Dr_73 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Αν έχεις παλιό ναι. Μην είμαστε τόσο απόλυτοι . Κι αυτό ή αυτό είναι παλιά τροφοδοτικά 10ετίας. Δεν τα αλλάζεις , ειδικά για φθηνό σύστημα !!!
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Μην είμαστε τόσο απόλυτοι . Κι αυτό ή αυτό είναι παλιά τροφοδοτικά 10ετίας. Δεν τα αλλάζεις , ειδικά για φθηνό σύστημα !!! Δεν παίζουμε ούτε με φθηνά συστήματα ούτε με ακριβά. Τα λεφτά είναι λεφτά. Είναι προφανές ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων όσοι αγοράσουν φθηνά είναι είναι λόγο οικονομικών δυσκολιών. Επομένως σε αυτές τις περιπτώσεις τα φθηνά γίνονται και ακριβά. 1
Γιώργος Γ. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Γεια σας. Έχω φτιάξει το παρακάτω build. Θα το χρησιμοποιώ για παιχνίδια, όπως καταλαβαίνετε (με τα εξαρτήματα που έβαλα, δεν είναι για απλή δουλειά γραφείου). Οι τιμές είναι πιο τσιμπημένες, γιατί είναι από ξεχωριστά καταστήματα, τα οποία επέλεξα λόγω βαθμολογίας. Το όριο είναι αυστηρά τα 500€ (γιατί, έχω να πάρω οθόνη και ups). Τι λέτε ? Το 2ο build που έχει η δημοσίευση το έκανα, μήπως μπορώ να γλιτώσω χρήματα. Αν και, θεωρώ πως το 1ο είναι μακράν πιο άξιο για αγορά, θα ήθελα να μου πείτε τι γνώμες έχετε και για το 2ο (για να δω αν κάνω καλές επιλογές, ως προς τη σύνθεση pc). Σας ευχαριστώ, εξαρχής, για το χρόνο σας !!!
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μη παρεις wifi adapter. Δεν μπορεις να βαλεις καλωδιο ethernet? αν οχι καλυτερα παρε μια μητρικη με ενσωματωμενο wifi https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/499829_665880_706216/DDR4-WiFi-AM4.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Ntinaras
Γιώργος Γ. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 56 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μη παρεις wifi adapter. Δεν μπορεις να βαλεις καλωδιο ethernet? αν οχι καλυτερα παρε μια μητρικη με ενσωματωμενο wifi https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/499829_665880_706216/DDR4-WiFi-AM4.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Αν μπορούσα να βάλω καλώδιο, δεν θα έψαχνα για αντάπτορες και κεραίες. Επειδή η τηλεφωνική σύνδεση είναι κάτω, και το δωμάτιό μου πάνω. Οι μητρικές αυτές είναι πολύ ακριβές, και θα με βγάλουν πολύ έξω από το όριο. Μακάρι να είχα περισσότερα λεφτά... Θα μπορούσα να βάλω μια κεραία, και να έχω αποτέλεσμα ? 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Και όχι μνήμες στα 2400! Πάρε b die στα 3000+ Ναι, αλλά με τι κόστος ?
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Γιώργος Γ. είπε Αν μπορούσα να βάλω καλώδιο, δεν θα έψαχνα για αντάπτορες και κεραίες. Επειδή η τηλεφωνική σύνδεση είναι κάτω, και το δωμάτιό μου πάνω. Οι μητρικές αυτές είναι πολύ ακριβές, και θα με βγάλουν πολύ έξω από το όριο. Μακάρι να είχα περισσότερα λεφτά... Θα μπορούσα να βάλω μια κεραία, και να έχω αποτέλεσμα ? Ναι, αλλά με τι κόστος ? αντι να δωσεις 75 για μητρικη και 40 για wifi adapter παρε μια μητρικη με ενσωματωμενο, πανω κατω το ιδιο θα σου βγει. αλλιως τρυπα το ταβανι
Γιώργος Γ. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε αντι να δωσεις 75 για μητρικη και 40 για wifi adapter παρε μια μητρικη με ενσωματωμενο, πανω κατω το ιδιο θα σου βγει. αλλιως τρυπα το ταβανι Για να τρυπήσω το ταβάνι, χρειάζονται άλλα 1-2 κατοστάρικα. Οπότε, γνωρίζεις κανέναν που να θέλει να αγοράσει υγιές νεφρό ?
Ntinaras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε Για να τρυπήσω το ταβάνι, χρειάζονται άλλα 1-2 κατοστάρικα. Οπότε, γνωρίζεις κανέναν που να θέλει να αγοράσει υγιές νεφρό ? Τωρα πως συνδεεσαι?
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Γιώργος Γ. είπε Αν μπορούσα να βάλω καλώδιο, δεν θα έψαχνα για αντάπτορες και κεραίες. Επειδή η τηλεφωνική σύνδεση είναι κάτω, και το δωμάτιό μου πάνω. Οι μητρικές αυτές είναι πολύ ακριβές, και θα με βγάλουν πολύ έξω από το όριο. Μακάρι να είχα περισσότερα λεφτά... Θα μπορούσα να βάλω μια κεραία, και να έχω αποτέλεσμα ? Ναι, αλλά με τι κόστος ? Με όσο έχει η διαφορά στην τιμή. με 2400άρες δεν κάνεις δουλειά .- 1
Γιώργος Γ. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Τωρα πως συνδεεσαι? Δεν συνδέομαι. Ο 1ος μου σταθερός θα είναι. 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Με όσο έχει η διαφορά στην τιμή. με 2400άρες δεν κάνεις δουλειά .- Όντως. 10€ παραπάνω για τόσο μεγαλύτερη απόδοση αξίζουν.
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Αν είσαι οριακά οικονομικά, δες και τον 2200G αντί του 2400G. Δες εδώ γιατί 1
countass Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Με λαπτοπ η κινητο εχεις δοκιμασει να συνδεθεις;παιζει να μην πιανει καθολου καλα,ισως εχεις και disconnect.τι εχω δοκιμασει.απο τη σκαλα να τραβηχτει με τρυπα στον τοιχο;περνας το καλώδιο μεσα απο το καγκελο της σκαλας η κλεισμενο σε καναλακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα