saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Sokolata είπε Παιδάκια μια βοήθεια ! Παρέλαβα σήμερα το 4a και για κάποιο λόγο ενεργοποιείτε μόνη της συνέχεια η περιστροφή οθόνης .Την κλείνω και από πάνω από την μπάρα και από τις ρυθμίσεις αλλά ξανα κάνει το ίδιο μετά από λίγη ώρα χρήσης . . Καντού μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν συνεχίσει το πρόβλημα να υπάρχει τότε το πας πίσω.
Sokolata Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, saruman123 είπε Καντού μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν συνεχίσει το πρόβλημα να υπάρχει τότε το πας πίσω. Να το πάω πίσω Δεν γίνεται . Είναι από Κίνα . Θα κάνω την επαναφορά ρυθμίσεων και θα δω πως πάει .Ευχαριστώ πολύ .
saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Sokolata είπε Να το πάω πίσω Δεν γίνεται . Είναι από Κίνα . Θα κάνω την επαναφορά ρυθμίσεων και θα δω πως πάει .Ευχαριστώ πολύ . Αααα αφού είναι από Κίνα στείλε ένα screenshot να δούμε τι rom φοράει..... μυρίζει "μαϊμού" rom Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
Sokolata Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αααα αφού είναι από Κίνα στείλε ένα screenshot να δούμε τι rom φοράει..... Τι φοράει . .εμ οκ . Κάτσε Γιατί είμαι και άσχετη με αυτά. . Λογικά θες να δεις εκεί που λέει σχετικά με το τηλέφωνο . .
saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Sokolata είπε Τι φοράει . .εμ οκ . Κάτσε Γιατί είμαι και άσχετη με αυτά. . Λογικά θες να δεις εκεί που λέει σχετικά με το τηλέφωνο . . Λοιπόν έχεις παλιά έκδοση. Έχει βγει η V9.2.6.0.NCCMIEK Εκεί στο τέλος έχει ένα βελάκι που πάει προς τα πάνω. Πάτησε το και δες αν υπάρχει αναβάθμιση. Να είναι το κινητό φορτισμένο.
Sokolata Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, saruman123 είπε Λοιπόν έχεις παλιά έκδοση. Έχει βγει η V9.2.6.0.NCCMIEK Εκεί στο τέλος έχει ένα βελάκι που πάει προς τα πάνω. Πάτησε το και δες αν υπάρχει αναβάθμιση. Να είναι το κινητό φορτισμένο. Έκανα αναβάθμιση .πάλι κάνει τα ίδια
saruman123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Sokolata είπε Έκανα αναβάθμιση .πάλι κάνει τα ίδια Επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από την αναβάθμιση έκανες?
Sokolata Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, saruman123 είπε Επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από την αναβάθμιση έκανες? Όχι .παρατήρησα όμως ότι αν έχω ον την επιλογή στην μπάρα αλλά οφ στις ρυθμίσεις δεν το κάνει !
saruman123 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 57 λεπτά πριν, Sokolata είπε Όχι .παρατήρησα όμως ότι αν έχω ον την επιλογή στην μπάρα αλλά οφ στις ρυθμίσεις δεν το κάνει ! Άστο έτσι τότε..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα