PRO

Graphics Card: SAPPHIRE RADEON 7750

Για αρχή θέλω να βάλω +4GB ram (+2x2GB) συνολικά να έχω 8GB. Τα υπόλοιπα πως τα βλέπετε παιδιά? 

Δημοσ.

Θέλω για να παίζω παιχνίδια, καταλαβαίνω ότι θέλει δυνατό μηχάνημα, αλλά να μην παίζω τα πιο τελευταία παιχνίδια, δηλαδή για παράδειγμα παίζω counter strike global offensive me 50 FPS. Επίσης συγκεκριμένα θέλω να παίζω Tom Clancy’s the division (μαζί με την παρέα μου online)

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Lioner είπε

Θέλω για να παίζω παιχνίδια, καταλαβαίνω ότι θέλει δυνατό μηχάνημα, αλλά να μην παίζω τα πιο τελευταία παιχνίδια, δηλαδή για παράδειγμα παίζω counter strike global offensive me 50 FPS. Επίσης συγκεκριμένα θέλω να παίζω Tom Clancy’s the division (μαζί με την παρέα μου online)

Να κάνεις όπως σου είπε και ο daedric prince Seogorath. Για να αναβαθμίσεις το μηχάνημά σου θες cpu+gpu+ram. Το πακέτο θα σου κοστίσει τουλάχιστον 300 ευρώ στη καλύτερη για να κρατήσεις στη ζωή ένα παλιό μηχάνημα. Με 100 ευρώ ακόμη πας σε Ryzen. 

65 (B350) + 100 (Ryzen 2200) + 80 (8GB Ram DDR4) + 150 (1050 2GB) = περίπου 400 ευρώ ενώ με +40 ευρώ πας σε 1050 με 4GB.

Αν πουλήσεις το μηχάνημά σου, θα κερδίσεις τουλάχιστον 100 ευρώ επομένως με περίπου 300 ευρώ είσαι καλυμμένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πάρει τον 2200G δεν χρειάζεται κάρτα γαρφικών (για το άμεσο μέλλον). Μια χαρά τον καλύπτει η iGpu, και σηκώνει και αρκετό oc (>1.5Ghz).

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δηλαδή είναι καλύτερα να πουλήσω αυτό που έχω τώρα και να βάλω αλλά 300 και να βάλω αυτά που είπε ο φίλος  UnderTaker25. 

Μητρική + ραμ + κάρτα γραφικών. 

Σχετικά με τροφοδοτικό; Θέλει και αυτό αλλαγή ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...