Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω φωτισμό για το κήπο με φωτοβολταϊκά (μάλλον) ώστε να μην χρειάζονται καλώδια κ ρεύμα κλπ. αλλά θέλω να φωτίζουν αρκετά. Εντάξει να μην κάνουν τη νύχτα μέρα αλλά να μην είναι και σαν κεράκια που έχω δεί κάποια. Έχετε κάτι υπόψη;

Δημοσ.

Φιλος εφτιαξε ενα φωτοβολταικο συστημα για 6 προβολεις led και καμια δεκαρια λαμπες led των 3 watt με μεταχειρισμενα υλικα ,αποτελεσμα ειναι οτι κρατανε περιπου 4 ωρες ,αποσβεση ρων υλικων με προχειρο υπολογισμο ειναι στα 7 χρονια ,προβληματα πολλα ,αξιοπιστια καμια ,αποθηκευει ενεργεια αλλα αυτη δεν κραταει πανω απο 4 ωρες οποτε αν ρην αλλη μερα ειναι συνεφιασμενος ο καιρος παει αυτοματα παλι στο ρευμα οποτε καμια οικονομία, υπ οψιν οτι κανονικα θελει αδεια 

• Like 1
Δημοσ.

Edit ,αν εννοεις λαμπες με πανελ πανω εκτος απο το αντιαισθητικο κομματι εκει ειναι που δεν εχεις αξιοπιστια και ουτε σοβαρο φως

Μόλις τώρα, zoranb είπε

Πού την αποθηκεύει την ενέργεια, έχει μπαταρίες;

Ναι

Μια που εχω κηπο με προβολεις led και καμια 20 κολονες με led   λαμπες εκτος απο ακριβα συστηματα φωτοβολταϊκά για οικονομια και αξιοπιστια ειναι το ρευμα κανεις και μια αιτηση για νυχτερινο ρευμα και εχεις κανει οτι το καλυτερο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...