Alex-V Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Καποιο αξιοπιστο προγραμμα να κατεβαζω βιντεο απο διαφορα sites? Ειχα το freemake αλλα μου κανει κουλα και θελω να το βγαλω.
Alex-V Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Το εχω. Σου κατεβαζει απο πολλα? Δε το εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια.
buuren Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Πολυ σπανια να συναντησω καποιο βιντεο που να μην το κατεβαζει, εκει βεβαια δεν ξερω αν παιζει θεμα κλειδωματος απο το site. Δοκιμασε το αφου το εχεις. Προσωπικα εχω δοκιμασει κατα καιρους διαφορα αλλα προγραμματακια τα αποια ομως αποδειχθηκαν κατωτερα του...
XPHSTOS_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Προσωπικά χρησιμοποιώ το jDownloader 2. Για το οποίο έχουν ακουστεί κατα καιρούς ότι είχε adware κατα την εγκατάσταση κλπ. Αλλά... εγώ έχω μια έκδοση η οποία είναι portable, χωρίς install. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με adwares κλπ. Βέβαια αυτή την έκδοση την έχω κοντά μια 10ετία και την μεταφέρω από pc σε pc και από εγκατάσταση σε εγκατάσταση. Μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα στο να κατεβάσω οτιδήποτε απ όπουδήποτε. Παλαιότερα που είχα accounts σε rapishare κλπ. το χρησιμοποιούσα για να κατεβάζω από εκεί. Τώρα κανα youtube music video αραιά κ που. Αλλά δουλεύει καλά! 1
kinhthra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Το Internet download manager είναι πράγματι από τα τα καλύτερα. το jDownloader 2 μπορεί να έχει όντως adwares η Norton μου το έχει μπλοκάρει.
XPHSTOS_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Εναλλακτικά.. μήπως να έπαιζε και το FDM (Free Download Manager) Και αυτό υπάρχει από τις παλιές καλές ημέρες του Kazaa, iMesh κλπ.
stavrosyomafias Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το jDownloader 2 υπάρχουν επίσημα installer χωρίς adware. Δείτε εδώ. Βέβαια καλύτερα να κατεβάσετε portable έκδοση, γιατί με το installer θα εγκαταστήσει και στιγμιότυπο της Java. Ως στιγμιότυπο της Java εννοώ ότι άσχετα με το αν έχεις εγκατεστημένη την java (jre) ή όχι, αυτό θα εγκαταστήσει επιπλέον και μία συγκεκριμένη έκδοση της Java που θα χρησιμοποιεί αυτό. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από stavrosyomafias
Alex-V Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Παιδες τελικα με βολεψε το idm. Θα δοκιμασω και τον jd εννοειται. Σας ευχαριστω πολυ. 1
kinhthra Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Alex-V είπε Παιδες τελικα με βολεψε το idm. Θα δοκιμασω και τον jd εννοειται. Σας ευχαριστω πολυ. εντάξει το idm δεν συγκρίνετε με κανένα άλλο .
kinhthra Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/17/2018 στις 1:22 ΜΜ, buuren είπε Internet download manager όποιος ενδιαφέρεται για νόμιμο άδεια για το IDM (Internet Download Manager) να επισκεφθεί IDM το καλύτερο πρόγραμμα για κατέβασμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα