Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε ssd είναι κρίμα να έχεις hdd σε τέτοιο pc! Aν δεν θες κάτι πιο απαιτητικό από θέμα gaming τότε κάνε αυτό που σου είπε  radiohead, δηλαδή βάλε τον 1600! Εγώ την πρόταση την έκανα με το σκεπτικό ότι αύριο μεθαύριο μπορεί να θες να παίξεις κάνα πιο βαρύ παιχνίδι και για παράδειγμα να βάλεις μια καλύτερη κάρτα γραφικών! 

ΥΓ. Πανάκριβη πλέων η 1050 ti την δικιά μου εγώ την πήρα 175 ευρώ και μου φάνηκε ακριβή.. 

Επεξ/σία από Duck Dodgers
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

Βάλε ssd είναι κρίμα να έχεις hdd σε τέτοιο pc! Aν δεν θες κάτι πιο απαιτητικό από θέμα gaming τότε κάνε αυτό που σου είπε  radiohead, δηλαδή βάλε τον 1600! Εγώ την πρόταση την έκανα με το σκεπτικό ότι αύριο μεθαύριο μπορεί να θες να παίξεις κάνα πιο βαρύ παιχνίδι και για παράδειγμα να βάλεις μια καλύτερη κάρτα γραφικών! 

ΥΓ. Πανάκριβη πλέων η 1050 ti την δικιά μου εγώ την πήρα 175 ευρώ και μου φάνηκε ακριβή.. 

Με τον ssd βγαίνει 640 λογικά αφού  την έχει ήδη την  motherboard

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

ναι για τον επεξεργαστη τον 1600 θα παρω.ποια καρτα γραγικων ομως να παρω?καλη ειναι η 1050 η απλη,οχι η ti?

1 λεπτό πριν, radiohead είπε

σιγουρα θα χρειστω μια hdd γιατι δεν θα μου φτασει μονο η ssd...θα βαλω ssd αλλα σαν αρχη θα βαλω εναν hdd και στην συνεχεια θα βαλω εναν ssd

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Microkiller είπε

ναι για τον επεξεργαστη τον 1600 θα παρω.ποια καρτα γραγικων ομως να παρω?καλη ειναι η 1050 η απλη,οχι η ti?

σιγουρα θα χρειστω μια hdd γιατι δεν θα μου φτασει μονο η ssd...θα βαλω ssd αλλα σαν αρχη θα βαλω εναν hdd και στην συνεχεια θα βαλω εναν ssd

ανάποδα κάν'το πρώτα τον ssd. Πάρε την 1050ti να παίζεις τα πάντα έστω medium

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Αξίζει το 40ρι, εκτός αν βάλει τώρα μόνο ssd και πάρει αργότερα και έναν hdd!

1 λεπτό πριν, Microkiller είπε

Είναι κακή περίοδος για αγορά καρτών γραφικών και μνημών, κάποτε η 1050 ti είχε κοντά 50-60 ευρώ κάτω όποτε ή τα "σκας" τώρα για την 1050 ti η οποία βέβαια είναι αρκετά καλή για 1080p!

Δεν είναι κακή η "απλή" 1050 αλλά σίγουρα είναι πιο κάτω σε επιδόσεις σε σχέση με την ti!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

Αξίζει το 40ρι, εκτός αν βάλει τώρα μόνο ssd και πάρει αργότερα και έναν hdd!

Είναι κακή περίοδος για αγορά καρτών γραφικών και μνημών, κάποτε η 1050 ti είχε κοντά 50-60 ευρώ κάτω όποτε ή τα "σκας" τώρα για την 1050 ti η οποία βέβαια είναι αρκετά καλή για 1080p!

Δεν είναι κακή η "απλή" 1050 αλλά σίγουρα είναι πιο κάτω σε επιδόσεις σε σχέση με την ti!

αρα δεν παιζει να πεσουν καθολου οι τιμες μεχρι το καλοκαιρι ή θα μεινουν ετσι??

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Microkiller είπε

αρα δεν παιζει να πεσουν καθολου οι τιμες μεχρι το καλοκαιρι ή θα μεινουν ετσι??

Ίσως να πέσουν όταν βγουν οι νέες nvidia αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...