Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιο αξιοπιστο προγραμμα να κατεβαζω βιντεο απο διαφορα sites? Ειχα το freemake αλλα μου κανει κουλα και θελω να το βγαλω.

Δημοσ.

Πολυ σπανια να συναντησω καποιο βιντεο  που να μην το κατεβαζει, εκει βεβαια δεν ξερω αν παιζει θεμα κλειδωματος απο το site. Δοκιμασε το αφου το εχεις.

Προσωπικα εχω δοκιμασει κατα καιρους διαφορα αλλα προγραμματακια τα αποια ομως αποδειχθηκαν κατωτερα του...

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το jDownloader 2.

Για το οποίο έχουν ακουστεί κατα καιρούς ότι είχε adware κατα την εγκατάσταση κλπ.
Αλλά... εγώ έχω μια έκδοση η οποία είναι portable, χωρίς install.
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με adwares κλπ.

Βέβαια αυτή την έκδοση την έχω κοντά μια 10ετία και την μεταφέρω από pc σε pc και από εγκατάσταση σε εγκατάσταση.
Μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα στο να κατεβάσω οτιδήποτε απ όπουδήποτε.
Παλαιότερα που είχα accounts σε rapishare κλπ. το χρησιμοποιούσα για να κατεβάζω από εκεί.
Τώρα κανα youtube music video αραιά κ που.
Αλλά δουλεύει καλά! :)

• Like 1
Δημοσ.

Το Internet download manager  είναι πράγματι από τα τα καλύτερα. το jDownloader 2 μπορεί να έχει όντως adwares  η  Norton μου το έχει μπλοκάρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το jDownloader 2 υπάρχουν επίσημα installer χωρίς adware. Δείτε εδώ.

Βέβαια καλύτερα να κατεβάσετε portable έκδοση, γιατί με το installer θα εγκαταστήσει και στιγμιότυπο της Java.
Ως στιγμιότυπο της Java εννοώ ότι άσχετα με το αν έχεις εγκατεστημένη την java (jre) ή όχι, αυτό θα εγκαταστήσει
επιπλέον και μία συγκεκριμένη έκδοση της Java που θα χρησιμοποιεί αυτό.

Επεξ/σία από stavrosyomafias
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Alex-V είπε

Παιδες τελικα με βολεψε το idm. Θα δοκιμασω και τον jd εννοειται. Σας ευχαριστω πολυ.

εντάξει το idm δεν συγκρίνετε  με κανένα άλλο . 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...