Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενεργοποιησα μολις την ν26, εχω ενα ετησιο εισοδημα γυρω στα 50Κ ετησιως! !!αν περασω καποια λεφτα στην ν26 και αρχισω και κανω αγορες ,αγορες ομως τυπου 100,200,2,5ευρω......θα εχω καποιο θεμα με τ φορολογια???εειτε εδω ειτε γερμανια? ??τα λεφτα ειναι νομιμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stavrinho10 είπε

Ενεργοποιησα μολις την ν26, εχω ενα ετησιο εισοδημα γυρω στα 50Κ ετησιως! !!αν περασω καποια λεφτα στην ν26 και αρχισω και κανω αγορες ,αγορες ομως τυπου 100,200,2,5ευρω......θα εχω καποιο θεμα με τ φορολογια???εειτε εδω ειτε γερμανια? ??τα λεφτα ειναι νομιμα

Με τέτοια νούμερα σίγουρα θα συμβουλευόμουν τον λογιστή μου...:rolleyes:

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kormos είπε

Τα λεφτα που θα βαλω ειναι αστεια..... 1000 ευρω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stavrinho10 είπε

Τα λεφτα που θα βαλω ειναι αστεια..... 1000 ευρω

Δεν έχει να κάνει το μέγεθους που θα διαθέσεις. Γενικώς με τα δεδομένα που δίνεις προσωπικά μόνο το λογιστή μου θα συμβουλευόμουν :)

ΜΦΧ

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Stavrinho10 είπε

Από τη στιγμη που τα λεφτα ειναι νομιμα/φορολογημένα στην Ελλάδα δε θα έχεις κανένα θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spartak1 είπε

Από τη στιγμη που τα λεφτα ειναι νομιμα/φορολογημένα στην Ελλάδα δε θα έχεις κανένα θέμα

Αρα δεν θα μ ζητησιουν κατι αν κανω αγορες???

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Stavrinho10 είπε

Να φορολογηθω στην γερμανια πχ.για τις.αγορες

Αν έχεις φορολογική εξάρτηση από Γερμανία με οποιοδήποτε τρόπο πρέπει να τα δηλώσεις εκεί αυτά τα λεφτά.

Αν όχι δεν μπορούν να σου τα κάνουν κάτι, δεν απαγορεύεται να αποθηκεύεις σε άλλες χώρες λεφτά τα οποία είναι καθαρά κ έχουν φορολογηθεί.

Οτιδήποτε κ να σου ζητηθεί έχεις τα αποδεικτικά σου.

Δημοσ.
Στις 2/17/2018 στις 11:07 ΠΜ, kormos είπε

καλά τα νούμερα δεν είναι πολύ μεγάλα που λέει, συν ότι οι περισσότεροι λογιστές είναι για τα πανηγύρια... 

Στις 2/17/2018 στις 11:04 ΠΜ, Stavrinho10 είπε

από τη στιγμή που μπορείς να δικαιολογήσεις τη προέλευση των χρημάτων μη σε απασχολεί τίποτα.

Δημοσ.
Στις 17/2/2018 στις 11:04 ΠΜ, Stavrinho10 είπε

Και ανεργος να ησουν... χωρίς καν σπίτι να μείνεις, παλι δεν θα χες κανενα προβλημα. Δεν κάνεις κάτι παράνομο. End of story. Καλά ψώνια.

Δημοσ.

Όπως είπαν και οι υπόλοιποι εφόσον τα χρήματα σου είναι νόμιμα φορολογημένα στην Ελλάδα μπορείς να τα κάνεις ότι θέλεις.

Μπορείς να ψωνίσεις ότι θέλεις και να τα στείλεις σε όποια χώρα του κόσμου θέλεις.

Προχώρα άφοβα σε ν26 και καλά ψώνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...